Eddko

Xbox 360 vairas

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

neblogai tu cia ir isrankus dar. tau siulo ,o tau netinka per brangu,gal juokauji. pirma nelaikei to vairo rankose kad cia kalbet plonas,neplonas. manau skelbimus ir pats moki perziuret argi ne. ar tau ir skelbimu dar cia paieskojus idet.

kartais geriau patylet nei kazka rasyt su najezdais :idea:

as prasau patarimu, kaina per brangu ar pigu yra mano ir tik mano reikalas, jei kas kazka/kazkur mate kas parduoda, atviras pasiulymams ir busiu dekingas uz nuorodas, del logitech microccon ar kaip ten ji, nebuciau laikes rankose, nebuciau rases...

p.s jei taip nori, paieskok ir idek, ir tau busiu labai dekingas!

Redagavo Eddko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kartais geriau patylet nei kazka rasyt su najezdais :idea:

as prasau patarimu, kaina per brangu ar pigu yra mano ir tik mano reikalas, jei kas kazka/kazkur mate kas parduoda, atviras pasiulymams ir busiu dekingas uz nuorodas, del logitech microccon ar kaip ten ji, nebuciau laikes rankose, nebuciau rases...

p.s jei taip nori, paieskok ir idek, ir tau busiu labai dekingas!

Laikiau ta microcon rankose jis patogus bet nera labai kokybiskas bet kaip uz tokia kaina apsimoka, o tas logitech drive fx nera toks patogus kadangi nera kaip prisitvirtinti prie koju kaip microcon bet jis maloniau valdosi ir rankose jauciasi kad rimtesnis daiktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikiau ta microcon rankose jis patogus bet nera labai kokybiskas bet kaip uz tokia kaina apsimoka, o tas logitech drive fx nera toks patogus kadangi nera kaip prisitvirtinti prie koju kaip microcon bet jis maloniau valdosi ir rankose jauciasi kad rimtesnis daiktas.

man tai microcon nepatiko tik del to,kad plonas ir labai mazas :idea: skelbimuose uz 50 buvau rades, tik pedalas neveike stabdziu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas is jusu sita parduoda? jau savaite laukiu kol issius :) tuoj persigalvosiu :\

Pats ir ieskokis nes esi labai isrankus net nieko nezinodamas apie tuos vairus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats ir ieskokis nes esi labai isrankus net nieko nezinodamas apie tuos vairus

neprasau as surast, klausiu, ar ne is jusu kas bus butent tas pardavejas? tik tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieškau išsinuomoti šitam daiktui X-BOX 360 Elite vairo ir pedalų. jei kas turit, nuomojat ar žinot kas nuomoja, brukštelkit žemiau ar tiesiai man telefonu - 86788448du.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas matė, kur galima įsigyti xbox360 originalų vairą? Ieškau apie savaitę ir nerandu nei naujo nei dėvėto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Latvijos parduotuvė, + kaina neprotinga gaunasi. 400lt atsegčiau už naują, kaip buvo pas mus parduotuvėse, bet + dar vos ne 100 lt, tai jau nesamonė.

Uzsuk savo mieste i topo centra, gal bus, bent Kaune, tai maciau savanoriu pr., nezinau ar bus dabar, bet bandyk laime. Kaina tai 399lt pries metus buvo, nemanau, kad pakilo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas matė, kur galima įsigyti xbox360 originalų vairą? Ieškau apie savaitę ir nerandu nei naujo nei dėvėto.

eBay.co.uk netinka? Ten laaabai daug pardavinėja jų, ir pigiai gali rast. :()

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eBay.co.uk netinka? Ten laaabai daug pardavinėja jų, ir pigiai gali rast. :))

Tai prašyčiau parodyti, kur ten kas pigiai pardavinėja oficialų xbox360 vairą? Visur kainos nuo ~90-100 svarų + siuntimas. Kur čia pigiai? Mdcatz ir visokie kiti šlamštai nesiskaito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai prašyčiau parodyti, kur ten kas pigiai pardavinėja oficialų xbox360 vairą? Visur kainos nuo ~90-100 svarų + siuntimas. Kur čia pigiai? Mdcatz ir visokie kiti šlamštai nesiskaito.

Aukcijonai, aukcijonai... :) Pats vakar žiūrėjau, nes pats noriu, po £40 - £50 laimėdavo aukcijonus, o dabar kiek, pilna aukcijonų, ir tiepatys Worldwide. :) Paieškot gerai tereik ir vieną aukcijoną išsirinkt ir jis bus tavo, ir tikrai ne už £90 - £100. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.