IštrintasVartotojas004

kuris geresnis

Rekomenduojami pranešimai

Turiu klausima apie ps2 cipus kuris geresnis? Ar:Matrix infinyti ar modbo ? Dekui is anksto. Lauksiu ansakymo. :mellow:

Dauguma sakytų, kad Matrix infinyti ... Aš turiu čipuotą ps2 su modbo 760 ir jokių bėdų neturiu viską paleidžia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai reiskia tada pasirinkau teisiga varianta nes pas mane dabar matrix infiniti. ;D

Modbo tai Matrix infiniti klonas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokia kaina matrix cipo ?

kiek zinau ju nebegamina o kur uzsilike originalus kainuoja po 20-50 zalio (aisku buna geru kopiju)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai dabar man durnam paaiskinkit kuo klonas blogesnis uz originala? juk abu taip pat paleidzia geimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klonas blogesnis tik tuo bent jau man kad ant klono negali nustatymu keist nes iskart gali sudegti nu aisku ne ant visu klonu yra kur gali bet daugumos kur meistrai deda i ps2 negali keist, pvz kai turejau su modbo 745 nustatymuose nebuvo ijungtas psx multi disk tai turginiu ps1 zaidimu negaledavau paleisti kur vienam diske daugiau negu vienas game bent tai vat kur as matau skirtuma matrix ir modbo cipuose, nu aisku gal dar su klonais siek tiek leciau uzkrauna zaidima bet cia nieko tokio... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klonai yra pagaminti nekokybiskai is prasciausiu detaliu ir medziagu, padarytas balancas tarp veikimo ir kainos kad kuo pigiau kainuotu bet tuo paciu ir veiktu todel neverta kasko tiketis is tu modbo jai ju pagaminimas kainuoja kaskur 50 dolerio centu uz vieneta :mellow: o gal ir tiek nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.