ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau paklaust.O jau galima su slimu (9504) LT 1.9 online lost?

Taip ,bet jei nepasidares paskutinio update tai jei padarysi tavo drivas bus uzlockintas ir jei noresi perfleshint reikes pcb,sputnik,pro kit, ar winbound unlocka daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Gal kas nors turite http://www.amazon.co.uk/ORB-GX1-Gaming-Headset-Xbox/dp/B003V4AKAC/ref=cm_cr_pr_product_top sias ausines ir galit pasakyti ar verta jas pirkti? Jeigu ne, gal patartumete kokias ausines, kuriu kaina butu daugmaz panasi?

Teko girdeti apie sias gerus atsiliepimus http://www.turtlebeach.com/products/xbox-gaming-headsets/ear-force-xlc.aspx Ir kaina padorei prieinama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, dabar pastebėjau kad vakar black ops (pal) atsirado abgx verified sarase. Tai jeigu as dabar atsisiusiu pal black ops'a, perleisiu ji per abgx ir isirasysiu. Ar veiks jis man ant to naujausio dashboardo su LT+1.9 ??? Ar butinai reikia laukt LT+1.91 kad galeciau AP2.5 zaidimus zaist?

Reikia laukti LT1.91. :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai su sitom ausinem tipo galima girdet zaidimo garsa?

Taip, girdisi ir zaidimu garsai :beta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, ketinu pirkti x'a tai turiu kelis klausymus.

1 - kaip suprasti ta PAL? As noriu siustis x'a is uk arba us bet ten kazkokie kiti regionai, tai kaip cia gautusi man lt zaisti?

2 - kaip ten su tuo zaidimu live ir off nufleshinus. Ar galima pvz nusifleshinti x'a, prisirasyti pilna hdd games, o kai noreciau zaisti online, kad negauti live bano zaidimus pasileisti is originalaus disko?

Veliau pasigalvosiu dar keliu klausimeliu, tad laukiu atsakymu i situs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit, ketinu pirkti x'a tai turiu kelis klausymus.

1 - kaip suprasti ta PAL? As noriu siustis x'a is uk arba us bet ten kazkokie kiti regionai, tai kaip cia gautusi man lt zaisti?

2 - kaip ten su tuo zaidimu live ir off nufleshinus. Ar galima pvz nusifleshinti x'a, prisirasyti pilna hdd games, o kai noreciau zaisti online, kad negauti live bano zaidimus pasileisti is originalaus disko?

Veliau pasigalvosiu dar keliu klausimeliu, tad laukiu atsakymu i situs.

1. Jei siusiuosi is uk tai console bus pal ir galesi zaisti tik pal zaidimus.

2. Jei nori zaisti piratkes reike isirasyti i diska, i hdd irasyt neuzteks. Jei nuflashinsi ir noresi zaist online su orgais vistiek gali gauti ban.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kadangi mano pagrindinis noras zaisti yra online, tai man labiausei apsimoka imti koki slimuka su 4gb ir losti is disku..?

P.S. kokia tikimybe gauti ant live ban su flashintu x'u? kaip apsisaugoti nuo ju arba zinoti kada nelosti live ar pan?

Redagavo juicy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Susiduriau su tokia problema.As padariau savo Xboxui per XBOX Live Updeita.Dabar mano dashbordas yra 2.0.13599.0 ir mai nepasileidzia ne vienas zaidimas.Ziurejau daug kur visokiausiuose forumose, visi sako kad jiems nepasileidzia tik ap25 zaidimai, o man nepasileidzia nei vienas zaidimas.Ka daryti?

Redagavo Saniocek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Susiduriau su tokia problema.As padariau savo Xboxui per XBOX Live Updeita.Dabar mano dashbordas yra 2.0.13599.0 ir mai nepasileidzia ne vienas zaidimas.Ziurejau daug kur visokiausiuose forumose, visi sako kad jiems nepasileidzia tik ap25 zaidimai, o man nepasileidzia nei vienas zaidimas.Ka daryti?

Tai blogai skaitei. Jei su perflashinus dingsta nulaužimas, t.y persirašo org. fw. Teks flashint iš naujo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai blogai skaitei. Jei su perflashinus dingsta nulaužimas, t.y persirašo org. fw. Teks flashint iš naujo :D

Jis buvo perfleshintas iXtreme LT+ 1.9 tai vistiek reikes is naujo i sita versija perfleshinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis buvo perfleshintas iXtreme LT+ 1.9 tai vistiek reikes is naujo i sita versija perfleshinti?

Tai jei nebuvai pasidares update ir flesinais i LT1.9, tai tada pas tave originali fw. Jei zadi flesintis, tai geriau palauk kol iseis LT1.91, tada dar ir AP2.5 zaidimus zaist galesi. :thumbsup4:

To juicy: jei nusiflesines Xbox, tai visada yra tikimybe gaut bana, bet jei nezaisi pries isleidimo data ir kiekviena zaida praleisi pro abgx360, bano tikimybe zymiai sumazeja..

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.