Deepweed1989

Monitoriaus rezoliucija.

Rekomenduojami pranešimai

Ar normalu kad and monitoriaus kurio rez 1440-900 man leidzia ant xboxo nustatyti 1920x1080? Ar nenukencia vaizdo kokybe? Beja as pajunges hdmi-dvi laida i monitoriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar normalu kad and monitoriaus kurio rez 1440-900 man leidzia ant xboxo nustatyti 1920x1080? Ar nenukencia vaizdo kokybe? Beja as pajunges hdmi-dvi laida i monitoriu

nu tai tu ir žiurek ar tau blogai ar ne ar vaizdas "nepasislėpes už rėmu" ar pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu musu paklaust norejai ar nukencia tavo monike rodomas vaizdas? tipo mes tai matom ,o tu tai ne. :) nu jo. aisku.pats matai ka rodo tau ir kaip? viskas ok? reiksia losk. paimk parink zemesne reza ,tada palygink kaip rodo kai parenki kita. tu juk ziuri i savo monika o ne mes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal viska turetu but tas pats. Pas mane ant monitoriaus/TV 720p leido pasirinkt 1080p rezoliucija, bet skirtumo jokio nebuvo. Tai tiesiog pasilikau 720p. Taigi gali pasilikt, kas tau labiau patinka. Skirtumo neturetu buti.

Have a nice day.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai siulyciau didesnes nedaryt nei 720p,nes monitorius mazas,tas upscalinimas nepagelbes vizualiai o tik pablogins,tuo jog kai kurie zaidimam nustacius i 1080p sumazeja fps skaicius,o online losiant tai ypac svarbu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.