Edas

Gal kam pavyko prie interneto su PS2 pasijunkti?

Rekomenduojami pranešimai

Niekaip neiseina su ps2 prie neto pasijunkti nors turiu orginalu "nework access disc" ir atjungiu cipa vistiek neliaidzia kaskoks dnas netinka,gal zinote kas netinka ar dar kanors perkur galima pasijunkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uzrgistraves as ir atsiunte man ta kompakta ir visus kodus bet vistiek nepajungia :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pvz. pavyko žaisti WWE SmackDown vs. RAW 2006 On-Line režimu. Reikėjo paprasčiausiai persikepti DVD prieš tai padarius jo atvaizdą su tokia programėle PS2NFO nupatch'inti kažkokius skaičius ir veikė puikiausiai. Kitų žaidimų nebandžiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius man taip pat niekas nepavyko. Irgi jungiausi su origalniu disku ir ijunges ir isjunges chip'a. Vistienk meta klaida. Parasiau i sony tai tipo pasake kad sita klaida yra regionu neatitikimas. Na tipo man atsiunte PAL diska (nors mano PS2 PAL ir yra) o man matyt reikia NTSC disko.

Isvados kad chipas nors ir isjungtas konsole padaro be regionu. O tas network diskas i regionus spokso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias

nea regionai negali buti nes jei i pal idetum ntsc tai konsole neatpazintu man tai kaskoks "DNAS" neatitynka gal kas dar nuo interneto tipo priklauso???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau tiksliai dėl DNAS kaip yra, bet kad dėl interneto tipo atmestų - abejoju. Turbūt veiktų, bet labai lėtai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar nori ta network acces disk gaut reik nuei i tinklalapi uzregistruot ka prileistu prie neta i tada man ta diska atsius?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as buvau prisijunegs neta . prisijungia viskas ok tik grajai neveikia raso blogas dnas nors is sito psl nupatchinu as juos ... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia reikia kažkokio konfigūracinio disko? Ir ar veiktų ant čipuotos konsolės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma tau reiketu susikonfiguruoti tuos interneto nustatymus gerai

Poto nueik i gidus ir susirask kaip patchini zaidima kad jis veiktu on-line

tada tau reiketu pajunkti laida prie ps2 ir bandyti jungtis jei nejungia tai

reiskia tavo zaidimas blogas :) arba kaskas blogai su interneto nustatymais :) :) :nunchuks::D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.