Dominic

MCBOT

Rekomenduojami pranešimai

ESR patcher

Tuoj isbandysiu :)

O gal galetumet padaryti pamoka kaip isirasyti zaidima kad veiktu per MCBOT cipui ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane yra taip Free McBoot (v1.8) tai kaip isirasyt zaidimus su kokia programa ?

Atsakykit skubiai reikia

Redagavo Dominic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra taip Free McBoot (v1.8) tai kaip isirasyt zaidimus su kokia programa ?

Atsakykit skubiai reikia

Parsisiūsk ESR_disc_patcher.zip.

Išarchyvuojame ESR disc patcher, paleidžiam ir nusigaunam iki kur nors kompiuteryje turimo PS2 žaidimo ISO, spaudžiam "PATCH" pasirenkam ISO ir OPEN. (patcher'is palaiko tik ISO ir BIN, jei jūsų imidžas koks nors kitoks, laikinai pakeiskite failo galūnę į ISO, po patchinimo grąžinkite atgal). Viskas, galima kepti į DvD, kaip kepti ir su kuo - pilna gidų.

Patarčiau Įrašinėt su ImgBurn programa.

ESR_disc_patcher.zip

Redagavo Virgundas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sory kad ne mano tema, esu zalias ant ps2, siandien gavau kaip ir veikianti ir turejau kortele su free mc boot, atsisiunciau is torrentu mortal kombat deception, nupatchinau su tuo esr, irasiau su ultra iso ant pacio maziausio greicio, idedu cd ir nestartuoja man jis, sako nepazysta kompakto, bandziau perkrauti atidarytu dvd romu kad pasileistu FMCB, tada spaudziu meniu launch disk, istumiu kompakta, po kiek laiko ekranas pradeda sviesti rausva spalva :thumbsup4: Kas gali padeti siuo klausimu? :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sory kad ne mano tema, esu zalias ant ps2, siandien gavau kaip ir veikianti ir turejau kortele su free mc boot, atsisiunciau is torrentu mortal kombat deception, nupatchinau su tuo esr, irasiau su ultra iso ant pacio maziausio greicio, idedu cd ir nestartuoja man jis, sako nepazysta kompakto, bandziau perkrauti atidarytu dvd romu kad pasileistu FMCB, tada spaudziu meniu launch disk, istumiu kompakta, po kiek laiko ekranas pradeda sviesti rausva spalva :thumbsup4: Kas gali padeti siuo klausimu? :blink:

jei kaip rasei idedi cd tai zinok ESR CD nepalaiko, vien tik dvd, o jei ten dvd diskas tai paieskok internete ar ESR paleidzia zaidima, bandyk naudok kokybiskesni diska pvz: Verbatim, TDK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

T.y dvd idejau, mano scph 50003, na meginsiu dabar nfs carbon atsisiusti, paziuresiu ar nueis :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

T.y dvd idejau, mano scph 50003, na meginsiu dabar nfs carbon atsisiusti, paziuresiu ar nueis :thumbsup4:

ar tau kai paleidi esr idedi diska parodo spalvota ekrana, ijungia ELF launch programa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idedu dvd, persikrauna ps2, tada jis ti sukasi sukasi ir ismeta unknown dvd ar kazkaip panasiai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idedu dvd, persikrauna ps2, tada jis ti sukasi sukasi ir ismeta unknown dvd ar kazkaip panasiai :thumbsup4:

as neseniai susiduriau su fat tospacios versijos kaip tavo ikaliau fmb bandziau leis per esr graju tai ismesdavo i ulflaunch programa, per ja nueidavau i cdfs ir paleisdavau sles slus sces failus ir tada veikdavo... jei turi ta programa babandyk paleist per ja...... kokio gamintojo diska naudojai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pameginsiu kita dvd, ti kazkokia aone firma, verbatimu sitam kaime kur sedziu neradau, o 25 km del dvd vaziuot tingejau :thumbsup4: Bet man jei persikrauna ismeta kad neatpazino dvd ir tiek

Na va vakar pameginau, pasileido ten tas meniu kai nfs dvd idejau, pradejo krauti, zaidimas uzsikrauna bet lagina ziauriai, kokias 2 sek parodo, uzlusta vaizdas, tada vel pora sek vaizdas ir vel stringa, idejos? :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pameginsiu kita dvd, ti kazkokia aone firma, verbatimu sitam kaime kur sedziu neradau, o 25 km del dvd vaziuot tingejau :) Bet man jei persikrauna ismeta kad neatpazino dvd ir tiek

Na va vakar pameginau, pasileido ten tas meniu kai nfs dvd idejau, pradejo krauti, zaidimas uzsikrauna bet lagina ziauriai, kokias 2 sek parodo, uzlusta vaizdas, tada vel pora sek vaizdas ir vel stringa, idejos? :)

velgi ieskok informacijos googlej ar neturi ESR jokiu problemu su tuo nfs, bandyk lazeri pavalyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

velgi ieskok informacijos googlej ar neturi ESR jokiu problemu su tuo nfs, bandyk lazeri pavalyt

Na paskutinis klausimas kol kas kuo valo, isardyti tai ten nesunku, viena fata jau ardziau na ten dvd buvo ardytas tai kazka blogai sukroviau, bet valymui jo ardyti nemanau jog reiks nes lazeri ir taip pasiekt galima ta plastmase nukelus. Uzteks ausu krapstuko ar kokio spirito dar reikia? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.