ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Turiu porą klausimėliu o čia tam gera tema.

1. Kur galiu parsisiųsti NTSC ar RF formato žaidimus? (LM ir Xbox-sky nereikia, ant LM seederių mažai senesniems game'ams o ant Xbox-sky dėl neaiškios priežasties gavau ban'ą). Dar būtų gerai, kad nereikėtų pakvietimų.

2. Su kuriuo laidu geriausia žaisti (VGA, HD ir t.t) ant televizoriaus/monitoriaus? Iš grafikos pusės.

Į pirmą atsakyčiau tik taip, ko tu pats nenori (t.y. LM ir XBOX-Sky). :(

Geriausia kokybė? HDMI kabeliu. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal tada žinai kodėl ten tą ban'ą davė? (Gal čia ne man vienam) Nes lygtais nieko ten aš baisaus nedariau. Seedinau parsisiuntęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo ne.

Koks maitblokis? 203W ar 150W?

Jeigu 150W - Jasper. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai čia yra Jasper, o ne falcon ant Falcon yra 175w ir tu žiūri ne toje vietoje ant maitblokio, ne tą eilutę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O negali but kad man tiesiog netoki maitinimo bloka ikiso? Nes is klasioko pirkau, tas ten belekiek tu xboxu turi, be dezes dave, tai gal ne ta padave? Labai blogai su galingesniu maitinimo bloku zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei Xboxas pagamintas 2009 07 02 tai cia jau jasperis?

paimk is galo i power socket xbox paziurek ir zinosi koks. maitinimas gali but ir universalus toks su metaliniu kistuku kuris tinka visiem modeliam. cia pagal maiteka vien nesuzinosi koks xbox

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trecias, tai jasper ane? O jei maitekas ten toks galingesnis raso tai cia blogai labai?

Redagavo Dreeger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir sakiau pas tave Jasper. O dėl maiteko tai ant Jasper kiek girdėjau galima naudoti nuo Falcon ir nuo Zephyr maitekus.

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki snd bandziau isirasyt zaidima 1 karta paleidziu per agbx programa ten raso geltonom raidem kad neprisijungia pr bazes ar kazkas tokio. ka daryt? ar galim be agbx rasyt zaidima ir kury faila tada reikia irasyneti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki snd bandziau isirasyt zaidima 1 karta paleidziu per agbx programa ten raso geltonom raidem kad neprisijungia pr bazes ar kazkas tokio. ka daryt? ar galim be agbx rasyt zaidima ir kury faila tada reikia irasyneti?

Gali žaidimus įrašineti ir be abgh, tik labiau padidėje rizika dėl Live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, kad veiktu Modern Warfare 2, butinai abgx360 turi rodyti viska zaliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, kad veiktu Modern Warfare 2, butinai abgx360 turi rodyti viska zaliai?

Bent jau aš pasidarau kad viskas "būtu žaliai nudažyta" ir kad būtu stealth failai SSv2 (kartais tai reikia įdiegti rankiniu būdu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.