Domantas360

PS3 Jailbreak

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu zalias ant ps3, ziurejau forume kaip ir kas su tuo jailbreak, bet man cia jau galva susisuko.. :D Tai va noreciau kad kas nors man paaiskintu kaip ce viskas vyksta, jej as nusiperku ta usb dongle'a ar imanoma kaip nors padaryt kad ps3 apgautu ir rodytu kad pas mane firmware 3.50 o ne 3.41 ir ar imanoma zaisti PSN su jailbreak'intu ps3? Is anksto aciu uz atsakymus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, esu zalias ant ps3, ziurejau forume kaip ir kas su tuo jailbreak, bet man cia jau galva susisuko.. :D Tai va noreciau kad kas nors man paaiskintu kaip ce viskas vyksta, jej as nusiperku ta usb dongle'a ar imanoma kaip nors padaryt kad ps3 apgautu ir rodytu kad pas mane firmware 3.50 o ne 3.41 ir ar imanoma zaisti PSN su jailbreak'intu ps3? Is anksto aciu uz atsakymus :D

Jau yra didziausia tema apie Ps3 jailbreak, nepatingek ieskoti ...

Atsakau: Imanoma padaryt spoof'a, kad rodytu 3.50, bet is to ner jokios naudos, vistiek viskas tas pats kas ir 3.41, tik system info raso 3.50 ir prie PSN neina prisijungt, nes praso padaryt update i 3.50.

Redagavo ViPeRkillz
nepatingek pranesti, jei matai kad ne ten raso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.