RealEfect

GOW:ghost of sparta-nepasileidzia zaidimas

Rekomenduojami pranešimai

tada kazkas strosno pas ji. pas mane is linkomanijos parsisiuntus zaidima be jokiu fixinimu veike ant psp-2004 5.00 m-33 versijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sufixinus geimas gali neveik ant prome nebent jei jis buvo prepatched, su prometejum viduj paciame iso. ebootas patchintas kad pradzioj is iso pasileistu prometheus.prx'a tai cia jau reik kita siustis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sufixinus geimas gali neveik ant prome nebent jei jis buvo prepatched, su prometejum viduj paciame iso. ebootas patchintas kad pradzioj is iso pasileistu prometheus.prx'a tai cia jau reik kita siustis.

Atsisiunciau kita, saunu, kad jis pasileidzia, bet pas mane buvo savai iki to lygio kur ten as broli isgelbejau savo krentanti nuo kalno, o dabar kai bandau pasileisti ta seiva, tai man neleidzia, raso kazka failed to load save ar kazka panasaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atnaujinant promethejus seivai coruptinas. tau patart nieko negaliu nes sedi su 300x psp butu pilnai islauziamas 200x tai galeciau patart, db net nesiruosiu nk sakyt, bo dar bricka gausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsisiunciau kita, saunu, kad jis pasileidzia, bet pas mane buvo savai iki to lygio kur ten as broli isgelbejau savo krentanti nuo kalno, o dabar kai bandau pasileisti ta seiva, tai man neleidzia, raso kazka failed to load save ar kazka panasaus.

Pati pabaiga zaidimo ;) jei nori galiu pasakyti kokia ji ir vsio, nebereiks tau kankintis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.