ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

nusipirkau xbox nauja pulteli ir ten kur pvz rodo kieik sujungta pultyeliu tas tas mirkcioja ar taip turi but

Turi degt viena lempute, kai mirkčioja reiškiasi ieško XBOX'o. Gal nepagauna tau jo? Eina XBOX'ą kontroliuot kai mirkčioja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo viska kontroliuot eina bet kad mirkcioja kazkokia nesamone ir vibracija vos jaucias kai zaidi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kogero baterijos issikrauna, ir todel mirkcioje tau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo viska kontroliuot eina bet kad mirkcioja kazkokia nesamone ir vibracija vos jaucias kai zaidi

Batareikos pakrautos, geros? Eik į controls, vibracija nustatyk žaidime. Megink keist batareikas, išimt jas bežaidžiant, turetu padėt.

Jai X360 ir X360controleris, geros batareikos, problemų neturėtu kilti, o dėl vibracijos reik žiūrėt per Game controls nustatymus.

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kas svarbiausia nusipirkau ta pulta su pplkay and charge kit ir isikisau ta batarke kur nereik batareiku o kraunas tik gal del to taip?Ir prie to pacio is kur zinot kiek padalu liko kad pradet kraut ir panasei?

Redagavo aivariux112

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spausk vidurini migtuka kur ijungi savo xboxa ant controlleriaus ir turi ismesti toke lentele ir ten rodis tavo baterijos likuti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tikriauseis rekiejo pakrauti nes kai baige issikrauti tai jis ir blikcioje.

Ne į temą

beje laimingu nauju metu <_<
Redagavo ViPeRkillz
offtopic tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nenorėjau kurti temos (nors jį būtu man labiau pravertusi). Taigi čia užduosiu keletą klausimų prieš perkant LIVE.

1. Su LT+ ban nebus (bent jau 3mėn)? (čia klausimas labiau ar nenusimato kokių vėl naujų apsaugų žaidimams AP 2.5 ir pan?)

2. Kaip sužinoti ar FLAGINTA konsolė? (aš jungiausi į LIVE su silveriu, kad tą update padaryčiau, kad filmus žiūrėti, tai buvo mždg spalio mėn).

3. Kiek kainuoja Lietuvoje Gold LIVE 3 mėn ir kiek Airijoje? (pigiausiai)

Dėkui.

del to Gold LIVE tai airijoj is hmv 3 menesiu membership rodos 20euru o metu 44eurai ~

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip as paklausiau KAIP PADARY KAD NEREIKETU DISKO, o ne tai ar butina ji kist... Ir 0 tolko man is to, vistiek zaidai ne mano greit atiduot turesiu tai liksiu su 0 xbox zaidu, xbox live kur sudinus demo gaut gali tiktais ir 2 kinect zaidai...

Slimo kiek man teko žinot neina nuflashint o ir šeip reik turėt jtaginta konsolę + jej nors vienas update yra jau to nepadarysi ant paprastos <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del to Gold LIVE tai airijoj is hmv 3 menesiu membership rodos 20euru o metu 44eurai ~

Ne aš Eurais nepirkčiau, nes 20 euru = ~70lt (čia tu apie pietinę Airija kalbi tikriausiai), nes Š. Airijoje 3 mėn. kainuoja 13 svarų = ~52lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidejai pasakykit kame reples: isijungiu tarkim NBA zaidima ir kaip padaryt kad losti dviems? Nes antra pulta kai ijungiu pas mane vistiek nks nesivaldo,aplink vidurini mygtuka sukasi leputes-suprantu kad iesko X'o tik neranda taip iseina? Batareikos naujos. Kitas pultas veikia be priekaistu tik niekaip neiseina zaisti su dviem pultais. Kas kaltas pultas ar kazkokie nustatymai? ar nba2k neina lost dviem? Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu bent abu pultus su x suporaves?

nelabai suprantu ka turi omeny ir kaip tai daroma? negi naivu tyketis jog uztenka tiesiog ijungti pulteli ir zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.