ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

scalman parašė:

per kita video laida megink pajugt boxa. nesvarbu prie paprasto teliko jung . prie bet ko bet pamegink pakeist laida .

bet tai neturetu bent hdmi veikt? nes per ta irgi tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Citata

problema: (pasikartosiu) tema forume

klausimas: koki patartumet meistra Vilniuje? (nusprendziau pats nesikrapstyt...) Ir i kokia kaina orientuotis? (manau turetu but 10-30lt)

negi negalit ka pasiulint?

Ne į temą DIDELIS NUSISKUNDIMAS APIE SIA TEMA: cia manau skirta adminam... mano nuomone reikia sia tema kazkaip pakoreguot, nes dabar klausimu daug, bet i puse ju nera atsakoma ir jie uzgoziami tiesiog naujais klausimais... biski nesamone taip..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveki. tagi turiu viena klausima ar galima prie xboxo prijungti atmintes korteliu skaitytuva? jai taip ar tada galesiu i atminties kortele kelti zaidimus?

Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  manfreds parašė:

sveki. tagi turiu viena klausima ar galima prie xboxo prijungti atmintes korteliu skaitytuva? jai taip ar tada galesiu i atminties kortele kelti zaidimus?

Skaityti daugiau  

Prijungti atminties kortelių skaitytuvą - galima.

Aš sėkmingai pajungiau savo ?? in 1 tipo skaitytuvą su antikvarinėm 32MB bei 4GB Compact Flash kortelėmis. Veikia puikiai. Taip pasidariau save'ų kopijas.

Taip, galima instaliuoti žaidimus į kortelę įkištą į atminties skaitytuvą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paleidus black ops juodas ekranas niekas nevyksta diskas sukasi nors ir irasyta i hdd kaip sutvarkyt kad veiktu jis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Tranc3r parašė:

paleidus black ops juodas ekranas niekas nevyksta diskas sukasi nors ir irasyta i hdd kaip sutvarkyt kad veiktu jis?

Skaityti daugiau  

Ar žaidimas originalus ar piratinė kopija?

Ar 2011-01-19 dienos Dashboard update įrašytas?

Ar DVDROM firmware LT+ ar senesnis?

Ar žaidimo piratinė kopija prieš įrašant buvo sutvarkyta su abgx360 po 2011-01-20 vakaro? (nes tik tada išėjo AP25 patch'ai black ops'ui)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sendien maciau naujas firmware update isejo,niekas nebandet? Saugu update daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  weideris parašė:

Sendien maciau naujas firmware update isejo,niekas nebandet? Saugu update daryt?

Skaityti daugiau  

Apie kokį firmware update kalbi?

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  weideris parašė:

sendien besijungiant i live liepe update padaryt

Skaityti daugiau  

Ai dash update.

O Tu įdiegęs 2011-01-19 dienos dash update'ą? Nes šiandien joks naujas dash update nepasirodė!!!

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keista bet man liepia updatinti,nors buvau jau irases ta sausio 19 update.Padariau update,tikiuosi nieko nebuvo uzslepe MS sykart

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  bullka parašė:

Ar žaidimas originalus ar piratinė kopija?

Ar 2011-01-19 dienos Dashboard update įrašytas?

Ar DVDROM firmware LT+ ar senesnis?

Ar žaidimo piratinė kopija prieš įrašant buvo sutvarkyta su abgx360 po 2011-01-20 vakaro? (nes tik tada išėjo AP25 patch'ai black ops'ui)

Skaityti daugiau  

1.Piratine PAL is LM

2.nepasijungus i live nuo hot pursuit atsinaujino dashboard

3.LT+

4.pries irasant buvo patikrinta su naujausiu abgx360 1.05 pagal tutorial kuris yra siame puslapyje

weideris parašė:

keista bet man liepia updatinti,nors buvau jau irases ta sausio 19 update.Padariau update,tikiuosi nieko nebuvo uzslepe MS sykart

Skaityti daugiau  

man ir po dashboard update pasijungus i live liepe update daryt nuo to karto ir neveikia black ops :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Tranc3r parašė:

4.pries irasant buvo patikrinta su naujausiu abgx360 1.05 pagal tutorial kuris yra siame puslapyje

Skaityti daugiau  

Kokią tiksliai dieną tikrinta su ta 1.0.5 versija?! Nes ji jau išleista nuo 2010-12-06.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Tranc3r parašė:

sausio 22d

Skaityti daugiau  

Na tokiu atveju - nežinau.

Ar dar turi tą iso failą? Patikrink dar kartą su abgx ir atsiųsk rezultatą. Pažiūrėsime. Gal tuo metu nebuvo tinklo ir abgx tiesiog nepridėjo AP25 reply sektorių..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.