shniurs

Xbox zaidimo įrašymas i HDD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal kas žinot ar įmanoma kažkaip išspręst tokia problemėlę. Netyčia sujudinau Xbox'a kai kompaktas viduj sukosi, aišku to pasekoje kompaktas susibraižė ir dabar ji nuskaito kaip DVD kompaktą (įjungia dvd playeri). Gal yra koks nors būdas jį įsirašyti i xbox'o hdd per PC ar naudojant kokį laidą iš PC i Xbox'a?

Taip pat norėjau paklaust kodėl kaikuriuos kompaktus kai skaito leidžia gan dideli garsą, čia taip visiem būna ar pas mane kažkas nevisai tvarkoj? (beje kai paguldziau horizontaliai tai garsas sumažėjo).

Labai nepykit jei nevietoj sukūriau temą :D

Redagavo shniurs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, norėjau pasiteirauti, gal kas žinot ar įmanoma kažkaip išspręst tokia problemėlę. Netyčia sujudinau Xbox'a kai kompaktas viduj sukosi, aišku to pasekoje kompaktas susibraižė ir dabar ji nuskaito kaip DVD kompaktą (įjungia dvd playeri). Gal yra koks nors būdas jį įsirašyti i xbox'o hdd per PC ar naudojant kokį laidą iš PC i Xbox'a?

Taip pat norėjau paklaust kodėl kaikuriuos kompaktus kai skaito leidžia gan dideli garsą, čia taip visiem būna ar pas mane kažkas nevisai tvarkoj? (beje kai paguldziau horizontaliai tai garsas sumažėjo).

Labai nepykit jei nevietoj sukūriau temą :D

jei is kompakto negali padaryt pats xbox installo reiskia hana, rasyk kita diska,tada galesi instaliuot.na gali ten koki finta megint gal su vasku ar dar kokia herna tipo isatisyt subraizyma,bet..pats supranti..

per pc gali tik GOD zaidimus irasyt.situ is disku NE.

del garso viskas ok , nes boxo dvdrom dirba kai turbina visiem.priprasi. garsa zaidimo pasididink ir negirdesi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasyk kita diska,tada galesi instaliuot

Tai va kad pas mane xboxas kompaktus tik originalius skaito..girdejau, kazkur buna kad taiso subraizymus tik kazkin kur tokia paslauga gaut..Nejaugi busiu 30 svaru ismetes :D kinektui zaidima galvojau nusipirksiu ir še tau kad nori..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo nepataisysi to disko ,nes įbrezimus xboxas daro gana gilius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbu kad nebutu pazeistas virshutinis kompakto sluoksnis (kur paveikslelis), jei jis nepazeistas, tai gali kompakta nupoliruot poliravimo diskeli uzsimetes ant kokios "turbynkes" ir nusiims tas sluoksnis su ibrezimais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu kur gyveni? Jei Anglijoj ar Airijoj pabandyk tą diską atgal į parduotuvę nunešti... Mano pusbroliui (gyvena Airijoj) dažnai susibraižydavo MW2 žaidžiant, tai nunešdavo atgal ir jam naują duodavo arba padevėta (preowned), o tuos sakė ten pataiso ir pastato į lentyna, kaip panaudotus. Aišku gal ten reikės kažkiek svarų primokėti (iki 5 tikrai nedaugiau), bet man atrodo pusbrolis nieko nemokėdavo ir jam tai būvo 3 kartus.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu kur gyveni? Jei Anglijoj ar Airijoj pabandyk tą diską atgal į parduotuvę nunešti... Mano pusbroliui (gyvena Airijoj) dažnai susibraižydavo MW2 žaidžiant, tai nunešdavo atgal ir jam naują duodavo arba padevėta (preowned), o tuos sakė ten pataiso ir pastato į lentyna, kaip panaudotus. Aišku gal ten reikės kažkiek svarų primokėti (iki 5 tikrai nedaugiau), bet man atrodo pusbrolis nieko nemokėdavo ir jam tai būvo 3 kartus.

del sito tai tikrai taip. nesvarbu kad ir po kazkiek laiko,jei turi ceki dar pirkimo. nunesi ir sakai cia tipo nelosei visa ta laika va,uzisdejai pirma karta ir vat neima.nu hernia ten pasakai kokia ir viskas.aisku pakeis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kažkas man atrodo šiame forume (ar ne šiame) su dantų pastą ir dantų šepetėliu pravalė diską. BET, aš nepamenu kuom tai viskas pasibaigė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo buciau UK tai net nekiltu mintis ka daryt, iskart nesciau, bet deja jau esu LT ir nunesti nebeiseis..teks bandyt poliruot gal pades..

Beje kad nekurti naujos temos kaip ten su GOD zaidimais, ar imanoma juos parsisiuntus is kokio torento paleist ant nenulauztos konsoles is usb ar dar kaipnors?

Redagavo shniurs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo buciau UK tai net nekiltu mintis ka daryt, iskart nesciau, bet deja jau esu LT ir nunesti nebeiseis..teks bandyt poliruot gal pades..

Beje kad nekurti naujos temos kaip ten su GOD zaidimais, ar imanoma juos parsisiuntus is kokio torento paleist ant nenulauztos konsoles is usb ar dar kaipnors?

daugiau rasi čia: http://www.playmanija.net/forumas/Gidas-ar...oxo-t24779.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.