Rekomenduojami pranešimai

man tai tikrai kazkas naujo kaip larai bent jau. bus stovyklos tarp kuriu galesi fast travelint kaip kokiam Fallout, aisku kazkur pirma negalesi petekt,tai pasikeles lygi tada upgreidinsi kazkuriuos sugebejimus bei tobulinsi ar susirinksi is keliu daiktu viena..jum nesijauciu rpg skonio cia? man tai jauciasi..keliavimas tarp campu,naudojimus fast travel, reiskia bus vietu kur pirma negalesi pereit,o veliau teks gryzt atgal vel.o jei jau fast travel ,reiskia nebus linijinis mapas o labiau open world.na man kitaip nelabai reiketu to fast travel. neregeti dalykai bus manau tikrai kaip Larai, bet uztai gali but labai idomu,bent jau man tai patinka toks.kad ir pati Lara tobules,reiskia is pradziu bus kazkam per silpna , kazkuria prasme bus lvl kelimas, ar kad ir kaip tai vadintusi zaidime,vistiek rpg prieskonis.nebus jau kad eini is vienio mapo i kita ir tiek,ir grafiskai su nauju engine ,na kad ir koks jis bus,turetu but idomu.tikra idaug naujienu visom kryptim, kaip ir sako kurejai pamirst viska ka zinojom apie TR zaidimus. na man paskutinis next gen TR buvo tiesiog tas pats senas TR tik su grafika dailesne daugiau nieko naujo nebuvo.todel sviezienos labai reikia.o kai Lara dar taip atrodys.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai tikrai kazkas naujo kaip larai bent jau. bus stovyklos tarp kuriu galesi fast travelint kaip kokiam Fallout, aisku kazkur pirma negalesi petekt,tai pasikeles lygi tada upgreidinsi kazkuriuos sugebejimus bei tobulinsi ar susirinksi is keliu daiktu viena..jum nesijauciu rpg skonio cia? man tai jauciasi..keliavimas tarp campu,naudojimus fast travel, reiskia bus vietu kur pirma negalesi pereit,o veliau teks gryzt atgal vel.o jei jau fast travel ,reiskia nebus linijinis mapas o labiau open world.na man kitaip nelabai reiketu to fast travel. neregeti dalykai bus manau tikrai kaip Larai, bet uztai gali but labai idomu,bent jau man tai patinka toks.kad ir pati Lara tobules,reiskia is pradziu bus kazkam per silpna , kazkuria prasme bus lvl kelimas, ar kad ir kaip tai vadintusi zaidime,vistiek rpg prieskonis.nebus jau kad eini is vienio mapo i kita ir tiek,ir grafiskai su nauju engine ,na kad ir koks jis bus,turetu but idomu.tikra idaug naujienu visom kryptim, kaip ir sako kurejai pamirst viska ka zinojom apie TR zaidimus. na man paskutinis next gen TR buvo tiesiog tas pats senas TR tik su grafika dailesne daugiau nieko naujo nebuvo.todel sviezienos labai reikia.o kai Lara dar taip atrodys.. :)

Vel noretusi pasakyti : 'Tik nenuleisk , scalmanai... :)' Cia ka kurejai zada skamba tikrai neblogai : open worls'as , Laros igudziu kelimas ir t.t. , bet ar jie tai gales tinkamai igyvendinti zaidime tai dar klausimas, juk tai tie patys kurejai(Crystal Dynamics) kur kure paskutinias TR dalis ir jie nuvyle. Suprantu , kad tai 'reboot'as' ir kurejai prades viska is naujo , bet kol nepamatysiu gameplay'jaus , man cia tik pazadai , kurie graziai skamba.

p.s. na Lara atrodo tikrai sexovai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vel noretusi pasakyti : 'Tik nenuleisk , scalmanai... :)'

p.s. na Lara atrodo tikrai sexovai :(

Ne į temą

ne tavo mados. jei tau kazkas smegenis spaudzia tai susirask kas pagelbetu.matosi kad perteklius laikosi... :(

beje jei dar abejoji kaip keisis zaidimas ,tai pasiskaityk viska is fotkiu atidziai. viskas kaip ir sakiau.serija nusivaziavo taip. todel bus kuriama nuo pagrindu vel per nauja.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

kaip cia ir matom LT RT knopkes

Nuotrauka

na ispudinga kol kas viskas.Uncharted nebuvo per daug purvinas,labiau toks blizgantis nuotykis ir daug saudymo,tikrai per daug kaip adventure megejam. naujas TR bus "emotional survivor adventure" zanro. o daugiau adventure tokio tipo ir nera ir nera siaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"We didnt want to make her a sexual object."

Pagaliau! Bet mažieji meilės ištroškę berniukai bus nusivylę, kurie net neloše pirmųjų dalių. O man asmeniškai tai puiki naujiena. Betkokiu atveju ši nauja Lara turi žavesio, o ne tik per didelių papų ir deformuoto veido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"We didnt want to make her a sexual object."

Pagaliau! Bet mažieji meilės ištroškę berniukai bus nusivylę, kurie net neloše pirmųjų dalių. O man asmeniškai tai puiki naujiena. Betkokiu atveju ši nauja Lara turi žavesio, o ne tik per didelių papų ir deformuoto veido.

siaip tai naujoji Lara sexualesne nei bet kada buvo. kurejai turejo omeni kad sexualumas ne per isvaizda pareis o kitais keliais. siaip man ji niekad nebuvo sexy,su tokiu veidu kur jau ten galetu but. visus TR losiau grynai del adventure nuotykio.bet dabar tai tikrai ji sexy tapo.purvina ir silpna, bet kartu stipri vidumu ir niekada nepasiduodanti.ir isvaizda aisku padeda taskus ant visu i .ir zaidimas bus nebe vaikam manyciau,ir ne saudymo megejam.tokiu zaidimu siom dienom tikrai nedaug,jei isvis yra.

kaip sake kurejai,anksciau zmones sukdavo kamera kad laros biusta apziuret. dabar zmones ziuri i jos akis.ir jie tikrai pabreze kad labai daug dirbo prie laros akiu ir zvilgsnio. kad ziuredamas i jos akis noretum ja rupintis ir ja globoti.kad ji tau rupetu kaip asmenybe.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Underworld nelabai buvo itraukiantis pagal mane, perejau apie puse ir net nezaidziau toliau, bet cia kazkas naujo, manau man patiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip tai naujoji Lara sexualesne nei bet kada buvo. kurejai turejo omeni kad sexualumas ne per isvaizda pareis o kitais keliais. siaip man ji niekad nebuvo sexy,su tokiu veidu kur jau ten galetu but. visus TR losiau grynai del adventure nuotykio.bet dabar tai tikrai ji sexy tapo.purvina ir silpna, bet kartu stipri vidumu ir niekada nepasiduodanti.ir isvaizda aisku padeda taskus ant visu i .ir zaidimas bus nebe vaikam manyciau,ir ne saudymo megejam.tokiu zaidimu siom dienom tikrai nedaug,jei isvis yra.

kaip sake kurejai,anksciau zmones sukdavo kamera kad laros biusta apziuret. dabar zmones ziuri i jos akis.ir jie tikrai pabreze kad labai daug dirbo prie laros akiu ir zvilgsnio. kad ziuredamas i jos akis noretum ja rupintis ir ja globoti.kad ji tau rupetu kaip asmenybe.

viskas ok ka sakai, su viskuo sutinku. bet vienintelis bet, darai per daug skubotas isvadas del sito

"ir zaidimas bus nebe vaikam manyciau,ir ne saudymo megejam.tokiu zaidimu siom dienom tikrai nedaug,jei isvis yra."

tas su tokiu zaidimu siom dienom tikrai nedaug - kokiu zaidimu, pl pl tu turi laiko masina buvai ateity ir jau paloshei ? cia uzkliuva biski vienintelis dalykas, negalim sprest pagal "knyga" is jos virselio. gali geimas but oba grafikom, kad su realybe sumaisytum, bet jei ten reikes vaiksciot po kambary ir rinkt dideles lego detales, nemanau, kad tas zaidimas tures kazka daugiau nei kaladeliu deliojimas, istorijos tuomet 0, veiksmo 0, nuotykiu 0 - cia irgi gali but panasiai, tai tiesiog mano nuomone, kad nereiketu daryt skubotu isvadu, aisku as irgi tikiuosi geriausio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas ok ka sakai, su viskuo sutinku. bet vienintelis bet, darai per daug skubotas isvadas del sito tas su tokiu zaidimu siom dienom tikrai nedaug - kokiu zaidimu, pl pl tu turi laiko masina buvai ateity ir jau paloshei ? cia uzkliuva biski vienintelis dalykas, negalim sprest pagal "knyga" is jos virselio. gali geimas but oba grafikom, kad su realybe sumaisytum, bet jei ten reikes vaiksciot po kambary ir rinkt dideles lego detales, nemanau, kad tas zaidimas tures kazka daugiau nei kaladeliu deliojimas, istorijos tuomet 0, veiksmo 0, nuotykiu 0 - cia irgi gali but panasiai, tai tiesiog mano nuomone, kad nereiketu daryt skubotu isvadu, aisku as irgi tikiuosi geriausio.

kokiu zaidimu nera? adventure tipo ,tokiu kokie yra TR serija bei Uncharted, juk aiskiai pasakiau man atrodo. nera nei vieno tokio zaidimo daugiau. todel ir turiu omeni nera ka lost tiem kas lose visus TR ,tai po TR nera ka lost isvis, na isskyrus Uncharted. juk nebus blogesnis Tr uz praeitus,tai pagal tave mes neiko nezinom apie kurejus,ir nezinom koki zaidima jie gali sukurt? ..na panasu ankstesniu kazkuom ir kazkuom visai kitoki. kaladeliu deliojimas? tau TR zaidimai buvo kaladeliu deliojimas? .. :D

matyt neskaitei ka apie zaidima kalba kurejai, kokius dar puzle rinkt ir kokias dar detales deliot, pagrinde tu busi kazkieno persekiojama visa laika ,ir meginsi visama tame isgyvent,o ne puzles deliot.pats zanras kazkiek pasikeicia irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka pagrinde ismokau, tai kad ignoruot kureju laupsijimus apie savo projektus, kol nepamatai ir neturi rankoje. o tr rimtis baiges su Angel of darkness. nieko nesakau proga tikrai pagaliau atsigaut viskam. bet matysim tik turedami produkta savo rankose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman nepyk , bet toks jausmas , kad jau zaidei sia dali. Aisku visi turim savo nuomone ir galim ja reiksti , bet manau dar per anksti tai daryti. Kolkas turim tik keleta istrauku ir pazadu. As dar atsimenu ju pazadus kai gavo teises i Tomb Raider. Pabusiu skeptikas ir patikesiu tik kai pazaisiu pats. Kolkas matosi , kad jie bandys perspjauti Uncherted 2. Istikruju kai tik pamaciau kruvina Lara , iskarto prisiminiau Uncharted 2. Kas zaide pamena pacia pradzia zaidimo. Jokiu budu nesakau , kad jie plagijuoja. Jie kazka sumane savo ir tikekimes , kad jiems pavyks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman nepyk , bet toks jausmas , kad jau zaidei sia dali. Aisku visi turim savo nuomone ir galim ja reiksti , bet manau dar per anksti tai daryti. Kolkas turim tik keleta istrauku ir pazadu. As dar atsimenu ju pazadus kai gavo teises i Tomb Raider. Pabusiu skeptikas ir patikesiu tik kai pazaisiu pats. Kolkas matosi , kad jie bandys perspjauti Uncherted 2. Istikruju kai tik pamaciau kruvina Lara , iskarto prisiminiau Uncharted 2. Kas zaide pamena pacia pradzia zaidimo. Jokiu budu nesakau , kad jie plagijuoja. Jie kazka sumane savo ir tikekimes , kad jiems pavyks.

na unchardted ejo labai gera kryptim ,tai kodel neit panasia irgi. tik su maziau saudymo,daugiau sokinejimo gal.beto lankas atrodo cool. nzn kodel visi tokie pesimistai cia. nebra nori kazka naujo padayt, valio. ziuresim kas gausis.nemanau kad gali gautis blogai.paskutiniu metu visi "blogi" zaidimai nebuna isleidziami isvis,nes leidejai negali rizikuot kai zaidimai kainuoja tokias sumas,tai arba zaidimas tures but geras,arba jo nebus tol kol jis nebus geras. man tai patinka visa nauja info kuria suzinojau apie zaidima.tai ka blgo cia sakyt galima. jei nepatiktu ,sakyciau kad fail.

'

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš neturėjau omenyje, kad naujoji Lara nėra seksuali, bet manau dauguma "pre-teen" vaikučių bus nusivylę krūtinėss sumažėjimu ir taip toliau.

Man ji dabar atrodo kaip žmogus tikrai. Aš net buvau nustebęs, kad per Underworld jos veidas buvo tas pats.

Ir aišku, kad pagaliau bandoma sukurti emocinė pusė Laros žaidimuos yra tikrai geras dalykas. Nieko daugiau tikrai nesitikėčiau iš next-gen Laros.

Tačiau, manau mes visi puikiai žinom, kad nė vienas žmogus pirks šį žaidimą vien dėlto, kad jame yra Lara. Šaudymo megėjai betokiu atveju normaliai nepasitenkino nė per vieną žaidimą su ta kvaila taikymosi sistema. O vaikučiau tai vaikučiai, vistiek privers tevelius pirkt.

Žodžiu suku aš ratus čia, aplamai čia vienintelis žaidimas kuriame pakeitimai atrodo į pozityvią pusę tik tikėkimes per daug nenukryps ir jausis kaip Tomb Raider.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

According to Karl Stewart, known as CrystalDKarl on twitter, Lara Croft will sport a completely new voice actress in the upcoming reboot. It was questioned whether any past actresses would return: Shelley Blond, Judith Gibbins, Jonell Eliott, or Keeley Hawes, but Stewart made the answer very clear when he stated that Lara Croft would have a completely new voice actress.

The name of the actress has not been revealed, and it's unclear whether or not she has even been selected as of yet. For now, we can only speculate whether or not she will be a familiar celebrity voice, or someone unknown and fresh.

balsas labai svarbus dalykas tokio tipo zaidimam ir aplamai bet kokiam zaidimui kad ir racingui. o jau ka kalbet apie tokiu adventure. reikia labai gero ir itikinamo balso. israiskingo,o ne tupo teksto paskaitymo. tikesimes bus geras. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.