ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Norėjau paklausti į temą čia. Sugadinau jau 2DVD disku ant "Dantes Inferno". Bėda tame, kad abu diskai užsifreezina ant loading screeno (Po firmų filmuko). Pirmas diskas buvo vienoks release o kitas kitoks. Pirmo su abgx netvarkiau antrą tvarkiau. Jis vienintelis žaidimas kuris užsifreezino. Gal žinot kur bėda?

EDIT: Susitvarkiau, buvau tiesiog seną žaidimą įrašęs į HDD, kad neūžtų. Ištryniau ir viskas ok. Ach tas žioplumas...

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimėlis. Iš kur geriausiai pirkti internete prekes, kad butu kuo pigesnis pristatymas ? Nes žiūrint į amazon.com ar ebay.com i LT nesiunčia arba siuntimo kaina tokia didelė, kad net neverta siūstis. Lauksiu komentarų :D

Edit: amazon.co.uk ir ebay.co.uk :D

Redagavo topijokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra dar koks dashboard atnaujinimas po 2.0.13599.0 ? nes kai jungiuos i live praso dashboard update? phatas pas mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra dar koks dashboard atnaujinimas po 2.0.13599.0 ? nes kai jungiuos i live praso dashboard update? phatas pas mane.

kazka blogai update padarei jeigu tu manai kad jau turi naujausia dasha , o xbox praso vistiek. nera naujesnio uz 2.0.13599.0 . o siaip jei praso update tai daryk, kas negerai. atsisiusk is xbox saito naujausia update i usb jei jau nenori ar negali jungtis online ir pasidaryk tokiu budu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazka blogai update padarei jeigu tu manai kad jau turi naujausia dasha , o xbox praso vistiek. nera naujesnio uz 2.0.13599.0 . o siaip jei praso update tai daryk, kas negerai. atsisiusk is xbox saito naujausia update i usb jei jau nenori ar negali jungtis online ir pasidaryk tokiu budu.

Tai va kad ne as dariau, vakar tik nuflesino man ji, as per console settings ziurejau tai tikrai 2.0.13599.0 raso, net nezinau koki fw irase, bet speju 1.9 nes neina ap25 zaidimai :/ tai drasiai galiu updatint? neatstatys i originalu fw? ir beje nerodo avataro, cia del jo gal? Redagavo maitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va kad ne as dariau, vakar tik nuflesino man ji, as per console settings ziurejau tai tikrai 2.0.13599.0 raso, net nezinau koki fw irase, bet speju 1.9 nes neina ap25 zaidimai :/ tai drasiai galiu updatint? neatstatys i originalu fw? ir beje nerodo avataro, cia del jo gal?

scalman teisus, pats naujausias updaites 2.0.13599.0. ir kol kas naujesnio nera. Updaitink drasiai :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit, jei pas mane jasperis, ir maitblokis 203w, jam jokios gresmes nekyla? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit, jei pas mane jasperis, ir maitblokis 203w, jam jokios gresmes nekyla? :whistling:

jasperio maitblokis turi but 150w, kokia xboxo pagaminimo data? gal ne jasperis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2009 07 02. Jasperis, bet maitblokis ne tas. Klausiu ar nieko nenutiks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2009 07 02. Jasperis, bet maitblokis ne tas. Klausiu ar nieko nenutiks?

Nenutiks nieko blogo, jasperiam tinka visi maitblokiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi ketinu pirkti xboxa tai iskilo klausimas apie zaidimu wave turint FW 1.9 dar reikes keitinet kazka su senesiais zaidimais kad jie veiktu ar tesiog uzteks juos paprastai irasyt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi ketinu pirkti xboxa tai iskilo klausimas apie zaidimu wave turint FW 1.9 dar reikes keitinet kazka su senesiais zaidimais kad jie veiktu ar tesiog uzteks juos paprastai irasyt ?

uzteks paprastai irasyt perleidus per abgx.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzteks paprastai irasyt perleidus per abgx.

jei gerai suprantu tai tas abgx toolsas kuris sutvarko zaidimus jo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei gerai suprantu tai tas abgx toolsas kuris sutvarko zaidimus jo?

taip, teisingai galvoji, jei viska raso zaliai reiskia praejo. Isskyrus AP25 (anti piracy 2.5), gali rodyt geltonai.

Dar turiu klausima, ar imanoma suzinot koks pas mane fw?

Redagavo maitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.