molisble

nemokami 2100 tasku

Rekomenduojami pranešimai

Pirkau vieną temą porą packu paveikslėlių, MW2 kostiumą, rc mašiną, Srinter Cell kostiumą. O kaip man dabar užsidėti šitus drabužius ant savo profilio nes niekaip nerandu kaip užsidėti ant savo avataro?

Nieko asmeniško, bet.. *****iškesnio MSP išleidimo dar nesu matęs... sorry :unsure: Prisipirkti gavus MSP rūbų.. ir dar svetimam account'ui. Topas!!!

PS: Avatar'o apranga yra pririšama prie gamertag'o ir kitam gamertag'ui neuždėsi.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vedžiau copy paste. 1:1. Klaidos nepadariau. Bad luck. Bet kokiu atveju, man taškų nereikia. Turiu savo.

Nieko asmeniško, bet.. *****iškesnio MSP išleidimo dar nesu matęs... sorry :unsure:

PS: Avatar'o apranga yra pririšama prie gamertag'o ir kitam gamertag'ui neuždėsi.

O pvz. per modio niekaip neiną? Aš pirkau drabužius dėl to, kad galvojau, kad ant savo profilio galėsiu užsidėti? Niekaip neišeina nei per modio nei per niekur. Taip norėjau naujų drabužių.. Gal galėtum įdėti porą kodų bent su 800 taškų? Pora tam, kad ne aš vienas gaučiau jų. O gal yra būdas koks nors pakeisti per kokia nors programą, kad būtų pririšta prie kito gamertag? Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo su tais rubais idomiai. kvailiau tasku isleist turbut neimanoma. kaip kokia mergaite

Redagavo molisble

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Aš nežinojau, kad drabužiai prisirišą prie gamertag

2. Ką tada pagal jus reikėjo pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galejai pirkti zaidimu DLC, XBLA zaidimuku, themes. Bet aisku kiekvienas kaip nori ir galejai biski pasidomet pries perkant tuos rubus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Aš nežinojau, kad drabužiai prisirišą prie gamertag

2. Ką tada pagal jus reikėjo pirkti?

DLC pirk, o ne sudinus rubus, kuriu ir taip neuzsidesi ant savo gamertag.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galejai pirkti zaidimu DLC, XBLA zaidimuku, themes. Bet aisku kiekvienas kaip nori ir galejai biski pasidomet pries perkant tuos rubus :D

Kol domėčiausi kas nors kitas išleistu taškus. Aš nusipirkau tik 2 drabužius, temą, ir game pictures.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol domėčiausi kas nors kitas išleistu taškus. Aš nusipirkau tik 2 drabužius, temą, ir game pictures.

sveikinu, rubu neuzsidesi, is temos naudos 0. o gamerpic gali ir 999999999 for free susikelt... Good job! Jei neturi kur isleist tu pointu tai ir neimk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandykit sita, nesu tikras ar veikia

email- kjexm8238@hotmail.com

pass- qweqwe

velgi, jei pirksite koki zaidima, pasakykit ka pirkot, kad kiti galetu pasinaudot

Redagavo molisble

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandykit sita, nesu tikras ar veikia

email- kjexm8238@hotmail.com

pass- qweqwe

velgi, jei pirksite koki zaidima, pasakykit ka pirkot, kad kiti galetu pasinaudot

veikia, einu, einu guitar hero dainu nusipirkt!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, buvo 6000 pointu, tai as nusipirkau du packus ir tema (Yeah I know it's retarded, bet Alan Wake as negaliu praleist ;)) tai isleidau ~1000pointu

Vis dar like 3960

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar galima pasinaudot?

Man kažko neprisijungia, nors vedu viską taip, kelis kart bandžiau ;\ gal kokia raidę iš didžiosios?

Redagavo G1edrius
TAIP!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar galima pasinaudot?

Man kažko neprisijungia, nors vedu viską taip, kelis kart bandžiau ;\ gal kokia raidę iš didžiosios?

ne, viskas veikia

Edit: Bandyk dabar, netycia buvau palikes xbox.com isiloginus, tai gal del to..

Katik per xbox prisijungiau prie to profilio, viskas ore 3960 MS points

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sign in failed.

You've tried to sign in too many times with an incorrect email address or password, or someone else is trying to sign in to the account kjexm8238@hotmail.com.

----

Jei kas perkat, tai atsijunkit iškart.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.