Vidmma

XBOX Live rewards.

Rekomenduojami pranešimai

Senai šiaip buvau tuose rewarduose, bet va šiandien įeinu ir galima tipo "refer-a-friend and get 100 MSP"... Negaliu išmėginti, nes neturiu GOLD'o (tam reikalui reikia GOLD'o). Pažiūrėkit, gal lengvai ten gausit tuos 100 MSP..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Senai šiaip buvau tuose rewarduose, bet va šiandien įeinu ir galima tipo "refer-a-friend and get 100 MSP"... Negaliu išmėginti, nes neturiu GOLD'o (tam reikalui reikia GOLD'o). Pažiūrėkit, gal lengvai ten gausit tuos 100 MSP..

Jei draugas perka gold'a tada pasakai jam, nusiunti jam pasiulyma, jis per ji nusiperka gold'a, manau ir redeem galima suvest. O tada jau abu zmones gauna po 100msp, tas kuris pasiule ir tas kuris pirko. Parasykit kas pirks gold'a artimiausiu metu, atsiusiu pasiulyma :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tj kai pats ntr gold'o yra proga isigyti ji is ms ir uzsidirbti msp :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebutinai is m$ redeem tinka :whistling:

tinka ir redeemas? man gruodzio vidury baigias, tai galvoju reikes prasitest. gal tada iseis kazka susukt :whistling:

ps. cia man vienam neveikia tas saitas rewards?

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo pagal ideja tinka nes kai ieini i rewards renkiesi 12men gold tada go gold ir ismeta mokejima 12men,1men ir redeem.

beja man veikia rewards :whistling:

man sio menesio 23diena baigiasi 1month trial tai reiks imt 12men redeem tai ismeginsiu...

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Renew 12 Month Xbox LIVE Gold Membership and get 400 points back! Double Points offer valid January 1, 2012 – January 31, 2012. Regular award is 200 Microsoft Points.

Šaltinis http://rewards.xbox.com/

Nežinau, gal jau daug kas matėt, bet tiem kuriem nematė pranešu jog nuo šių metų sausio 1 iki 31 dienos, prasitesę live 12 mėnesių, pagal xbox rewards sistemą gausite nebe 200 taškų, o 400 :) Gero žaidimo live! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, kaip čia yra su tais rewards ? nusipirkau konsolę, prisijungiau į live, gavau 1 mėn nemokamai. praėjus 15dienui suvedžiau 12 mėn gold kodą ir prasitesė man tas mėnesis dar metams. Jokiu rewards taškų negavau. Parašiau į supportą, pasakė kad palaukčiau kol baigsis 1 mėn tas nemokamas ir turi taškus duot. 200 tašku. Na jau 3 dienos kai baigėsi 1 mėn goldas nemokamas ir jau prasidėjo 12 mėn narystė. Tai kodėl dar net pending liste nėr tų 200 taškų ? Kaip jum su tais taškais ? Gaunat už visas operacijas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, kaip čia yra su tais rewards ? nusipirkau konsolę, prisijungiau į live, gavau 1 mėn nemokamai. praėjus 15dienui suvedžiau 12 mėn gold kodą ir prasitesė man tas mėnesis dar metams. Jokiu rewards taškų negavau. Parašiau į supportą, pasakė kad palaukčiau kol baigsis 1 mėn tas nemokamas ir turi taškus duot. 200 tašku. Na jau 3 dienos kai baigėsi 1 mėn goldas nemokamas ir jau prasidėjo 12 mėn narystė. Tai kodėl dar net pending liste nėr tų 200 taškų ? Kaip jum su tais taškais ? Gaunat už visas operacijas ?

Taškus perveda kiekvieną mėnesį 15d. Aš asmeniškai taškus esu gavęs už visas operacijas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as tai nesegdavau tu pointu kažkaip, bet visalaik sukrisdavo anksciau ar veliau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taškus perveda kiekvieną mėnesį 15d. Aš asmeniškai taškus esu gavęs už visas operacijas.

Pervest tai perveda 15d. Bet iš pradžių jie būna pending saraše , o kai susikaupia 100 turi pervest. Pagal taisykles. O pas mane pending nėr 200 taškų.. Nu bandysiu rašyt į support

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pervest tai perveda 15d. Bet iš pradžių jie būna pending saraše , o kai susikaupia 100 turi pervest. Pagal taisykles. O pas mane pending nėr 200 taškų.. Nu bandysiu rašyt į support

suda jie ten mala su tais taskais... usa acountui buvo akcija prisijunk i rewards ir gauk 800msp tai pagal tai kas parasyta po operacijos per 96h jie pasirodo kaip pending...laukiau 5 paras, bet nieko, tai parasiau i supporta atrase kad per 4men bus :D

bet dabar jau yra jie kaip pending...

beja anksciau 3men gold reedem'inau per rewardsus, bet uz tai nei 1msp negavau dar ir dabar o goldas i pabaiga jau... net ta taisykle kad kai 100 surenki juos 15diena perveda yra bullshit turiu 100 jau nuo vasario pradzios bet nieko nepervede ir teks laukt 03-15

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suda jie ten mala su tais taskais... usa acountui buvo akcija prisijunk i rewards ir gauk 800msp tai pagal tai kas parasyta po operacijos per 96h jie pasirodo kaip pending...laukiau 5 paras, bet nieko, tai parasiau i supporta atrase kad per 4men bus :D

bet dabar jau yra jie kaip pending...

beja anksciau 3men gold reedem'inau per rewardsus, bet uz tai nei 1msp negavau dar ir dabar o goldas i pabaiga jau... net ta taisykle kad kai 100 surenki juos 15diena perveda yra bullshit turiu 100 jau nuo vasario pradzios bet nieko nepervede ir teks laukt 03-15

Nu aš tai nepaliksiu taip , rašysiu į supportą , gal pavyks išspręst kaip nors šitas nesamones. Nes aš 12 mėn goldą redeeminau sausį kai buvo akcija jog už tai turiu gaut ne 200 taškų ,o 400 :D tai kada perves tai man nesvarbu, svarbu kad pervestų :) kad ir 200

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš tai nepaliksiu taip , rašysiu į supportą , gal pavyks išspręst kaip nors šitas nesamones. Nes aš 12 mėn goldą redeeminau sausį kai buvo akcija jog už tai turiu gaut ne 200 taškų ,o 400 :D tai kada perves tai man nesvarbu, svarbu kad pervestų :D kad ir 200

o tu tą gold pirkai per patį xbox ar iš kortelės kodą suvediai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.