ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Na nepamiršk, kad betkada gali bananų banga užeiti, o jai ji tikrai užeis - tai manau iškarto pasipils pranešimai tų, kuriuos užbananino. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eina kaip nors i X'a is flasho ikelt muzikos, filmu ar paveiksleliu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Žadu dėt į savo xbox 360 štai šį dalyką. Reikės pjaut dėžę? Ir jei matinimas iš DVD Room, nekenks jam? Ačiū

Nereikes pjaut bet tau reikes Clear Console Shell kad tau butu kaip toje foto, o maitinimo is dvd turetu uztekti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikes pjaut bet tau reikes Clear Console Shell kad tau butu kaip toje foto, o maitinimo is dvd turetu uztekti

tu pats gali tuos zaidimus atsiust is xbox360iso.com ir perkelt i USB o poto i hdd ir nereikes niekam moket

Ir tipo nereiks net disku ? Ir nereik kad jtag butu ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikes tik kad turetum USB ir nebaninta xboxa http://xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=137 ten visi DLC ir GOD geimai

O uz tokius dalykus neuzbanins ? ar galima per te transfer kit tiesiai i hdd kelt ?

Ir kaip ten ta svetaine naudotis kaip is ten siustis ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O uz tokius dalykus neuzbanins ? ar galima per te transfer kit tiesiai i hdd kelt ?

Ir kaip ten ta svetaine naudotis kaip is ten siustis ?

Bano dar niekas negavo,o svetainei reikia ti uzsiregistruoti o del transfer kit turbut ir galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bano dar niekas negavo,o svetainei reikia ti uzsiregistruoti o del transfer kit turbut ir galima

O kur ten siustis niekaip nerandu . ten reik moket ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo uzsireginau . O ten ner kad tik viena reik siust ? nes ten koks 100 linku .

yra kazkokia programa kur visus tuos linkus nupastini ir iskarto vika siuncia tik neprisimenu pavadinimo gal tan rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , mano xbox 360 neflashintas , o jei as i savo usb atmintine isikelciau zaidima pvz is linkomanijos ir ideciau usb atmintine i xbox 360 , man jis veiks ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , mano xbox 360 neflashintas , o jei as i savo usb atmintine isikelciau zaidima pvz is linkomanijos ir ideciau usb atmintine i xbox 360 , man jis veiks ?

Neveiks reikia GOD geimu kuriuos gali rast xbox360iso.com ir nereikes tau fleshinti xbox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.