H117

Gidas : Darome Pandora be PSP

Rekomenduojami pranešimai

7.31 nu dar tokios nemaciau pirma kar gidziu :rolleyes: o Update i 3.71 kad tau tuos failus nuskaitytu o kdl jis pasirinko taip tai tai klausk dark alex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oi netaip skaicius prasiau :rolleyes: nu bet neesme svarbu supratot <_<,gide tai parasyta kas update reikia daryti o cia 371 :D tai galvojau kad psp suknisau tai turejau varyti korteliu skaitituva pirkti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atjungiau as irgi savo baterijoje ta koja kur reik ir pradejau daryti memory korta, trumpai tariant dariau viska pagal gida tiesiai per PSP, nes per mano memory stick duo adapteri nieko nesigavo. (dariau despertar cementerio) pirma suformatavau formatavimas_ikelimui.bmpantra ikeliau tuos failus is arhyvo i kortele kaip reik ir tada padariau ta trecia mistini reikala po_failu_yrasymo_ikelimui.bmp ir tada atsisiunciau 3.71 ofiacial versija is playmanijos siuntiniu, paimiau faila eboot.pbp ir pervadinau i 371.pbp ir ikeliau i kortele korteles_vaizdas_ikelimui.bmp. na ir ka isemiau korta is psp isjungiau psp isemiau standartine baterija, ikisau kortele idejau pandora batareika ir uzsidege visos trys lempos ir daugiau nieko, jokiu vaizdu, korta perdariau tris kartus, tas pats variantas, mano korta 4 gigu, kazka pirkau ebay, tai gal ji ale leva, bet ant jos bet kokiu atveju uzrasyta memory stick pro duo. butu labai smagu kas dare ta korta paziuretu i mano picture kur dadejau, nes jauciu kazkur kazka praziopsojau ar padariau ne taip, nebet mano kortele leva. Please patarkit ka nors kurt as cia ka galejau praziopsoti...dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe, tai kad netiksliai pagal tut darei, reikėjo TURINĮ MP_ROOT sukelt į kortą, o ne MP_ROOT katalogą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe, tai kad netiksliai pagal tut darei, reikėjo TURINĮ MP_ROOT sukelt į kortą, o ne MP_ROOT katalogą :)

ahaaaaa, tai dabar tuoj pameginsiu kaip reikia :)

Hehe, tai kad netiksliai pagal tut darei, reikėjo TURINĮ MP_ROOT sukelt į kortą, o ne MP_ROOT katalogą :)

hey, ikrove 371 m33, kai padariau su tais failas kaip reikia, dekui dekui dekui dekui :) bet dabar liko updatinti ta m33 i paskutine versija ir padaryti kad psp veiktu su pandora batareikia kaip normalus psp, tai dar jauciu uzims uzims laiko kol as cia ka nors suvoksiu :)

Redagavo Alibaba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasiu ta paskutine firmware m33 eina visi geima be bedu, bet pvz pastebejau viena dalyka kai isirasiau GTA i memory carda tai geimas eina vietoj patrukciodamas tai suleteja masina vairuojant tarpais nes pastoviai brazdina memory carda, bet sita geima as kazkaip buvau sugalvojes nusipirktu UMD diske, tai vat siandien atejo is usa, naudotas bet su knygom ir deklais, idejau i psp fat ir veikia idealiai, kraunasi pats geimas ilgiau bet kai uzsikrauna, tai veikia lygiai graziai vienas malonumas zaisti....bet cia tik ant gta ta pastebejau, kiti geima eina normaliai ir svarbiausia for free :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiškias pas tave lieva ( lėta ) korta :)

ka as zinau :) ale standartine 4 gigu memory stick pro duo ale kazkas tokio, tai man ale dabar reikia ultra III kokia pirkti :) idomu ar ne per gera bus mano psp :) gerai kad ta diska turiu, tai ner bedu, siaip parsitempiau ps3 namo, ka tik wirelesa pajugiau, downloudinu softo updeita, kai ilgai reik laukti, tai manau dabar lauzysiu ps3, ta tik kelionese naudosiu, ant ps3 reik sulaukti GTA IV ir final fantazy XIII berods ir manau man ilgam uzteks tu geimu su dviem standartiniais kur dezei buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau paklausti ar kai pasidarai pandora battery ir 3.71 M33-2 versija tai PSP buna lygiai toks pat kaip ir pries tai: ta prasme eina video ziuret,klipus ir t.t.. ar buna tik pandoros meniu kur tik games gali lost ? Ir ar galima visu pirma pasidaryti Despertar Cementerio v3 memory sticka ,o po to battery ,kad nereiketu naudoti to korteliu skaitytuvo (nes as jo neturiu)?

Redagavo Piktavalis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau paklausti ar kai pasidarai pandora battery ir 3.71 M33-2 versija tai PSP buna lygiai toks pat kaip ir pries tai: ta prasme eina video ziuret,klipus ir t.t.. ar buna tik pandoros meniu kur tik games gali lost ? Ir ar galima visu pirma pasidaryti Despertar Cementerio v3 memory sticka ,o po to battery ,kad nereiketu naudoti to korteliu skaitytuvo (nes as jo neturiu)?

Na šiaip nėra skirtumo, nes PSP gali pasijungti ir tiesiai nuo laido, baterija nebūtina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.