Moo

Programa

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Interetas ribotas varžo - tik 15GB. Gal yra kokia programa, kuri blokuotų atsiustų duomenų kieki ar kažką panašaus? KAd pvz. siųsčiaus filmą, ir gigobaitai nesiskaitytų?

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kad nelabai , jau geriau Ultimate plana uzsisakyk ir nesuksi sau smegenu del tu GB

Nera brangus tas internetas

Aisku gal ir yra ,bet manau nelabai kas cia zinos , bet aisku toks varijantas man butu praverte pries kokius 6-7metus , kai buvo limitas pas mane 500mb (30lt/men) (nes tuo momentu ultimate planas kainavo ~115lt kiek atsimenu)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Interetas ribotas varžo - tik 15GB. Gal yra kokia programa, kuri blokuotų atsiustų duomenų kieki ar kažką panašaus? KAd pvz. siųsčiaus filmą, ir gigobaitai nesiskaitytų?

Ačiū.

jei butu galima niekas neimtu neribotu planu o visi apsieitu su ribotais. tikrai neapsausi niekaip cia jau.kad save apribot tai gali aisku, bet siustis kazka ir kad nesiskaiciuotu duomenys ? gerai cia norim. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad nelabai , jau geriau Ultimate plana uzsisakyk ir nesuksi sau smegenu del tu GB

Nera brangus tas internetas

Aisku gal ir yra ,bet manau nelabai kas cia zinos , bet aisku toks varijantas man butu praverte pries kokius 6-7metus , kai buvo limitas pas mane 500mb (30lt/men) (nes tuo momentu ultimate planas kainavo ~115lt kiek atsimenu)

UK gyvenu, nelabai čia planų žinau. Noriu per routeri pasijungt, bet tam reik kad per laida netas ateitu. O kur dabar gyvenu tai laikina vieta, tuoi pat kitur reiks keltis, ir internetą kelt. Nežinauu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir uk gyvenu, uzsisakes SKY interneta ir Telefono linija , moku i menesi ~40£ (ir be jokiu apribojimu)

buvo ir 20gb limitas ir 40gb limitas , bet man tie 20 40 porai savaiciu , plius nevienas naudoju

nu tada pakentek su tuo internetu, ir kai atsikraustisi i nauja vieta uzsisakik interneta normalu, as pats sedejau beveik beintero 1.5menesio, naudojau USB Vadafone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir uk gyvenu, uzsisakes SKY interneta ir Telefono linija , moku i menesi ~40£ (ir be jokiu apribojimu)

buvo ir 20gb limitas ir 40gb limitas , bet man tie 20 40 porai savaiciu , plius nevienas naudoju

nu tada pakentek su tuo internetu, ir kai atsikraustisi i nauja vieta uzsisakik interneta normalu, as pats sedejau beveik beintero 1.5menesio, naudojau USB Vadafone

Galetum gal plačiau parodyt apie tą internetą? Ačiū labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del to apejimo truputi: esme ta, kad visvien visa info eina i tavo kompa, nesvarbu proxy, ar kas nors, per bet kur marsruta gali keist tu duomenu, bet tiekejas mato kiek pas tave is kur downloadina. cia panasiai kaip siuntini siusk pastu, ar tu siusi is lietuvos per kokia amerika ir vel i lietuva, ar tiesiai lietuvoj i lietuva (cia kaip pavizdys) visvien jis svers tiek pat (svoris tas pats ta prasme, kelias tik kitas.).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka cia ir pasakot apie ta interneta, tiesiog nueik i http://www.sky.com/ ir ten viskas ant balto parodyta, gali pasitikrint koks pralaidumas butu tavo gyvenamoj vietoj, tiesiog ivesk POST CODE ir parodis koks greitis ,o pati interneta gali uzsisakyt per interneta ir dvieju savaiciu begije tau ives , aisku jei pastave jau bus aktivuota telefono linija, tada greiciau bus , o jei nia tai bus kaip man ,virs menesio laukiau

Cia kokie planai yra http://www.sky.com/shop/broadband-talk/

o cia rasi koki srauta tau gausi ivedes Post koda http://www.sky.com/quickbuy/build?dslCheck...bAndTalkSection

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei o žiūrėkit, jei aš neturiu laidinio, bet jai mano kaimynai gyvenantys 5 - 10 metrų atstumu turi daug kas, tai lengva bus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau jo, tiesiog linija prates iki taves ir viskas bet aisku laukimas bus ilgokas, nes pastave nera linijos ir jie ziuri biskiuka kitaip , aisku cia gal nuo miestu priklauso , gal ir greitai viska pajunks , nes kai man pajunge linija , paskui po triju dienu gavau ruteri, paskui gavau SMS i telefona kad po 10dienu galesi naudot interneta, nors telefono linija veike galejau skambint bet interneto nebovo, nors iki pacios dienos tos buvau pajunges ta ruteri ,o atsirado internetas kaip ir buvo SMS rasyta

Tai kaip sakei greitai kraustisis i kita nama , tai siulau paprastesni tau varijanta nusipirk laida ilga is Ebay ir tiesiog prisijunk prie kaimino ruterio , duok dar 10svaru , o jei dar sutari tai isvis dar geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.