H117

Gidas : Darome Pandora be PSP

Rekomenduojami pranešimai

na as kiek suprantu turiu pasidares baterija nupjoves ta viena koja, ir ji man veikia.. bet pasidariau mem sticka, ir kai paleidziu uzsidega kairej apacioje dvi lemputes ir viskas... gal dabar pamatys mano posta kas nors? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as kiek suprantu turiu pasidares baterija nupjoves ta viena koja, ir ji man veikia.. bet pasidariau mem sticka, ir kai paleidziu uzsidega kairej apacioje dvi lemputes ir viskas... gal dabar pamatys mano posta kas nors? :(

Koks pas tave psp modelis? As ir is klaipedos jei padesiu su instaliuot man paskolinsi saviskiui ta pandora? Kaip darai magic memory stick? <- nes jei neuzkrauna to meniu greiciausiai bedos su kortele i skype rasyk pagelbesiu... Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as dabar ne klaipedoj laikausi jau.. :( o darau pagal ta guida kur yra, darome pandora be psp.. Despertar Cementerio v3 situo budu darau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar normaliai pasakykit cia nereke,kaip kas yra.

Pihas, psp neisijungia kai koja nulituoji tai reiskia kad viskas ok..Korta reikia darytis. Ar jau pasidarei..?

Trumpint nieko nereikia..

Sokoladas, kazkas negerai su korta.Bandyk is naujo performatint korta ir t.t.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pihas, psp neisijungia kai koja nulituoji tai reiskia kad viskas ok..Korta reikia darytis. Ar jau pasidarei..?

Trumpint nieko nereikia..

Ar taip viskas vyksta?

1.Pasidarau pandora

2.Pasidarau magic memory stick'a (as dariau su TOTALNewbieasyInstallerPandorasmenu per korteliu skaitytuva)

3.Idedu pirma magic memory stick'a idedu pandora (niekas ne isijungia jokie sviesos diodai nesviecia(lemputes) ekranas nekatyvus(nereaguoja, juodas))

Laukiu atsakymo tikiuosi as pats kazkur klaida padariau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar taip viskas vyksta?

1.Pasidarau pandora

2.Pasidarau magic memory stick'a (as dariau su TOTALNewbieasyInstallerPandorasmenu per korteliu skaitytuva)

3.Idedu pirma magic memory stick'a idedu pandora (niekas ne isijungia jokie sviesos diodai nesviecia(lemputes) ekranas nekatyvus(nereaguoja, juodas))

Laukiu atsakymo tikiuosi as pats kazkur klaida padariau :(

na viskas kaip ir teisingai,tik kad 3. turi isijungt power ledas,viskas kitkas ok.Su korta veikiancia atsirastu meniu,ka daryti.

Man atrodo problema kortoje,bandyk daryti manualu

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai bandau daryt per naujo sticka.. ziesim gal pavyks :(

na ka, pavyko :P dabar turiu 1.50.. :P

:P

Pihas,kaip sekasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pandora veikia , tik kad vat juodas ekranas nieko nesimato tik idedu akuma ysijungia power diodas(lempute) bet ekranas ms indikatorius neaktyvus...

Speju memory stick'as 4gb netinka (Orginalus Memory Sitck Pro duo) ?

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas nors galėtumėte pasakyti kaip naudotis "Multi IPL Loader" ir iš kur jį gauti? Iš anksto labai dėkoju! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pandora veikia , tik kad vat juodas ekranas nieko nesimato tik idedu akuma ysijungia power diodas(lempute) bet ekranas ms indikatorius neaktyvus...

Speju memory stick'as 4gb netinka (Orginalus Memory Sitck Pro duo) ?

4gb tinka,pats naudoju...

Kokios firmos,tikrai originalas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau is avitelos

kontaktai:geltoni

kaina:233lt

firma: San Disk

tipas:memory stick pro duo

talpa: 4gb

magic gate

Naudojau instalerius:

TOTALNewbieasyInstallerPandorasmenu - Idedu kortele ms indikatoriaus ledas nedega ir nemirgsi

Pandora's Box - (Bandziau ar is visi veiks nes cia 3.51m33 instaliuoja) tai uzsidega power ledas ir issijungia ekranas bet viskas juodas ms indikatorius nesviecia

Pagal cia pateikta menuala - Idedu kortele ms indikatoriaus ledas nedega ir nemirgsi

Pagal manual'a instaliuoju korta:

1.Suformatuoju kortele per psp

2.atsidarau comand prom:

I eilute irasau (viska darau be kabuciu) "g:" poto tempiu msformat klausia ar norite formatuoti rasau "y" suformatuoja

Sumetu failus y g/registry; g/kd ... isskyrus msipl.bin ji metu ant comand promp

3.Istraukiu kortele

4.idedu kortele vel sumetu failus tik db visus ir su msipl.bin

5.msinst.exe sita uztempiu ant comand promp

6.ismetu g/371.PBP

Viskas ikisu korta o ji nieko nerodo...

Speju kazkuriam zingsni tikrai klaida padariau klaida nu tiek betruksta net jungtuka i pandora akuma isismeciau :D

Parasyk man i Skype: jominde tik keli neaiskumai ir turesiu m33-2

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.