zibalas

amazon.co.uk ps3 garantija

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, klausimas gal ir nelabai i tema, bet nezinau kur kitur klausti. Noriu pirkti ps3 internetu, is amazon.co.uk ar panasios parduotuves, noriu paklausti, ar ten duoda tam ps3 kokia garantija? Ir ar galima ta garantija naudotis Lietuvoje? Mane domina sitas variantas http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-C...2286&sr=8-7 Ir dar norejau paklausti, perkant adresa, ir kitus duomenis rasyti lietuviskai (rasyti g. ar street?) ir ar lietuviskom raidem? Ir ta pasto koda rasyti LT-35001 ar be LT, tik skaicius?

Redagavo zibalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, klausimas gal ir nelabai i tema, bet nezinau kur kitur klausti. Noriu pirkti ps3 internetu, is amazon.co.uk ar panasios parduotuves, noriu paklausti, ar ten duoda tam ps3 kokia garantija? Ir ar galima ta garantija naudotis Lietuvoje? Mane domina sitas variantas http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-C...2286&sr=8-7 Ir dar norejau paklausti, perkant adresa, ir kitus duomenis rasyti lietuviskai (rasyti g. ar street?) ir ar lietuviskom raidem? Ir ta pasto koda rasyti LT-35001 ar be LT, tik skaicius?

Manau, kad kažkokia garantija turi būt, o gatvė gali būti ir paprastom raidėm, nes pvz man atsiųsdavo į el. paštą su simboliais kažkokiais vietoj lietuviškų raidžių. LT-35001 gali rašyt, blogiau nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad kažkokia garantija turi būt, o gatvė gali būti ir paprastom raidėm, nes pvz man atsiųsdavo į el. paštą su simboliais kažkokiais vietoj lietuviškų raidžių. LT-35001 gali rašyt, blogiau nebus.

Dekui labai. Tai kai rasau adresa galima rasyt pvz. Sodų g. (namo numeris - buto numeris)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui labai. Tai kai rasau adresa galima rasyt pvz. Sodų g. (namo numeris - buto numeris)?

Manau gali ir su LT simboliais ir be, visvien Lithuania pasirenki, pašto kodą įrašai ir taip jie atranda. Aš buvau rašęs lietuviškom ir ne lietuviškom raidėm, kai norėjau pirkt, tai nieko neišėjo, nes kortelė man netiko, o dėl adreso nieko jie man nerašdavo, tai manau, kad visai nesvarbu kaip rašai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.