neramiBite

AVG atnaujinimas „pribaigia“ „Windows 7“ ir „Vista“

Rekomenduojami pranešimai

AVG atnaujinimas „pribaigia“ „Windows 7“ ir „Vista“Nuotrauka

AVG, garsiausia nemokamų antivirusinių programų gamintoja kiek susigadino savo vardą. Šią antivirusinę naudoja 110 milijonų žmonių visame pasaulyje. Po atlikto programos atnaujinimo trečiadienį, daugeliui vartotojų nebeveikė Windows 7 ar Windows Vista operacinės sistemos.

Po atnaujinimo, vartotojai pamatydavo gerų žinių nereiškiantį „blue screen of death (BSoD)“. Po jo sistema persikraudinėjo be perstojo. Saugusis režimas (safe mode) taip pat neveikė.

Taigi yra keletas būdų, kaip atgaivinti savo sistemą. Jei vartotojas turi Windows diegimo CD, gali tiesiog atkurti nuo paskutinio atkūrimo taško. Neturint CD, ar nedarant atkūrimo taškų, vartotojas savo sistemą gali sutvarkyti naudodamas AVG išleistą pataisą. Reikia tiesiog į USB atmintinę įkelti failus, kuriuos galima atsisiųsti iš čia ir nustatyti, kad kompiuteris būtų kraunamas iš atmintinės.

Tai nėra pirmoji rimta AVG klaida. 2008 metais po programos atnaujinamo, antivirusinė ištrindavo svarbų Windows failą, kurį laikydavo žalingu ir kompiuteris nebeveikdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Istikruju man kazkaip nekeista isgirdus toki dalyka. Jau ir seniau girdedavau daug kas turedavo problemu su ta avg, todel niekad nesu jos naudojes :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat naudoju Eset Nod32 visalaik ir neturejes bedu neikart , nes isdalies geriause man antivirusine , kiek esu isbandes tu antivirusiniu tai jau net nezinau , Nod32 turbut naudoju jau nuo v2 o gal ir mazesnes ,neatsimenu jau

AVG isbandes esu gal savaitei ir nepatiko man inai

Neperseniausiai motinos loptope istriniau ta AVG ir irasiau Nod32 , tai laiku istriniau ,nes butu teke tvarkyti :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nėra pirmoji rimta AVG klaida. 2008 metais po programos atnaujinamo, antivirusinė ištrindavo svarbų Windows failą, kurį laikydavo žalingu ir kompiuteris nebeveikdavo.

Man tas pats buvo prieš kelis metus buvo, teko persirašyt win, po to kaspersky isirašiau ir tas buvo kelis failus ištrynes, dabar be antivirusines sedžiu du metus ir ramiai kompas dirba, kas kelis menesius šiukšles pravalau ir tvarkoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia antivirusine: jokios antivirusines, kompo nestabdo, failu netrina ir nieko neaiskina kad tavo kompas kirminu pasigavo :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nod32 geriausia, isirasai Tnod ir neribota laika turi "legalu" nod'a

Galima placiau apie ta tnod? Kokiu principu jis veikia, is kur gaut ir pan.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia antivirusine: jokios antivirusines, kompo nestabdo, failu netrina ir nieko neaiskina kad tavo kompas kirminu pasigavo :rofl:

jau apie 2 metus nepersinstaliavau windu, taipogi nenaudojau jokios antivirusines visa laika.

bet tikrai kita karta takdavo pakovot su tokiais izuliais virusais kurie disable'ina tavo task manageri arba neberodo hidden files, o siaip tai net nenoriu zinot kiek tu kirmunu yra, nes jau galas atejo mano windowsam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Bet tiesa ir tai, kad taip elgtis gali arba gabus, arba beprotis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima placiau apie ta tnod? Kokiu principu jis veikia, is kur gaut ir pan.?

Reikia parsisiųsti iš čia ir sekti pagal nurodymus.

Ne į temą

Aš naudoju Norton 360, viskas ok. Virusas ateina: spaudi "delete", praskanuoji kompa ir vuolia. :rofl:

Offtopic'e nes jau visi nuėjot į jį. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.