unarmed

GTA SA paleidimo problemos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Nežinau, ar geroj forumo skilty sukūriau temą, bet vieta lyg ir pati tinkamiausia pasirodė. Klausimas aktualus ir nemanau, kad būsiu pirmasis, susidūręs su tokiom problemom.

Žodžiu, situacija tokia, kad ne per seniausiai atsinaujinau iXtreme į naujausią versiją ir dashboard'a į tą versiją, kuri suderinama su Kinect. Anksčiau man XBOX1 žaidimai (šiuo atveju GTA SA) veikdavo be problemų, bet dabar visai neveikia. Toks jausmas, kad kompas visai nemato disko, nes siūlo "open tray".

Nežinau, dėl ko taip yra, bet įtariu, kad naujoje dashboard'o versijoje Microsoft numarino XBOX1 emuliatorių arba sustiprino apsaugą ir šiems žaidimams. Bet kokiu atveju manau, jog kaltas ne iXtreme, bet dashboardas.

Gal visgi kas nors žino, kaip šią problemėlę išspręst? O gal jau nebebus jokios galimybės pasilošt XBOX1 žaidimų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nekuriant naujos temos paklausiu cia: gal eina kaip editint xbox1 game kad eitu su pal60?

(ar gal juos pirma reikia perdaryt i x360, nes as naudoju org xbox1 game image...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekuriant naujos temos paklausiu cia: gal eina kaip editint xbox1 game kad eitu su pal60?

(ar gal juos pirma reikia perdaryt i x360, nes as naudoju org xbox1 game image...)

pal60? kam tau butent jo? o seip kad eitu normaliai ant x360 senieji zaidimai tai reikai juos perdaryti. kazkur plm atrodo gidas buvo.

o jei ka tai: http://www.linkomanija.net/torrent?12534:_...BOX360_gidas_EN

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

org x1 game reikalauja pal50 o kadangi su vga gaunam tik pal60 tai man jie neveikia nes raso kad nesuderinama..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

org x1 game reikalauja pal50 o kadangi su vga gaunam tik pal60 tai man jie neveikia nes raso kad nesuderinama..

Tavo situacijoj nelabai ką ir išmąstysi. Kaip supratau turi tik VGA kabelį, o Component kabelio neturi. Jei turėtum Component, galėtum dashboard'e pakeist iš PAL60 į PAL50 ir viskas.

Redagavo unarmed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

component as turiu, esme tame kad vga naudoju monitoriui (kokybei..) o norint pal50 man reikt junkt x'a i tv (kuris yra paprastas kineskopinis...) tai jai rinktis 480p vs 1080p manau visi ims 1080p..

Ne į temą

(tikiuosi supratot ka cia sumaliau..)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.