scalman

Angry Birds

Rekomenduojami pranešimai

visi ji zino ,bet dabar ir ant didziosios konsoles bus.bei mazesnes siek tiek. idomu kiek tukstanciu lygiu :thumbsup4: . nes iPhone versijoj tai tikrai per mazai.

atrodo xbox netures.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidžiu ant touchscreen' o tai labai patogus valdymas, įdomus žaidimukas visai, bet kaip ant psp tai nemanau, kad tai patogu ir lengva nutaikyt tuos paukščiukus bus į reikiama vieta, labiausiai norėčiau pažiurėt kaip ant ps3 atrodys hd raiška.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziauriai kabina sitas zaidimas visad zaidziu ant savo HTC Desire HD. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The PlayStation minis version of Angry Birds will feature:

Four Exciting Worldswith over 120 levels that require logic, skill and brute force to crush the enemy!

A Brand New World 4: "The Big Set Up"- Full of addictively fun surprises unseen before!

A Bonus Golden Egg Worldthat clever players can unlock!

A New Big Brother Bird capable of massive destruction!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant pc pasileidau vakar..nzn 20 min perejau pirma worlda ta vadinama,ir na kokia 10 min antro palosiau ir uzstrigau vienam lygi, ir visas zaidimas, koks man skirtumas kokie toliau lygiai. cia tipo jis idomus turetu but?..na buvo labai idomu ant iphone palost kelis lygius jo, bet cia..jau nebe..su 4 pauksciais vienos kiaules negalim iveikt.man tai nebeidomu pvz..nebent atsirakinsiu visus lygius kaip nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant pc pasileidau vakar..nzn 20 min perejau pirma worlda ta vadinama,ir na kokia 10 min antro palosiau ir uzstrigau vienam lygi, ir visas zaidimas, koks man skirtumas kokie toliau lygiai. cia tipo jis idomus turetu but?..na buvo labai idomu ant iphone palost kelis lygius jo, bet cia..jau nebe..su 4 pauksciais vienos kiaules negalim iveikt.man tai nebeidomu pvz..nebent atsirakinsiu visus lygius kaip nors.

Tai čia jau man atrodo kitos problemos, tai, kad tu nelabai turi įgūdžių, šiaip ant iphone kai kurie lygiai irgi buvo labai sunkūs, kartais pavykdavo pereit tik iš 20 karto, tai nėr ko, norėt, kad iškart atsisėdęs laisvai praeitum viską.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries pora dienu ir as i psp isimeciau, 2 world'us perejau tai kolkas nezinau kodel jis visiems taip patinka, nematau as jame nieko per daug gero

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia jau man atrodo kitos problemos, tai, kad tu nelabai turi įgūdžių, šiaip ant iphone kai kurie lygiai irgi buvo labai sunkūs, kartais pavykdavo pereit tik iš 20 karto, tai nėr ko, norėt, kad iškart atsisėdęs laisvai praeitum viską.

kokie dar igudziai, random pataikai ir pereini. niekad nepakartosi savo to pacio ejimo antra karta beveik. nes nezinai kaip ten jie leks tie pauksciai..igudziai ant angry birds ?? :) galiu belekaip spaust spaust ,pauksciai leks leks beleka nuvers ir pereisiu per kelias sekundes, o gali taikytis ,galvot kad ir valanda ir nepereisi. dabar kazkokio boso lyg ir negaliu pereit, kazkoks su usais parsas sedi zemai.. :) siaip tai turetu but fun, o ne frustrating ..tada idomu labiau butu. kaip pvz ilomilo ant XBL na negaliu atsigeret, ir sypsena visada veide buna..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va visi pereiti , pc versijos ten simtas belekiek ju buvo krc..liko tik 2 jau. tai jau tas pats kas nieko. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš atisiunčiau jį, belekaip įdomus. ;) Pasilieku jį kai nebus ką veikt, nes labai geras laiko prastumimas. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

The new version brings several important changes, most importantly gravity, which will allow players to use nearby planets to perform trick shots on unsuspecting pigs.

The game has 60 levels, with more content available through in-app purchases (only in the iOS version for now). The game includes hidden goodies and secret levels, and Rovio promises regular free updates for the future.

Owners of Apple’s new iPad will be glad to know that the game supports the new Retina display as well.

taigi tesim tema toliau . nauji Angry Birds Space jau pasirode .

Angry Birds: Space, atsisiusti ant

iOS (iPhone/ iPad)

Android (Google Play)

Mac (Mac App Store)

PC (directly from Rovio)

taigi pasirenkam norima platforma ir i kosmosa ! :thumbsup4:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MRxSVEM-Bto&feature=channel

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.