ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

dar vienas klausimas, jei per xboxa ten užsiregistruoji tai kiek suprantu gauni xbox silver? ar aš klystu? Ir ar nebus banas jei registruosiuos su flashintu?

gauni gold menesiui. bana gali gaut kai juos dalins aisku ir ziurint su kokia fw sedi. siaip siuo metu kol kas nepavojinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gauni gold menesiui. bana gali gaut kai juos dalins aisku ir ziurint su kokia fw sedi. siaip siuo metu kol kas nepavojinga.

Mano fw iXTREME LT+1.1 atrodo šitas, tai galiu registruotis ir nieko nebus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano fw iXTREME LT+1.1 atrodo šitas, tai galiu registruotis ir nieko nebus?

cia garantiju niekas neduoda. na tavo nauja fw tai viskas normaliai. beje gold gauni kai kuri nauja isvis acc nuo nulio ir reginies i online. je itu tik jungsies online dabar tai aisku negausi gold. turi omeni jeigu jau tu naudojai ta acc anksciau susikures tik kad nejai online.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia garantiju niekas neduoda. na tavo nauja fw tai viskas normaliai. beje gold gauni kai kuri nauja isvis acc nuo nulio ir reginies i online. je itu tik jungsies online dabar tai aisku negausi gold. turi omeni jeigu jau tu naudojai ta acc anksciau susikures tik kad nejai online.

Kadangi mano x'as nenaujas tai nežinau, o aš pats niekur jokio acc nekuriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki atsuktuva reik turet norit atsukt juodus varztus slimo viduje?kad dasibraut iki ploktes ir panasiai

Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koki atsuktuva reik turet norit atsukt juodus varztus slimo viduje?kad dasibraut iki ploktes ir panasiai

zveigzdutes reik turet geriausiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip geriausia laikyt x'a? vertikaliai ar horizontaliai?

Pastatymo vertikaliai pliusai/minusai:

- Kai kuriems tai geriau atrodo arba tiesiog nėra vietos padėti horizontaliai

- DVD subraižymo tikimybė - didelė. Ne vienas ir ne du yra taip subraižę. Net ir slim'uose yra ta pati problema.

Pastatymo horizontaliai:

- Default pozicija.. ką čia ir be pridursi

Aušinimo klausimą atmetu. Jei atviroje vietoje - tiek tas, tiek tas aušinsis vienodai.

Vertikaliai, viskas vedinasit tada (išskyrus apačią, nors ten ir nėra kas vedinasi labai). :)

Tai kad ten yra lyg tokios mini kojelės ir oras patekti gali ir pro apačią.

PS: galiu ir klysti.. neatsimenu, kaip ten atrodo.

Vienu žodžiu.. aš balsuoju už tai, kad vėdinimo klausimas pastatymo pozicijai yra neaktualus.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi mano x'as nenaujas tai nežinau, o aš pats niekur jokio acc nekuriau.

na jei tu losi geimus iki siol reiskia savo profili turi susikures ane. tai pasijungsi online nieko nepasikeis toliau busi silver, bet dangai dabar free weekend tai gausi lost online . nes manau tu butent del to ir nori. aisku junkis ir losk. o gausi ar negausi bana tai nieks nepasakys. na niekas negauna kol kas.

Kaip geriausia laikyt x'a? vertikaliai ar horizontaliai?

statyk kaip nori ,tiesiog nereikia atidarinet diskasukio viduri kokio veiksmo kol jis kazka daro ir pan. as nuo 2006 iki 2009 su senu premium nesu nieko subraizes ar ismetes kokio geimo irasyto del subraizymo laikydamas vertikaliai.

veliau elite irgi laikiau vertikaliai.man tai graziau. tik del to.apie 300 piratiniu geimu sukosi ir neturejau jokiu bedu su jokiu subraizymu. del vedinimo skirtumu irgi tik kalbos. laikai kaip nori, kaip tau patogiau ar kaip graziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei tu losi geimus iki siol reiskia savo profili turi susikures ane. tai pasijungsi online nieko nepasikeis toliau busi silver, bet dangai dabar free weekend tai gausi lost online . nes manau tu butent del to ir nori. aisku junkis ir losk. o gausi ar negausi bana tai nieks nepasakys. na niekas negauna kol kas.

Dėkui už atsakymus tada :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai apsimoka registruotis su flashintu x'u į live ar geriau nerizikuoti?

Nerizikuoti kuom?

Prisijungi prie Live - atsiranda rizika gauti ban'ą. Gauni ban'ą - sėdi offline.

Neprisijungi prie Live - sėdi offline.

Išvadas pasidaryk pats :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerizikuoti kuom?

Prisijungi prie Live - atsiranda rizika gauti ban'ą. Gauni ban'ą - sėdi offline.

Neprisijungi prie Live - sėdi offline.

Išvadas pasidaryk pats :)

nerizikuosi negyvensi :) bandysiu jungtis karts nuo karto, gal negausiu bano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nerizikuosi negyvensi :doh: bandysiu jungtis karts nuo karto, gal negausiu bano

Pz.

Ar jungiesi, arba nesijungi.

Nėra tokio "beveik nėsčias".

Tipo ištraukinėsi tinklo kabelį arba nustatymuose apribosi prisijungimą prie LIVE? Neverta žinok.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.