Regisz

reikia kad kas nors galetu uz mane uzmoket

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi turiu problema.Tai vnz man reikia kad kas nors galetu man padeti.Man reikia kad kas nors galetu uz mane uzmoket uzh du ps3 zaidimus.Man reikia kad jus turetumet Paypal saskaita.Jus nueitumet i mano ebay acc ir uzhmoketumet uzh du zaidimus.Kaina 15 svaru uz abu.Jums as padaryciau pavedima per swedbank ir jus nieko neprarastumet.Pats negaliu to padaryt nes mano SEB korteles galiojimo laikas pasibaiges.PLZ padekit , nes man reikia apmoket per sendi jei nenoriu gaut neigiamo feedback.PLZ!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuaik i uzdarbis.lt ir sukurk ten tema,per kelias minutes atsiras norinciu tai padaryti,aisku reiks jiem kelis litus palikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras patarimas su uzdarbio forumu, bet ispeju tave, pagalbos prasyk TIK PATIKIMU forumo nariu, kurie turi daug teigiamu atsiliepimu (bent jau kokiu 40), zinoma taip pat tai turi buti senas forumo narys ir pan. Ta rasau del to, kad ten pilna scameriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.