H117

Gidas : Darome Pandora be PSP

Rekomenduojami pranešimai

http://img246.imageshack.us/img246/821/imageex4.jpg

:mellow: nesuprantu kdl negali paleist ??? Kas tai FAT 12 Not supported. pas mane Memory Stick Duo yra 64 mb. planuoju pirkt 4GB.

korta tikriausiai pas tave Memory Stick Duo, o ne Memory Stick Pro Duo.. Reikia pro.

Na o jei vistik pro, tai bandyk i fat32 persiformatuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai jei as neturiu korteliu skaitytuvo galima formatuoti prijungus per psp?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va vakar pasidariau viskas veikia, tik nesiu pas meistrus kad sutvarkytu nupjauta linija (baterijos) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitam Gide nelabai supratau ''2.Sumetam failus, įrašom ipl.'' Kokius Failus kur reikia sumest? ir kas tas ipl.? As darausi pagal Despertar Cementerio v3. Aciu uz atsakyma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitam Gide nelabai supratau ''2.Sumetam failus, įrašom ipl.'' Kokius Failus kur reikia sumest? ir kas tas ipl.? As darausi pagal Despertar Cementerio v3. Aciu uz atsakyma

Tai rašo, kad 2 yra skyrius, kas jame bus. Toliau poskyriuose aprašoma kaip ką daryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o tame antrame skyriuje kokius failus kur reikia sumest? nes parasyta kad sumetam failus, irasom ipl. tai nelabai susigaudau kokius tuos failus imest. Gal galit truputi isamiau paaiskint nes esu totaliai zalias. nesenai ta psp isigyjau... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o tame antrame skyriuje kokius failus kur reikia sumest? nes parasyta kad sumetam failus, irasom ipl. tai nelabai susigaudau kokius tuos failus imest. Gal galit truputi isamiau paaiskint nes esu totaliai zalias. nesenai ta psp isigyjau... :)

i 2 neziurek pradek viska daryti nuo 2.1 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va , uzbrickinau su temom psp, ir zadu arba ismest arba sudauzyt arba parduot PSP :) nezinau, kaip vienas sake nukirpo 1 kojele cia tokia pati batarke, tai nzn nuo ko pradet, batarke isardziau, nervas ima, krc , jei ka i pm :) arba skype (timpux) dekoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu :) joke

šeip, tai galima pataisyt už ~30-40lt

jei iš vilniaus galėčiau pataisyt, jei ne pasižiūrėk skelbiu.lt gal kas yra arčiau tavęs :)

o šeip neverta parduot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu :) joke

šeip, tai galima pataisyt už ~30-40lt

jei iš vilniaus galėčiau pataisyt, jei ne pasižiūrėk skelbiu.lt gal kas yra arčiau tavęs :)

o šeip neverta parduot :)

Man pinigai dzin :) pats downgreidinciau, bet kad lieva batarke :) vat kame bedos, arba reikia ieskot kas antra psp turi, bet cia mazai kas turi mano mieste.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pinigai dzin :) pats downgreidinciau, bet kad lieva batarke :) vat kame bedos, arba reikia ieskot kas antra psp turi, bet cia mazai kas turi mano mieste.

O is kokio miesto tu esi? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O is kokio miesto tu esi? :)

Kupiškis, shit town :) atvarykit kas i svecius :) sumokesiu unbrickinsit, isgersim alaus ar kokio velnio :) dar pabandysiu siuo gidu pasinaudot kai grysiu is darbo, mazum ka ne taip darau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu psp fat, ir batareikia 1800, tai ji biski skiriasi nuo pavizdzio, radau shema, bet negaliu suprast is kurio galo reikia pjaut

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia atlituoti penkta koja pradeti skaiciuoti reikia nuo rutuliuko (toks mazas atidziau issiziurejus matosi)

1 ---[-o-----------]--- 8

2 ---[-------------]--- 7

3 ---[-------------]--- 6

4 ---[-------------]--- 5

Jei neaisku atsiusk geresnes kokybes fotke abibrauksiu ta koja

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.