scalman

Transformers 3: Dark of the Moon

Rekomenduojami pranešimai

Na ta blondine kazkaip nelabai.. Bet filmas turetu buti nerealus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip matom jie turi nauja merga

be to leakas naujo corvette concepto..mmm grazu.. :)

Jooo, korvetukas tikrai geras yra. Mm... ;)

Filmas tai labai laukiamas, pavydžiu kas galėjo pabūt nors kiek filmavimo vietoj... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kada jis atciras kinuo tetruose pasmus lietuvoi. O pazet tai ziaurei noriu bo tikrai bus geras o dar 3d tai vapse nereelu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pirmoji dalis tai buvo ideali, o po jos einancios tai tik sepc efektais prifarsiruotos, istorija labai silpna ju, man tikrai buvo nuobodoka ziuret paskutine dali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematęs pirmų dalių, ėjau žiūrėt šį filmą kaip buką veiksmo filmą,bet jetau,nesitikėjau,kad jis toks bukas ir įkyrus bus,istorijos nėra,veikėjai baisiai erzinantys,neįdomūs.Filmas per užtemptas žiauriai ir t.t.Jetau ,man seni geri buki veiksmo filmai su Arniu ir tai mln kartų geriau ,ten bent pažvengi ir nenuobuodžiauji žiūrėdamas.Nu tikiuos suprantat ką pasakiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maciau visas dalis, super filmas!! Visos dalys geros ir efektai ispudingi!! Kas megsta efektus ir gerus filmus rekomenduoju paziureti visas dalis, nes tikrai super filmas, vertas demesio :)

Trecia dalis man labai patiko, tik ta blondine kas ko man netiko, net nzn :) bet filmas geras! :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nematęs pirmų dalių, ėjau žiūrėt šį filmą kaip buką veiksmo filmą,bet jetau,nesitikėjau,kad jis toks bukas ir įkyrus bus,istorijos nėra,veikėjai baisiai erzinantys,neįdomūs.Filmas per užtemptas žiauriai ir t.t.Jetau ,man seni geri buki veiksmo filmai su Arniu ir tai mln kartų geriau ,ten bent pažvengi ir nenuobuodžiauji žiūrėdamas.Nu tikiuos suprantat ką pasakiau.

Ne nesuprantam. Bukai rasai sakydamas kad filas milijona kartu geresnis. Tiesiog jauti fimui antipatija jo gerai neisiziurejes, bent pirmas dalis paziuretum gal tada bent nuomuone kazkiek pasikeistu. Na beabejo ir filmai turi skoni, bet tiek tragiskas filmas kaip tu pasakei negali buti. As asmeniskai esu serijos fanas, pirma dali 13 kartu ziurejau antra truputi maziau, o trecios laukiu 3D relyzo kada galesiu papildyt kolekcija BD filmu :up: Si serija turi savyj daugmaz visko, ir komedijos ir dramos ir veiksmo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nesuprantam. Bukai rasai sakydamas kad filas milijona kartu geresnis. Tiesiog jauti fimui antipatija jo gerai neisiziurejes, bent pirmas dalis paziuretum gal tada bent nuomuone kazkiek pasikeistu. Na beabejo ir filmai turi skoni, bet tiek tragiskas filmas kaip tu pasakei negali buti. As asmeniskai esu serijos fanas, pirma dali 13 kartu ziurejau antra truputi maziau, o trecios laukiu 3D relyzo kada galesiu papildyt kolekcija BD filmu :) Si serija turi savyj daugmaz visko, ir komedijos ir dramos ir veiksmo

as irgi buvau serijos fanas, kol neisejo antra dalis... :)

pirma dali ziurejau irgi nemazai kartu, gal 8 ar 10, plius dar papildoma contenta kur antram dvd buna, apie fimo kurima ir tt, labai idmomu ten viskas man buvo.

bet pripazink, kuo toliau tuo spec efektu daugiau, o istorijos maziau, turiu omeni kad is tuscio i kiaura pilsto, visai neitraukia istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patiko visos dalis ,kai esu fantastikos megejas, tai man visalaik buna idomesni efektai nei pati istorija, o laukiu butent kada iseis 3D versija , reikes iskart nusipirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nesuprantam. Bukai rasai sakydamas kad filas milijona kartu geresnis. Tiesiog jauti fimui antipatija jo gerai neisiziurejes, bent pirmas dalis paziuretum gal tada bent nuomuone kazkiek pasikeistu. Na beabejo ir filmai turi skoni, bet tiek tragiskas filmas kaip tu pasakei negali buti. As asmeniskai esu serijos fanas, pirma dali 13 kartu ziurejau antra truputi maziau, o trecios laukiu 3D relyzo kada galesiu papildyt kolekcija BD filmu :D Si serija turi savyj daugmaz visko, ir komedijos ir dramos ir veiksmo

am ,wow.ir kas jau pirmose dalyse taip gero,kad pakeistų nuomonę? šnekat kad būtų lyg kokie šedevro kūriniai,tai gal reiktų tikrai gerus filmus pažiūrėkit kai kuriems ,tikras klasikas.Pats mėgstu pramoginius bukus filmus kuriuose tik bum bum,bet man su šitu to nebuvo.Filmas gali turėti geriausius efektus,bet vistiek bus tuščias jei nebus kokios normalios istorijos.Tas pats su avataru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.