KypuTeTpaBy

HDD perkėlimas iš banintos į nebanintą

Rekomenduojami pranešimai

Pažįstamas truputi patrukdė su tokių klausimų ant kurio aš nelabai ką galėjau atsakyti. Turi jis banintą boxą ir nori permesti hdd iš banintos į nebanintą. Dabar klausia kaip bus su seivais? Kiek žinau tai reikia nuo banintos kažkaip nuimti flagus, ar klystu? ir dėl profilio perkėlimo (achievmentai neįdomūs).

gal guidas yra kur nors? ar čia trumpai ir aiškiai kas galės išdėstyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na lauksim :) google radau kad reikia con flag remover. bet kaip supratau jis tik nuimą flagus. o resign/rehash reikės pačiam daryti per modio.

P.s. radau dar giduką, http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-113.html kaip suprantu galima ir achievmentus išsaugoti :)

taip, buten taip ir reikia daryt, man pvz tai norisi ir ach persikelt, bet kazkodel remove'inus flaga nuo profilio ir ji idejus i org boxa (jei flago nenuimi ji rodo kaip corrupted), darant sign in to xbox live ismeta kad "profile data is not valid" or smtn like that. ir bbz ka daryt db.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, buten taip ir reikia daryt, man pvz tai norisi ir ach persikelt, bet kazkodel remove'inus flaga nuo profilio ir ji idejus i org boxa (jei flago nenuimi ji rodo kaip corrupted), darant sign in to xbox live ismeta kad "profile data is not valid" or smtn like that. ir bbz ka daryt db.

o tu gal recoverinai prieš tai iš Live? Tada man atrodo padės tik profile editor

Nuotrauka

Siūlau išviso turėti šitą toolsą (kaip sakant iš serijos MUST HAVE!!!: XBOX 360 TOOLS čia daug ko gero yra.

Dar klausimas, tu kaip perkėlei savo profailą? Per usb ar tiesiai iš hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu gal recoverinai prieš tai iš Live? Tada man atrodo padės tik profile editor

Siūlau išviso turėti šitą toolsą (kaip sakant iš serijos MUST HAVE!!!: XBOX 360 TOOLS čia daug ko gero yra.

Dar klausimas, tu kaip perkėlei savo profailą? Per usb ar tiesiai iš hdd?

tame ir reikalas kad tas profilis nebuvo recoverintas, o kai prasidejo praeitu metu banai buvo atjungtas nuo live, bet flag gavo.

losiau su juo offline iki sios dienos visus zaidimus, bet tuo paciu zaidziau ir su org boxu MP kai kuriu zaidimu.

ant flagintgo profilio esu uzkaupes kokius 3000G virsaus, ir ta profili marge'int su LIVE'iniu, bet taip neina kazkodel.

is hdd isimu su transfer kit'u, o poto kur noriu ji, ar i flash ar atgal i hdd.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perkėliau savo profilį iš banintos į naują su visais achievmentais per 5min <_< ir seivus maždaug per 10min, žinau lengvesnį būdą nei kiler01 surašė, kam reikia pasidalinsiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perkėliau savo profilį iš banintos į naują su visais achievmentais per 5min <_< ir seivus maždaug per 10min, žinau lengvesnį būdą nei kiler01 surašė, kam reikia pasidalinsiu :)

bent jau is vieno profilio kuris buvo banintas seivus i nauja savo profili persikeliau tiesiog per modio pakeites profile ID seniem seivam. o savo seno profilio taip ir neatsiflaginau, per ta unflageri nieko nesigavo.bet hernia seivus turiu kuriu reikejo. aisku taip pat kaip ir bet kokius seivus gali naudot ant savo profilio cia. pakeiti ID ir rehashini bei resign.pora min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš seivus paprastai per Batch Con Flag Remover 0.2.4 prasukau per 30sec ir viskas, 5 min užtruko kol iš vienos konsolės permetė į usb, po to į kompą, iš kompo į usb, iš usb į naują konsolę, krč užburtas ratas. o dėl profilio tai viskas simple as 2x2.

naudok tą patį Batch Con Flag Remover 0.2.4 kuri minėjau, vėliau prasuk per kalkuliarorį ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš seivus paprastai per Batch Con Flag Remover 0.2.4 prasukau per 30sec ir viskas, 5 min užtruko kol iš vienos konsolės permetė į usb, po to į kompą, iš kompo į usb, iš usb į naują konsolę, krč užburtas ratas. o dėl profilio tai viskas simple as 2x2.

naudok tą patį Batch Con Flag Remover 0.2.4 kuri minėjau, vėliau prasuk per kalkuliarorį ir viskas

vsikas aisku ,taip ir dariau,ir niekas nejo vistiek. o per koki kalkuliatoriu sukai pats?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a bbž, Xbox 360 Hash Block Calculator radau google jį <_< beje kai perkeli accountą reikia būti offline

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.