ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Turiu Slim'ą. Ir draugas davė BattleField:BadCompany. Bet kai jį įdedu tai rašo Reading ir po kokių 10 sec. vėl rašo kaip nebūtų disko - nu Open tray. Kame bėda? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Esu zalias ir gal kam yra atsitike pas mane pultas su laidu siandien isjungiau palost game ir atsitiko tokia beda,kad pradejo metyt recconect contrroler o pultas viskas ijunktas ir taip kartojas kas 30sekundziu gal kas zino ka daryti?Nejaugi parejo pultas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ARba sugedo, arba laidą nulankstei, ir kai žaidi, pasijudini ir viskas. :thumbsup4: Tie kontroleriai su laidais visalaiką bėda buvo ir bus. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ARba sugedo, arba laidą nulankstei, ir kai žaidi, pasijudini ir viskas. :thumbsup4: Tie kontroleriai su laidais visalaiką bėda buvo ir bus. :thumbsup4:

tai taip iseina ieskot naujo :D nu nafik Redagavo aivariux112

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip iseina ieskot naujo :D nu nafik

Pabandyk vibratorių per nustatymus išjungt man padėjo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi pas mane naujausias xbox 360 slim 250gb, kadangi zaidimu neturiu tai pasiskolinau is pusbrolio ir pastebejau kad galima juos isirasyt i HDD, bet kai isemiu diska praso installint juos vel. (Visi zaidimai original) Taigi imanoma kaip nors paleist juos nekisant diska? Ir kad negauciau xbox live ban ir veiktu garanatija. Isvardinkit visus galimus variantus. Dekui is anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX'ai įrašo svarbiausius failus, kurie reikalingi paleidimui kad mažiau XBOX'as ūžtų. :thumbsup4: Kekvieną kartą reikia disko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi pas mane naujausias xbox 360 slim 250gb, kadangi zaidimu neturiu tai pasiskolinau is pusbrolio ir pastebejau kad galima juos isirasyt i HDD, bet kai isemiu diska praso installint juos vel. (Visi zaidimai original) Taigi imanoma kaip nors paleist juos nekisant diska? Ir kad negauciau xbox live ban ir veiktu garanatija. Isvardinkit visus galimus variantus. Dekui is anksto.

idedi zaidima , instalini, tada kai nori paleist zaidima kiekviena karta dedi diska ir paleidi ji ir losi. zaidimo diskas turi but idetas,tik pats zaidimas nesikrauna is jo tik pradzioj. diska det reikia visada. instalo esme kad neuzia dvdromas kai losi ir geriau kai kuriuose geimuose teksturos kraunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai zaidima isidedi i harda, diska visvien reikia deti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nenorėjau kurti temos (nors jį būtu man labiau pravertusi). Taigi čia užduosiu keletą klausimų prieš perkant LIVE.

1. Su LT+ ban nebus (bent jau 3mėn)? (čia klausimas labiau ar nenusimato kokių vėl naujų apsaugų žaidimams AP 2.5 ir pan?)

2. Kaip sužinoti ar FLAGINTA konsolė? (aš jungiausi į LIVE su silveriu, kad tą update padaryčiau, kad filmus žiūrėti, tai buvo mždg spalio mėn).

3. Kiek kainuoja Lietuvoje Gold LIVE 3 mėn ir kiek Airijoje? (pigiausiai)

Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip as paklausiau KAIP PADARY KAD NEREIKETU DISKO, o ne tai ar butina ji kist... Ir 0 tolko man is to, vistiek zaidai ne mano greit atiduot turesiu tai liksiu su 0 xbox zaidu, xbox live kur sudinus demo gaut gali tiktais ir 2 kinect zaidai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Durnas klausimas, kaip padaryti kad iš flash'o pvz muzika persirašyt į HDD? :)

2. Ir dar klausimas, noriu žiuret filma iš flash'o, ir reikia update'a padaryt playeriui, bet aš per XBOX Live negaliu pasijungt, nes mano internetas yra iš USB mobilaus. :)

3. Ir dar. Negaliu niekaip per X'ą live pasijungt, ir noriu filmą per X'ą žiūrėt. Reikia updeito kažkokio. Ar įmanoma apeit kaipnors?

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirkau xbox nauja pulteli ir ten kur pvz rodo kieik sujungta pultyeliu tas tas mirkcioja ar taip turi but

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.