ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norejau paklausti, kaip reikia padaryti, kad jei nieko nedarai su pulteliu, jis neissijungtu? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek zinau, tai nieko neprigalvosi, issijungs jis visad. Aisku nesu tikras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar galima kaip nors pasikeisti xbox live profilyje savo gyvenamaja vietą? Nu pvz iš USA į Uk?

Eik i edit profile, tada i location ir pasirink sali.

Kiek zinau, tai nieko neprigalvosi, issijungs jis visad. Aisku nesu tikras.

O gal kas nors tikrai zino ar galima kaip nors padaryti, kad neissijungtu pultelis? Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mna taip atrodo kad neimanoma cia taip padaryta dar taupytusi pultelio baterijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau paklausti, kaip reikia padaryti, kad jei nieko nedarai su pulteliu, jis neissijungtu? :D

Man tik smalsu, kam tau reikia taip padaryti ? Juk cia kaip tik tik i gera kad jis atsijungineja - taupo baterija ir ijungti ji labai paprasta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo pajungus "Xbox 360 Play & Charge Kit" jis neišsijunginėja arba su controller'į su laidu naudok

Neturiu nei to, nei ano.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, istryniau netycia savo profily kaip man jy susigrazinti?

buvai kada nors i LIVE pasijunges? jei taip tai recover gamertag gali padaryt, jei ne niekaip nesusigrazinsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvai kada nors i LIVE pasijunges? jei taip tai recover gamertag gali padaryt, jei ne niekaip nesusigrazinsi.

jo buvau. jau padariau recover, dekui.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu problema tokia. Yra pazystamas kuris man is usa atsiustu 360 slim. bet dabar skaitau, kad ten yra kitas regionas ir tipo xas paleidzia tik to regiono games (ntsc ar panasiai) , taigi, ar man imanoma kazkaip parsisiuntus ta x'a zaisti paprastus cia pirktu games? Taip pat, jei siusciaus konsole is uk, ar man tiktu regionas?

antras klausimas, jei man atsius konsole is usa ar man kartais nereiks pasikeisti chargerio i europietiska del 220 ir 110 v pasikeitipo, ar pats chargeris suvienodina itampa kuria paduoda i x'a? aciu.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikės pasikeisti į Europietišką man rodos srovės reguliatoriu turėsi pirkti, NTSC konsolei žaidimų Lietuvoje negausi, jei pirksi iš UK tada galėsi Lietuvoje pirktus žaidimus žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu porą klausimėliu o čia tam gera tema.

1. Kur galiu parsisiųsti NTSC ar RF formato žaidimus? (LM ir Xbox-sky nereikia, ant LM seederių mažai senesniems game'ams o ant Xbox-sky dėl neaiškios priežasties gavau ban'ą). Dar būtų gerai, kad nereikėtų pakvietimų.

2. Su kuriuo laidu geriausia žaisti (VGA, HD ir t.t) ant televizoriaus/monitoriaus? Iš grafikos pusės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.