ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

parsisiunciau failiuka dlc. tai ji po to reikia deti i ta jdownloaderi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Krc niekas man nesigauna per ta jdownloader.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per koki puslapi nuori siusti su jdownloader? Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per koki puslapi nuori siusti su jdownloader?

Keepfile.com . Bet vistiek man rodos ten daug reik visko daryt kad zaistum , turbut zymiai paprasciau i diska irasyt i vsio nereik nervu gadint .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viska siuncia, pasimi failiuka ir per jdownloaderi spaudi add URL. pridedi ir lauki kol jis pachekina.tada siuncia. gali per JD siust ir kitus linkus is xbox360iso ,MU FS,FU, bet geriau dar kompe turet be JD ir internet download manager. per ji kazkaip bent jau man geriau siuncia kitus failus kurie nera skirti spec JD, tuos MU/FU/FS . nieko tom programom nustatinet nereikia.ant defaulto siuncia jei linkas buna aktyvus aisku. siaip MU linkai jei jau seni imesti tai gali but numire.tokiu aisku nesius. kiti tie FS/FU ilgiau laikosi,dar buna ir is kitu saitu prideta failu. sakyk konkreciai ka nori siust.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai gerai kad per xbox360iso.com. bet kur failai patalpinti. jaigu kokem megaupload tada isijungi jdownloader nukopini visus linkus, tada jdownloader pamtysi savo nuorimus failus ir paspaudi continue ir viskas pradeda siusti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viska siuncia, pasimi failiuka ir per jdownloaderi spaudi add URL. pridedi ir lauki kol jis pachekina.tada siuncia. gali per JD siust ir kitus linkus is xbox360iso ,MU FS,FU, bet geriau dar kompe turet be JD ir internet download manager. per ji kazkaip bent jau man geriau siuncia kitus failus kurie nera skirti spec JD, tuos MU/FU/FS . nieko tom programom nustatinet nereikia.ant defaulto siuncia jei linkas buna aktyvus aisku. siaip MU linkai jei jau seni imesti tai gali but numire.tokiu aisku nesius. kiti tie FS/FU ilgiau laikosi,dar buna ir is kitu saitu prideta failu. sakyk konkreciai ka nori siust.

AS tarkim noreciau pabandyt top spin 4 . nerandu as jo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas gavosi , siunciuosi :thumbsup4:

o po to kai atsius tiesiog imesti i usb ir leis zaisti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS tarkim noreciau pabandyt top spin 4 . nerandu as jo .

juk mes kalbam apie GOD zaidimus ane ? nauji zaidimai nesenai iseja niekad nebuna tarp games on demand. siusk tai kas yra tenai, o nauji zaidimai pasirodys ten gal veliau,gal niekad.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra visokiu ir po 4gb ir po 6gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila neina siustis naujausiu zaidimu :thumbsup4:

o kitu virs 200 GOD neuztenka ? beje xboxiso tik geriausi ir sudeti.net rinktis nereikia daug. bus galima siustis kai atsiras jie tarp god.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.