ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Ok, taip ir padariau, idedu i xboxa flasha ir rodo corrupted marketplace content. Gal zinai kodel taip ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ok, taip ir padariau, idedu i xboxa flasha ir rodo corrupted marketplace content. Gal zinai kodel taip ?

o tu profili su tais mapais atsiuntei? nes jei pas tave ne jtag, tu negalesi ju lost jei neturesi spec profilio su kuriuo paleidi DLC.

bet kazkaip keista kad rodo corrupted, nes per memory paziurejus turetu juos rodyt, bet tiesog negaletum jeis naudotis. gal blogai ikelei, programa gal uzsifreezino ir tu per anksti flasha isemiai, arba failai blogi. corrupted neturetu buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

corupted greciausiai del blogo ikelimo . kelk su xtaf v1.0 arba beta3 versijom . ikeli kartu su profiliu, xbox turetu matyt tada normaliai. ir paleist.aisku su 2 pulteliais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galvojau pvz. map pack kokiam nors tai nereikes profilio specialaus :D galvojau tik zaidimam ju reikia. Na bet zodziu 3 kartus keliau pernaujo su xtaf v1.0 ir vistiek corrupted. Tuoj pabandysiu ir profili ta specialu idet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei pas mane veikia Black Ops, tai gal zinot kokia mano FW arba nuo kokio zaidimo zaidai nebepasileis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei pas mane veikia Black Ops, tai gal zinot kokia mano FW arba nuo kokio zaidimo zaidai nebepasileis?

isirasyk nauja zaidima koki ,pasidasysi update. ir matysi ar veikia geimas ar ne.geimai nuo Homefront jau daro nauja update. tai ka nors is tu gali imt.arba is naujausiu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O negausiu flago jei isbandysiu, nes mano FW gali buti senesne uz Homefrontui reikalinga?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O negausiu flago jei isbandysiu, nes mano FW gali buti senesne uz Homefrontui reikalinga?

del seno fw tai ne , na juk tu neisi online ir taip jei turi senesne fw tai online geriau nelyst.

krc Homefront reikia 12625 dashboard. gali pasitikrint koks pas tave. jei turi senesni, geimas updeitins. tuo paciu aktyvuos AP2.5 kuris uzblokuos MW2,BO,Fable3,Halo reach paleidima. bet juos perrases per nauja galetum vel pasileist jei turetum LT+. jei senesne fw tai ju daugiau nepasileisi jau. bet visi kiti geimai be AP2.5 eis ir toliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, kad zaidziu online BC2, del to nepasikeis tas , ka tu cia isvardinai? Kaip supratau, as negaliu zaisti tik tu zaidu, kurie turi AP2.5, ar ne? O Spider - man naujausias neturi AP2.5? Pas mane dashboardas 12625.

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, kad zaidziu online BC2, del to nepasikeis tas , ka tu cia isvardinai? Kaip supratau, as negaliu zaisti tik tu zaidu, kurie turi AP2.5, ar ne? O Spider - man naujausias neturi AP2.5? Pas mane dashboardas 12625.

tai pas tave jau tas dashas kuris aktyvavao AP. tai jei losi toliau reiskia viskas ok. tiesiog jei sitam variante dabar galetum pasileist BO ,tas reikstu kad turi LT+ , jei nepasilesitu BO,reiskia turi zemesne fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tik isbandziau Homefront ir veikia, tai turetu veikti ir Crysis 2, ar ne? O mano FW LT+ ar zemesne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tik isbandziau Homefront ir veikia, tai turetu veikti ir Crysis 2, ar ne? O mano FW LT+ ar zemesne?

ta suzinosi tik ismegines viena is tu geimu kurie aktyvavosi AP tai yra Bo,MW2,Halo reach, fable3 dar keli ten yra. jei tie pasileidzia tai ok reiskia turi LT+. tik zaidimas vienas is tu turi but rasytas i diska jau po dasho update kai darei.

jo crysis irgi turi eit tada, bei portal 2, mk,red river.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, jei isirasysiu antra karta koki zaida su AP2.5 ir isbandzius jis neveiks, negausiu flago?O AC:BH turi AP2.5 apsauga?

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, jei isirasysiu antra karta koki zaida su AP2.5 ir isbandzius jis neveiks, negausiu flago?O AC:BH turi AP2.5 apsauga?

AC:BH tikrai turi AP2.5, o del flago klausimas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai geriau nebandysiu zaidu su AP2.5, vistiek jie man nelabai idomus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.