Mantaxs

Kurso kartojimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi,nusprendziau nesukti sau galvos,o parasyti cia.

Esu 11 ir man idomu kas turi buti,kad moksleivi paliktu antriems metams ?

Nes bijau,kad man matematika (pirmas pusmetis) gali iseiti neigiamas,t.y 3 (Tikiuose taip nebus :thumbsup4: )

Tad noreciau suzinoti kas turi buti,kad paliktu antriems metams.Jai pvz matematikos metinis butu 3.Man kiti dalykai sekasi gerai ~7.

Aciu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is esmes gal ir gali, bet tai vistiek jei vasara ten taisytis eitum pastangas rodytum nezinau kokia mokytoja turi but kad 4 neparasytu ir beto dabar palikti antrus metus bent pas mane nemadinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai turi but ,nes egzu tai nera , ir seip ta matke B lygiu kad 4 iseitu man bent atrodo kad labai sunku nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai turi but ,nes egzu tai nera , ir seip ta matke B lygiu kad 4 iseitu man bent atrodo kad labai sunku nera.

Kas dar ka zinot apie tai ? Redagavo Mantaxs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na musu mokykloje griezciau gal siek tiek. du klasiokus ismete lauk sia savaite nes nesimoke is viso. taigi galbut tave gali palikti truputi pasimokyt per vasara, bet antriem metam tai nepaliks :thumbsup4: o seip jeigu tiek iseina tai matematika toli grazu ne tau ir arba keisk mokytoja arba i B lygi eik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na musu mokykloje griezciau gal siek tiek. du klasiokus ismete lauk sia savaite nes nesimoke is viso. taigi galbut tave gali palikti truputi pasimokyt per vasara, bet antriem metam tai nepaliks :thumbsup4: o seip jeigu tiek iseina tai matematika toli grazu ne tau ir arba keisk mokytoja arba i B lygi eik

Man matematika niekada nepatiko,mokinuos B lygi.Po nauju metu reikes parodyt,kad stengiuosi,prasyti kokio darbo,etc...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar palikt antriem metam svarsto taryba mokytoju, seip paprastai jie stengias (no offence) atsikratyt negabiu mokiniu ir nepalikineja antriem metam, o biski darbo duoda ir paraso ta 4. Bent pas mane taip :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jau B lygi 4 nesukrapstyt tai atsiprasau, pas mane sulej tai budavo su aukletoja pasneka, nunesa dar koki sokolada tai mokytojai ir viskas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.