ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Zadejo kad chipai daugiau 20 USD nekainuos... tai gaunasi ~80lt su siuntimu kazkur. Dar XNAND apie ~150lt... manau gausis apie 150-200lt pasidaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va , nenoriu kurt naujos temos.

Gan seniai zaidziau su savo xbox , o dabar isejo geru game tai kaip ir norisi pazaist :D man reik pagalbos del fleshinimo:

Mano xbox fw - ixtreme 1.8 (arba 1.6 nepamenu :thumbsup4: ) , as noriu ji atsirist i lt +1.9 ar as galiu tesiog imt ir instalint LT +1.9 ar man reik instalint ankstesnius fw. Ir jei as nufleshinu i LT+ 1.9 as normaliai be jokiu problemu galiu zaist visus game ar reiks dar kazka su game'ais daryt ?

Ar reikia interneto flashinant console ?

Aciu :)

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pramiegojai matyt naujienas :D Taip, teoriskai veikia, praktiskai dar nera nei chipu gamyboje, nei bootloaderiu sukurta. Bet pasileisti xell'a jau galima, o tai visako pagrindas :)

Jau radau, nepramiegojau, tiesiog neskaitau X360 HB skilties, reikes pradet :)

Tai va , nenoriu kurt naujos temos.

Gan seniai zaidziau su savo xbox , o dabar isejo geru game tai kaip ir norisi pazaist :) man reik pagalbos del fleshinimo:

Mano xbox fw - ixtreme 1.8 (arba 1.6 nepamenu :thumbsup4: ) , as noriu ji atsirist i lt +1.9 ar as galiu tesiog imt ir instalint LT +1.9 ar man reik instalint ankstesnius fw. Ir jei as nufleshinu i LT+ 1.9 as normaliai be jokiu problemu galiu zaist visus game ar reiks dar kazka su game'ais daryt ?

Ar reikia interneto flashinant console ?

Aciu :)

Is karto i LT+1.91 flashink.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau radau, nepramiegojau, tiesiog neskaitau X360 HB skilties, reikes pradet :thumbsup4:

Is karto i LT+1.91 flashink.

o dashboard priesh ar po updatint ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o dashboard priesh ar po updatint ?

Prieš

Redagavo BlueSing
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki koncoliu turetojai! sitas puslapi radau nes buvo geras guide kaip isirasyti zaidimus i dvd-r dl disku bet dabar as nerandu to guide =/ gal yra zmoniu kurie zino kur yra panasus guide? As jau 2savaites niekaip neisirasau zaidimo i diska nei maxel nei verbatimas neperziangia 46% ribos.. pagalba tikrai praverstu, beje as su laptopu tai nezinau del cd-room bet jis 2metu senumo. aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kodel tu dvd-dl irasineji? Ir seip laptopai nelabai skirti dvd dl diskam irasinet.

Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki koncoliu turetojai! sitas puslapi radau nes buvo geras guide kaip isirasyti zaidimus i dvd-r dl disku bet dabar as nerandu to guide =/ gal yra zmoniu kurie zino kur yra panasus guide? As jau 2savaites niekaip neisirasau zaidimo i diska nei maxel nei verbatimas neperziangia 46% ribos.. pagalba tikrai praverstu, beje as su laptopu tai nezinau del cd-room bet jis 2metu senumo. aciu uz atsakymus.

http://www.megaupload.com/?d=S963ZBRB programa del irasimo

Sveiki

nenoriu kurti naujos temos

tai noriu jusu paklaust turiu senuka xbox 360 su Toshiba samsung model ts-h943 bet jis neveikia, na veikia viskas ok bet jis kasko man pakimba ir neismeta disko tai turiu kita sugedusi xbox 360 su Benq dvd-rom.

Tai klausimas yra ar imanoma butu ji ideti ir nauduotis juo? aisku kiek zinau reiktu pakeist key kad ji pripazintu xboxas ar as klistu tai visai neimanoma padaryti, nebent gauciau nauja dvd-rom ts-h943 ir istraukes is jo motherboard ir idejas i ji sena tada tik suveiktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, gali deti kita dvdroma, tik originalaus key i ji priestai reik imesti ir spoofinti butent i ta modeli, koks yra originalus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakė vienas žmogus, kad prieš bana visada būna juodas vaizdas, ar tai tiesa? Nes jei taip tai sakė galima staigiai išjūngt xboxa ir ištraukt neto laida ir negauni bano. Bet flagas vistiek būna?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tiesa, pries bana buna juodas ekranas, o paskui atsiranda kaukuole. Jei speji laida istraukti iki kaukuoles, tai gauni flaga, jei nespeji, tada banas. [sakarzmas]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakė vienas žmogus, kad prieš bana visada būna juodas vaizdas, ar tai tiesa? Nes jei taip tai sakė galima staigiai išjūngt xboxa ir ištraukt neto laida ir negauni bano. Bet flagas vistiek būna?

kai prisijungi prie xbox live ismeta lentele kad gavai bana ir jau jokie kabeliu nutraukymai nepades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va isirasiau Dead Island ir praso update, paskaudziau yes ir va ka meta Can't read the update from the disc. Please reinsert disc to continue the update. If the problem persist visit www.xbox.com/support

Status code:3151 335A B800 0F00 C000 0034. ir dabar negaliu nieko zaisti ka daryti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man padejo sitas problemos sprendimas, nukopijuotas is kito saito

"Problemos sprendimas:

1. Flesini savo dvdroma i stock fw.

2. Siuntiesi du updeitus 2.0.13146.0 ir 2.0.13599.0 is xbox.com

3. Keli pradzioje pirma updeita i USB, kisi i konsole ir ja restartini. Jei vel meta ta pati errora, i USB keli antra updeita ir vel leidi per Xboxa.

4. Kai susiraso updeitas ir dingsta erroras, vel persiflesini i 1.91 arba 1.92 ir zaidi. "

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip man galima suzinoti koks pas man dashbourd updeitas? ir ar galima atsisiust dashbourd updeita naujausia ir isikelti ji per usb flasha?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.