Moo

The Fast And The Furious 5

Rekomenduojami pranešimai

Neįdėjo į atskirą temą - tai aš įdedu. :thumbup:

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo gan gražiai. Man tai yra įdomiausia kad matome visus - Ir Brian'ą ir Dominic'ą, Ludacris, Tyrezas (na kur antroje dalyje jis buvo tas juodas.) Ir dar keletą neblogų aktorių. Bet kaip pasako - we gonna do only this job, and disappear. Na kažkaip taip tai supratau kad čia paskutinė dalis. Na ką gi. Lauksim :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tai cia negali but paskutine jeigu cia dar Khanas tas japonas is ju gyvas irgi.o jis Tokyo Drift juk zuvo. 4 dali jis isvare i japonija. tada pries tai rodytoj 3 dali jis mire.o dabar jis vel gyvas?.. :thumbup: reiskia 5 dalis eina po 4 , bet dar pries 3 dali.

vienitelis filmas kuris kazka rodo su masinom dar.kaip galima nelaukt jo..o naujas tai isvis bus kazkas tokio..visi surinkti beveik is visu FF filmu ir dar Rock mentu ikisktas.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neįdėjo į atskirą temą - tai aš įdedu. :)

:)

Nesove i galva man kurti nauja tema del filmo trailerio :thumbup: tai papostinau i paskutiniai matyti filmai :) Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai labai laukiamas filmas, nes labai patinka man visos tos dalys. Dabar jau net nebekuria filmų su mašinom atrodo. Na šitam filme vaidina veikėjai iš visų FF dalių ir dar Dwayne "The Rock" Johnson vaidina, reiškia bus muštynių. O šiaip iš treilerio, tai tikrai bus LABAI daug bum, bum ir bang, bang, :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tuoj taps fantastiniu filmu, nes bent jau tas japonas tai prisikelt turėtų, pagal Tokyo Drift.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tuoj taps fantastiniu filmu, nes bent jau tas japonas tai prisikelt turėtų, pagal Tokyo Drift.

Kokiu dar Drift? Taigi tą japoną (Haną) jau ir ketvirtoj daly matėm, tas parodo, kad šių abejų dalių vyksmas vyksta po 2, bet prieš 3 dalį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu dar Drift? Taigi tą japoną (Haną) jau ir ketvirtoj daly matėm, tas parodo, kad šių abejų dalių vyksmas vyksta po 2, bet prieš 3 dalį.

butent , tokyo drifta jie palieka nuosali ir vaziuoja 1,2,4 ir dabar bus 5 dalis.tai galejo ir ta bahureli prigriebt is Tokyo drift i 5 tada,na kaip nors ten is mokyklos paimt :D . butu idomu visai. jis man patiko Tokyo drifte beja,ir pats filmas buvo geresnis uz 1,2 bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš praeitą savaitę visas keturias dalis peržiūrėjau, tai labiausiai patiko 1 ir 4dalys. 1dalies gyvenimo būdas, 4dalies porą efectų įmestų. Bet kuriuo atveju top 4būtų:

1. 4dalis

2. 1dalis

3. 3dalis

4. 2dalis

5. bus 5, nes jis paskutinis iš visų F&F :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką, šis filmas UK jau Balandžio 21dieną. :D Eisiu būtinai, manau bus vertas tų pinigų... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi nezmoniskai laukiu sio filmo nes jis mano mylimiausias ir tikrai pinigu nepagailesiu, eisiu i kino teatra, nes ketvirtai daliai irgi nepagailejau ir ejau o cia matos isvis liux filmas nusimato su daug geru aktoriu ir geru masinu bei daug veiksmo tai tikrai eisiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.