ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane tai gale geltonai buna parasyta, kad ten tipo ne viska rado ir t.t. Tai tipo reikia paciam pabaigti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane tai gale geltonai buna parasyta, kad ten tipo ne viska rado ir t.t. Tai tipo reikia paciam pabaigti?

Screen shota imesk kad būtu aiškiau. O šiaip kartais aš praleidžiu pakartotinai per abgx jei iš pirmo karto nepavyko. Naudok naujausia abgh v.1.0.5 http://abgx360.net/download.php

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Screen shota imesk kad būtu aiškiau. O šiaip kartais aš praleidžiu pakartotinai per abgx jei iš pirmo karto nepavyko. Naudok naujausia abgh v.1.0.5 http://abgx360.net/download.php

O su kokia programa galiu padaryti screenshota?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali su šia http://imageshack.us/

Man praleidus pro abgx, gaunasi taip:

Nuotrauka

Uploaded with ImageShack.us

Tai man kituose zaidimuose irgi viskas buna zaliai, bet per MW2 kazkodel yra raudonu ir geltonu dar. O su image Shack galima pasidaryti foto ar tik patalpinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man kituose zaidimuose irgi viskas buna zaliai, bet per MW2 kazkodel yra raudonu ir geltonu dar. O su image Shack galima pasidaryti foto ar tik patalpinti?

Labai gaila bet po ranka neturiu MW2, būčiau pabandes konkrečiai su šiuo žaidimu. O dėl ImegeShack foto darymu nežinau ar įmanoma, aš pats asmeniškai naudoju programa Quick Screen Capture.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks biški n00b klausimas - jei turi flešinta konsolę (sakykim slim) ir žaidi crackintus žaidimus, tai apie live galima pamiršti, nes iškart banins? Vienintelis būdas pirkti originalius žaidimus jei nori žaisti live, ar aš blogai kažką supratau? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To Mobiles: Ne gali žaisti, bet visuomet yra tikimybė gauti live ban'ą. Netgi pradėjus žaisti orginalius žaidimus vėliau vistiek bus tikimybė gauti ban'ą nes tavo konsolė bus flešinta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kuri man tada faila yrasinet ta iso neisekstraktinta? del live man nera skirtumo. tik db abgx atrodo viska norm supacina tik jokio dvd vailiuko man ten neatsiranda gal ne tam folderi ieskau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To rajoninis: Tai kad tas file .dvd file turėtų būti kartu su .iso file, nors tiksliai nežinau abgx nenaudoju tai nežinau ar abgx jį padaro. Vis dėl to pažiūrėk surarint'uose .iso file'uose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To rajoninis: Tai kad tas file .dvd file turėtų būti kartu su .iso file, nors tiksliai nežinau abgx nenaudoju tai nežinau ar abgx jį padaro. Vis dėl to pažiūrėk surarint'uose .iso file'uose.

Abgx360 tik patikrina iso faila, to dvd failiuko niekur nepradangina, jis turi buti salia iso. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abgx360 tik patikrina iso faila, to dvd failiuko niekur nepradangina, jis turi buti salia iso. :D

abgx netgi sukuria .dvd failiuka jei jo nebuna, o jei buna koks lievas tai pataiso. kaip dar galima nesinaudot abgx, kaip cia kazkas rase. ypac del senesniu zaidimu. butina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abgx netgi sukuria .dvd failiuka jei jo nebuna, o jei buna koks lievas tai pataiso. kaip dar galima nesinaudot abgx, kaip cia kazkas rase. ypac del senesniu zaidimu. butina.

Net nezinojau, dekui, dabar turesiu omeny. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.