Marcello

Reikalinga dirbanciu su video pagalba(atsilygintinai)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,man reikia padaryti eilerascio pristatyma:turi buti video su vaizdais arba tiesiog video kuriame atspindetu eilerastis ir eitu eilerascio eilutes.

Man reikia padaryt video kuriame sklandytu zalias medzio lapelis po dangu. Gal zinot kur rast panasiu vaizdu arba gal zinote kaip tai padaryti paciam arba gal galite kas nors paaryti is jusu. Galeciau atsilyginti 10lt. (zinoma jei nebus visiska nesamone su padrikais paveiksleliais)

Cia yra tas eilerastis pagal kuri man reikia padaryti.

http://community.livejournal.com/bebralizdis/202744.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu realiai tai gai bandyti daryti kaska panasaus su adobe affter effects,galeciau as tau padaryti,bet dabar sedziu su akmens amziaus pc tai nieko neiseis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as ta after efects,bet nieko nemoku su ja.

Seip galima man labai paparsta padaryt svarbu kad nebutu banalus paveiksleliai sudeti.

PVZ. nupiest bent 10 kadru to lapelio kaip jis vartaliojas,o fona jau nesunku uzdet dangaus ar dar ten ko.

Redagavo Marcello

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sunkiausias dalykas yra surnkti tinkama medziaga darbui, atrinkti skaidres, foto ar video, parinkti muzika. o sudeti i kruva tai jau nesunku, aisq gaunamas rezultatas lygus pacio sugebejimams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.