majacas

PS2 Slim Atrisimas ar tai imanoma paciam pasidaryti? (dar esu and ps2 zalias tad nelabai ka nusimanau)

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, na zodziu nusipirkau ps2 slim ir noreciau suzinoti ar ymanoma nusihackinti ir kaip tai butu imanoma pasidaryti, ir kokios irangos man reikia (flashai,cd,dvd ir pan.) na zodziu jai kas zinote koki gida numeskite linka. Na kas dar toliau, na turiu Devil May Cry 1 bet neveikia ant ps2 ir nezinau kokia problema, diskas nesubraizytas, viskas ok bet ismeta tipo netinkamas formatas idek ps1 arba ps2 diska.

Beja lietuvoje negyvenu tad nesiulykite vietu kur atsiristi.

Dekui uz betkokia informacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, na zodziu nusipirkau ps2 slim ir noreciau suzinoti ar ymanoma nusihackinti ir kaip tai butu imanoma pasidaryti, ir kokios irangos man reikia (flashai,cd,dvd ir pan.) na zodziu jai kas zinote koki gida numeskite linka. Na kas dar toliau, na turiu Devil May Cry 1 bet neveikia ant ps2 ir nezinau kokia problema, diskas nesubraizytas, viskas ok bet ismeta tipo netinkamas formatas idek ps1 arba ps2 diska.

Beja lietuvoje negyvenu tad nesiulykite vietu kur atsiristi.

Dekui uz betkokia informacija.

Papraščiausias būdas būtų tau softmodinti PS2 naudojant Free MC-boot(Programinis atrišimas) naudojant atminties kortelę... Bet reikia turėt draugą su čipuota ps2 konsole arba softmodinta, kad įrašyt reikalingas programas į atminites kortą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.