H117

Gidas : Darome Pandora be PSP

Rekomenduojami pranešimai

tai veiks irgi jai ta cipo laiduka nupjausi nezinot?

ten tik ta juosta prapjaut reiks,cipo kojos nereiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar eitu is shito akumo padaryt pandora.Model PSP-S110 Li-ion Batery pack 3.6V 1200mAh(Isimtas is psp slim and lite ice silver .Ar verta isvis bandyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar eitu is shito akumo padaryt pandora.Model PSP-S110 Li-ion Batery pack 3.6V 1200mAh(Isimtas is psp slim and lite ice silver .Ar verta isvis bandyt?

tiks tik po to ziurek kad galetum viska sutvarkyt,nes normaliai nepasinaudosi slimu su pandora

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

^tai supratau kad eis ... tai man ta pandora gali neveigti ar bus daug bugu persirasius i m33 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

^tai supratau kad eis ... tai man ta pandora gali neveigti ar bus daug bugu persirasius i m33 ?

veiks viskas ore,tik tai kad psp normaliai negalesi ijungt,isijugs tik pandoros meniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pradesiu viska krupsciai daryt paskutinis klausimas jei koje arba ta taka sulituoju atgal kaip buvo pries atlituojant/nugrandant tai man jis vel bus kaip paprastas psp slim akumas? aciu lb tikiuosi pavyks :D

P.S.Mano psp idiailiai toks kaip pastave WIZARD psp slim ant lite ice silver tik su ofw 3.71 jei pavyks pasigirsiu :D

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit, pasidariau korta pandora, poto baterke, kai ijungiu psp uzsidega kairiam kampe abejos lemputes ir po kazkiek tai laiko uzgesta viskas, kas cia gali buti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pradesiu viska krupsciai daryt paskutinis klausimas jei koje arba ta taka sulituoju atgal kaip buvo pries atlituojant/nugrandant tai man jis vel bus kaip paprastas psp slim akumas? aciu lb tikiuosi pavyks B)

P.S.Mano psp idiailiai toks kaip pastave WIZARD psp slim ant lite ice silver tik su ofw 3.71 jei pavyks pasigirsiu B)

Ne į temą

iskur esi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekaip nesigauna

o negalima apseit be baterijos atjunginejimo?

nop

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano postai nematomi patapo ? :)

tai dar syki ta pacia litanija

ziurekit, pasidariau korta pandora, poto baterke, kai ijungiu psp uzsidega kairiam kampe abejos lemputes ir po kazkiek tai laiko uzgesta viskas, kas cia gali buti ? :)

Redagavo sokoladas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas gidas akiu dumimas atlitavau 1 pina nieko atlitavau 5 nieko , uzlitavau 1 kad liktu tik 5 nieko... Sulitavau kaip buvo viskas veike... gal kas galit pakomentuoti? :)

Cia ka radau angliskames forume...(viskas idiailiai atitnka)

"Originally Posted by sdancer75

Thank you all. After 5 days of searching & trying to understand what is going on I finally did it. The only tools I used was

1. Slim & lite brand new console (original firmware 3.60)

2. By mistake I updated to Official firmware 3.71

3. Original slim battery PSP S110 with hardware modding (cracking pin#1 - Left top one). To be sure what pin is the correct one, just take a close look on the top of the target chip. You will see a black small circle. This means that the Pin1 is starting from here. And the pin1 is the correct pin as correctly discribed in previous posts but incorrectly they named it as Pin4. It does not matter since we are talking about the same PIN. Since the Pin its really small and to avoid deplorable incidents, I cutted of the battery power, by cutting the metal cord. I glued again with soldering-iron.

4. Memory stick pro duo 2.0 GB SanDisk

5. 14749_TOTALNewbieasyInstallerPandorasmenu.rar (~135MB) with the 4th option selected which says Universal Unbricker

After creating the magic stick, I turned off the PSP. I inserted the Modded Original Battery as well as the magic stick.

Now in this point the only thing you see is the power green light and the orange light (memory stick access) to flashing. In the screen you dont see anything its black !!. Now press X. Sometimes its also flashing the WLAN led. Just wait. The PSP will shut down automatically.

Now remove the stick as well as the modded batter and connect it to the power. Check the system version. You will see v3.71 M33

PS: In my previous posts, the problem was that the battery was not working well since the pin#1 was not absolutelly isoleted. So, everytime I insterted the modded battery sometimes the PSP opens normally. To be sure that your battery is modded well, just plug it into your PSP. Your console wont open, only the green power led is light, nothing else.

Regards,"

Uzjauciu tuos kurie nupjove kojas cipui

Cia video kuriais pasiklioviau :

PSP SLIM Unbrick:

http://www.youtube.com/watch?v=Zdnf8jp922I...feature=related

Modded PSP Slim - Pandora Mod

Esu laimingas bent jau kad nieko nesugadinau ir isitikinau tuo kuo niekad nenorejau tiket o man sake

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas gidas akiu dumimas atlitavau 1 pina nieko atlitavau 5 nieko , uzlitavau 1 kad liktu tik 5 nieko... Sulitavau kaip buvo viskas veike... gal kas galit pakomentuoti? :)

Uzjauciu tuos kurie nupjove kojas cipui

Esu laimingas bent jau kad nieko nesugadinau ir isitikinau tuo kuo niekad nenorejau tiket o man sake

:)

kuria tu koja nulitavai? prisegu foto kuri turi but atlituota (ruda rodykle)

post-816-1195855628_thumb.jpg

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atlitaves buvau 1 poto uzlitaves 1, atlitaves 5, vel atlitaves 1 kad butu abi atlituotos 5 ir 1.

3 kartus kiek dejau akuma i psp jokiu gyvybes zenklu poto viska sulitavau kaip buvo ir viskas veike kaip pries pradedant darba akumas buvo pakrautas 100% judinau spaudinejau (kontaktas tikrai buvo)

1 --[ o.....]-- 8

2 --[........]-- 7

3 --[........]-- 6

4 --[........]-- 5

o - rutuliukas kuris zymi 1 koja isiziurejus aiskiai matos(1ir5 tik su jom zaidziau)

2.3 valandos knisaus ir jokio rezultato... O kur raudonai parodyta tas kojas butinai reikia uztrumpinti?

Ziurek ka radau kazkaip pas ji viskas veike ir jis uztrumpino kazkurias kojas tik neina normaliai isziuret o aprasymas nei angliskas nei rusiskas

http://www.youtube.com/watch?v=IgkoDsBUfGY

Ir dar vien idomesni radau isvis viska daro be akumo tik su pakroveju tik neaisku ar jis kaipnors modfikuotas reiks pabandyti...

http://www.youtube.com/watch?v=VThk8GsWtw8

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.