simonaz

kaip paleist psp geimus

Rekomenduojami pranešimai

kaip imesti PSP geimus pasakykit viska issamei as jau turiu gera versija :D

visu pirma gera versija tai kokia? o visu antra tai kiek jau apie tai kalbeta,ko nors nezinai,rasyk kam nors geriau i PM ,nereiks kurt tokiu bereikalingu temu,kurios cia nei 5 nei 10

beje manau kad sita tema reikia perkelti i psp bendra tema

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o ta ISO folderi i games? nes kai imetu i GAMES ta folderi zaida tai man jis neveikia :D o zaidas turi but suinstlintas ar kaip? pz labai reik

Redagavo simonaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ta ISO folderi i games? nes kai imetu i GAMES ta folderi zaida tai man jis neveikia ;) o zaidas turi but suinstlintas ar kaip? pz labai reik

Nu tiesiog kai per usb conection prisujungi prie pc, atsidariusiame folderyje nueini i iso kataloga ir ten meti visus iso ir cso :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok turiu zaidimu iso juos galiu paleisti su psp emulator ir fastloader o kaip paleisti failiukus cso? lyg tai dewhooku o kaip ji instalioti kaip jis veikia gal galit paaiskinti su paveiksliukais nes man nesigavo kai bandziau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal galetumet padeti, turiu psp, nemoku isimest games, nueinu suformatuoju memory, kaip ikisu usb man ismeta du folder( MR_root, ir psp ten psp yra daug failu games taj i kuri kelti zaidima? nera jokio iso fplder pas mane :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas tas Fw?, kaip ji pasitikrinti, nieka as nemoku ant jo :D :D tik paaiskinkit kaip reikai irasyt games, ir filmus, krc pas mane psp stick yra du folderiai( Mp_root, ir PSp)ieini i mp rot yra du folderiai 100anv01 toks ir antras, 100mnv01, cia i tuos meginau, bet nieka, krc ir nera pas mane jokio ISO folderio padekit jei galit :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bandyk vietoj memory stiko tusinuka ikist, tada turetu veikt :D:D:P
Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas tas Fw?, kaip ji pasitikrinti, nieka as nemoku ant jo :D :D tik paaiskinkit kaip reikai irasyt games, ir filmus, krc pas mane psp stick yra du folderiai( Mp_root, ir PSp)ieini i mp rot yra du folderiai 100anv01 toks ir antras, 100mnv01, cia i tuos meginau, bet nieka, krc ir nera pas mane jokio ISO folderio padekit jei galit :/

zmogeli, yra toks dalykas kaip duk. http://www.playmanija.net/psp-portable

Ispeju

Bandyk vietoj memory stiko tusinuka ikist, tada turetu veikt :P:P:P

good one, bet naudok offtagus :P

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.