ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

E gal kas priminkit ka reiskia prie zaidimo prierasas XBLA

Xbox Live Arcade

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Supratau, kad nusišnekėjau, tai atsiprašau... Paklausiu jūsų tokio klausimo - ant slimo galima pajungti, bet kokį išorinį HDD ar jis turi būti ko nors įpatingas(apie formavimą nekalbu)?

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki iskilo klausimas tai va nusipirkau xbox slima siandien man ji atriso isirasiau deux ex 3 zaidima noriu losti ir man iskart meta update required ar galiu updatinti nieko neatsitiks mano nulauzimui nes kiek skaiciau kad slimam kazkaip tie updatai vel uzrakina konsole:)aciu uz atsakyma!!! :D

Redagavo Tomazz25

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane meta UK veliava, bet nezinau ar jie man tiks, nes kai turejau praeita profili, jam tiko USA regiono taskai, nors LusoGamer svetainej rodo UK. Nenoriu pinigu netekt nusipirkdamas ne tuos taskus, tai pa mane EU?

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau paprasyti pagalbos.

Man reikia zmogau kuris man Isaiskintu kaip nusiflesint konsole is 1.9 i 1.91.

Mano Skype: assassins331

Ne į temą

As esu biski noob ir man google ir tutor Anglu kalba nepadeda !!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau paprasyti pagalbos.

Man reikia zmogau kuris man Isaiskintu kaip nusiflesint konsole is 1.9 i 1.91.

Mano Skype: assassins331

Ne į temą

As esu biski noob ir man google ir tutor Anglu kalba nepadeda !!!!

Taigi cia Playmanijoje yra gidas kaip nuflesinti konsole bet ten yra tik parasyta LiteOn diskasukui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar XVal teisingai rodo ar flagged ar ne? Ta prasme parodo 100% ar tik, kad GAL as esu flagintas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam reikalingas VGA laidaS? Jei norėsiu prisijungti prie routerio su Wi-Fi ryšiu, teks pirktis papildomai kažkokią antenėlę? Prie Zebra routerio eis prisijungti? Jei pirksiu xbox 360 slime, tai HDD nereikės? Užkraus visada tekstūras, net jei ir veiksmas bus labai greitas?

Redagavo Gexo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gausiu Xbox 360 Slim'a 250GB, kadangi esu smalsus, noreciau paklausti keleta klausimu..

1. Kaip isirasyti zaidimus į xbox'a?

2.Ka daryti, kad zaidziant piratinius zaidimus, nepagautu Microsoft'as?

3.Kokiu patartumete geru zaidimu ant xbox?

Isanksto dekui uz atsakymus! :D

Redagavo Erkz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam reikalingas VGA laidaS? Jei norėsiu prisijungti prie routerio su Wi-Fi ryšiu, teks pirktis papildomai kažkokią antenėlę? Prie Zebra routerio eis prisijungti? Jei pirksiu xbox 360 slime, tai HDD nereikės? Užkraus visada tekstūras, net jei ir veiksmas bus labai greitas?

VGA laidas gerai senesniem xbox kuri neturi hdmi pajungt i monika per vga jungti.arba i HDTV kuris turi vga.

dar tokio reikia jei neturi HDTV o turi sena monika kuris neturi HDMI.

del wifi jei pirksi XBOX slima tai wifi bus jame jau , pasijungsi tiesiogei, jei imsi xbox fata. reiks atskirai pirkt jam wifi prieda.

del zebra routerio tai jei jis nepriristas ten prie pc IP tada eis.

jei pirksi XBOX slim 250GB tai ir gausi jau HDD , jei imsi 4GB ,tada negausi HDD. gausi 4GB vietos, i kuria netilps jau instalint zaidimai. del teksturu kai kuriem geimam padeda instalinimas kazkiek ,kitiem nepadeda ir tas.tiesiog susitaikai ir losi.

Taigi gausiu Xbox 360 Slim'a 250GB, kadangi esu smalsus, noreciau paklausti keleta klausimu..

1. Kaip isirasyti zaidimus į xbox'a?

2.Ka daryti, kad zaidziant piratinius zaidimus, nepagautu Microsoft'as?

3.Kokiu patartumete geru zaidimu ant xbox?

Isanksto dekui uz atsakymus! :D

zaidimus i diskus rasyt reiks o ne i xbox pati.

del MS nepadarysi nieko, tiesiog losi ir tikiesi kad visa dar losi rytoj irgi.su MP gali jau atsisveikint .nebepalosi uz dyka jau galima sakyt nieko, del online pass.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Ar XVal teisingai rodo ar flagged ar ne? Ta prasme parodo 100% ar tik, kad GAL as esu flagintas ?

2. Kodel kai draugas mane pakviecia, arba as ji i party raso "cant connect to xbox live party" ? Nenaudoju routerio, iskart per laida jungiu interneta.

Redagavo make1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Ar XVal teisingai rodo ar flagged ar ne? Ta prasme parodo 100% ar tik, kad GAL as esu flagintas ?

2. Kodel kai draugas mane pakviecia, arba as ji i party raso "cant connect to xbox live party" ? Nenaudoju routerio, iskart per laida jungiu interneta.

Man ir gi daznai buna, kad neleidzia susijunkt, idomu kodel cia taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gal žinote kokią naudoti programą įrašyti X360 žaidimams, kuri veiktų ant Ubuntu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.