Rekomenduojami pranešimai

Patinka abu,bet isiziurejus atrodo kad PS3 dominuoja,kokios jusu nuomones? :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juodas bugas ??? Ar kam taip buvo ??

Zaidimas ties 80%. Pakrantej tokiam dideliam laive, kur gauni nauja guna kad galetumei patraukti didelius daigtus. Vienzo sauni i dezes ir jas traukti. Garsas pasigirsta ir atseit "gerve" patraukus dezes tureju jas numesti ir pradauzti skyle, bet nieko neivyksta tik garsas ??? Kam nors taip buvo ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes sito laukem..nauji laros plaukai su AMD visame HD grazume :megusta: aisku tik ant PC. pats engine nera ten kazkoks tobulas next genas, bet plaukuciai uztai next gen bus su tuo pagerinimu

kurejai sake pries zaidimo isleidima: mes nenorim kad lara butu kazkoks sexy simbolis kaip buvo seniau .. :isee: aisku kad ne ..juk ji tokia ir nera argi ne ? :omg:

in game laros plaukai pasieke CGI lygi ..beveik .

Nuotrauka

Nuotrauka

bet po to ...

Nuotrauka

:lol2:

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai nors X360 versija tikrai gerai ganėtinai atrodo, bet PC screenai ant tiek ryškiai skirias..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nors kazkokie pliusai PC versijos kas tik pagirtina. na prie to is tikro kiti zmones prisidejo kurie ta pc versija jiem tweakino. bet malonumas zaist visom platformom ne kazi ka skiriasi..nebent noris "plauku sex" tada imi pc versija :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kada ne PC dominavo grafikoje? Prideda visokiu sudu kaip GTA IV modai ir viskas blizga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip kitiem, bet crystal dynamics sikart perlipo per save. Cia vienetinis Uncharted tipo multiplatforminis zaidimas. Kaip dideliam fanui uncharted serijos , Tomb Rider tikrai nenusileidzia jam (apart grafika ir frame rate pora vietu (tikiuosi su updates ant ps3 viska istaisys)). Pasaulis, veikejai, tiesiog wow. Tikrai padare tai, ka sake savo video diary. Manau, sis zaidimas asmeniskai tikrai mano top 10 bus :) Visiem smagaus zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai gausiu savo kopija tada ir žaisiu ,šiandien turėtu atsiusti man į namus arba rytoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka siandien prisedau ir...dingo visa diena, net nepastebejau kaip vakaras atejo, zaidimas tiesiog nuostabus, nera daugiau ko ir bepridurti. Nuodeme neisbandyti jei yra galimybe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pabaigiau prieš keletą dienų..tai istorija tikrai nustebino ir yra viena iš geresnių.. :) Gameplay irgi smagus,nenusibodo bežaidžiant, gauni vis palaipsniui naujų dalykų, tada gali grįžt į ankstesnis vietas ir patekt kur anksčiau negalėdavai. Šiap įvertinčiau dvejais standartais šį žaidimą:

1. Action - Adventure. Tai pagal šitą standartą tai tikrai vienas geriausių ir smagiausių žaidimų, kuriam mažai ko tetrūksta

2. Kaip Tomb Raider serijos žaidimą. Nu man žiauriai trūko puzlių..buvo vos keletas ir tai tokios juokingos kur viskas padėta ant lėkštutės. O realiai tokia sala, ten buvo galima ganėtinai kietų puzlių prigalvot. Ir dar vienas dalykas, kad Lara patapo biški Rambo, kai kokia 10 priešų vienu metu 'taškai', tai nei šiap nei taip... :)

Na tokia mano nuomonė, gal kitiem kitaip atrodo. Ehh norėčiau sulaukt TR 3..TR 4..TR 5 normalių remake :sweet:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pabaigiau prieš keletą dienų..tai istorija tikrai nustebino ir yra viena iš geresnių.. :) Gameplay irgi smagus,nenusibodo bežaidžiant, gauni vis palaipsniui naujų dalykų, tada gali grįžt į ankstesnis vietas ir patekt kur anksčiau negalėdavai. Šiap įvertinčiau dvejais standartais šį žaidimą:

1. Action - Adventure. Tai pagal šitą standartą tai tikrai vienas geriausių ir smagiausių žaidimų, kuriam mažai ko tetrūksta

2. Kaip Tomb Raider serijos žaidimą. Nu man žiauriai trūko puzlių..buvo vos keletas ir tai tokios juokingos kur viskas padėta ant lėkštutės. O realiai tokia sala, ten buvo galima ganėtinai kietų puzlių prigalvot. Ir dar vienas dalykas, kad Lara patapo biški Rambo, kai kokia 10 priešų vienu metu 'taškai', tai nei šiap nei taip... :)

Na tokia mano nuomonė, gal kitiem kitaip atrodo. Ehh norėčiau sulaukt TR 3..TR 4..TR 5 normalių remake :sweet:

Tu kuria versija perejai. Jei xbox tai ar nepagavai bugo ant laivo kur su graple reikejo traukti o dezes nixuja nesitraukia tik garsas pasigirsta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu kuria versija perejai. Jei xbox tai ar nepagavai bugo ant laivo kur su graple reikejo traukti o dezes nixuja nesitraukia tik garsas pasigirsta.

Xbox versija lošiau, tai man viskas sklandžiai praėjo, bet gal tu iš disko lošei ir pastrigo ir gal dėl to tau ten taip ir buvo.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2013-03-05 07:39, 'drake345' parašė:

Xbox versija lošiau, tai man viskas sklandžiai praėjo, bet gal tu iš disko lošei ir pastrigo ir gal dėl to tau ten taip ir buvo.. :)

Ne xbox versija ir is hddm niekad is disku nezaidziu. Ir ne man vienam taip. Paziurek sita trumpa youtube irasa :X (PS: orga ar koki scenini realyza zaidei :D)

Ir jeigu kas istrigote lavie yra iseitis nuo bugo :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tai toks fail bugas, kaip tik šnd buvau užstrigęs, bet gerai kad vieną glitchą apeit galima kitu glitchu, kiaurai tą liuką įkrenti ir toliau loši. Jau galvojau tiek ir side stuff ir Tomb'ų raidinta ir per naujo db žaist...čj būčiau nelošęs :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar pradėjau žaisti , ir pirmas įspūdis tikrai geras man,

net pagailo kaip ja skriaudžia ten

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.