michiganaz

[Gidas] Xbox360 LiteOn DVD-ROM'o flash'inimas iš LT 1.1 į LT+

Rekomenduojami pranešimai

O kodel cia nereikia half open tray daryt? Jei pvz pas mane 1.6 firmware db ir as bandysiu flasint. neturiu key, bandysiu daryt dummy from ixtreme. Nesvarbu koks liteon modelis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kodel cia nereikia half open tray daryt? Jei pvz pas mane 1.6 firmware db ir as bandysiu flasint. neturiu key, bandysiu daryt dummy from ixtreme. Nesvarbu koks liteon modelis?

Visu pirma todel, kad gidas skirtas tiems kurie JAU turi dvd rakta. Visu antra, ant liteon rom'u su LT fw jokiu half open tray nepadarysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma todel, kad gidas skirtas tiems kurie JAU turi dvd rakta. Visu antra, ant liteon rom'u su LT fw jokiu half open tray nepadarysi.

Tai vadinasi man reikia? ir koks skirtumas jei as neturiu rakto, juk viska ta pati rekia daryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vadinasi man reikia? ir koks skirtumas jei as neturiu rakto, juk viska ta pati rekia daryt...

Padaryk half-tray open. Draugas flashino is LT i LT+ ir jokio jam skirtumo nebuvo.

Del 1.6 nezinau, tad padaryk, manau nepakenks tikrai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiem kurie bando daryt half tray tricka - didziulis patarimas, - Sujunkit laidu(belenkokiu) xboxo ir pc korpusa taip busite isitikine jog nepakenksite savo consolei, kitu atveju gali atsirast daug problemu keletas is ju: RRoD, E76(man atsitiko) ar nuzudyt aplamai savo xboxo motinine... :rofl:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiškinkit iki galo nesusipratusiam, tiks šis gidas LiteON flash'inimui iš ixtreme LT ir kitų į LT+?

Sis gidas skirtas LiteON DVD Rom'ams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta liteon Fw LT 1.1 naujause buvo? kol neisejo Ltplius ?

Jungleflasher ten rode dabar i Jungleflasher langa ikelta naujaji LT+ fw.

Prie temos parasyta, 74850C (modelio) flashinimas. O del rakto ir dummy.bin tai taip, cia mano beda, kad prie temos nedarasiau Xbox360 LiteOn 74850C flash'inimas iš LT 1.1 į LT+ Kurie turi dummy.bin ar rakta., nes kitaip viskas yra daug sunkiau, jei tu nei rakto nei dummy neturi. Reikia daryt MRA hack metoda, ten reik lituot ir naudot papildoma gelezi, ko kolkas as dar nemeginau, taciau gal kada ateis laikas :)

siulau atsisius JungleFlasher tutorial ir pasiskaitinet ten, jei idomu kaip daryt MRA hack'a. (Cia tinka tik jei pas tave LiteOn)

O jei pas tave benq, tai viskas isvis dar lengviau. Nezinant rakto, ji labai lengva nuskaityt ir viskas daroma per ta pacia SATA jungti.

Viskas yra cia: jftut1.3.8.rar

O iskur zinoti ar turiu as ta rakta ar ne ? gal galit kas paaiskinti apie ta rakta kas jis toksai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Raktas turi but arba uzrasytas ant kokio lapuko, arba kokiam txt dokumente, arba dummy.bin. (Viska sita turejote gauti is meistro).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekuriu naujos temos, nes mano klausimas susijes su sia. Flashinau i LT mazdaug pries metus. Savo dummy.bin buvau isikeles i USB rakta. Dabar atejo noras perflashinti i LT+. Idejau savo USB rakta i PC ir jo nebeskaite (tas pats ir and laptopo). Prasiardziau USB rakta, nulupau gelezi, prijungiau prie PC ir pradejo skaityti (matyt kontaktuose problema buvo). Pradejau kelti tuos dummy.bin bey backup failus ir ismete errora, kad ju USB neberanda. Paspaudziau try again ir perkele. Nuejau i "My Computer" ir USB (kingston) drive'o jau nebebuvo. Visaip bandziau pajungti, bet nebepavyko (gal uztrumpino ar sudege kazkas). Tai stai likau su savo dummy.bin failu ir nezinau ar jis pilnas ar nepilnas. Uzima 256 Kb. Kai "uzmountinu" per JF, atsiranda raktas lyg ir normalus. Mano klausimas: ar saugu bandyt flashint mano liteOn?

Dekui :]

Edit: Pavyko nusiflashinti.

Redagavo Blur

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki. Flashinau lite on'a i Lt+ ir toje vietoje kai reika atjungiau cdrom maitinima ir vel ijungiau man pc pakibo ir dabar cdrom nereguoja ir kai bandau pajungt prie ps man jis vel pakimba, ka daryt kad nepakibtu ir ka toliau daryt kad perasutau cfw?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki. Flashinau lite on'a i Lt+ ir toje vietoje kai reika atjungiau cdrom maitinima ir vel ijungiau man pc pakibo ir dabar cdrom nereguoja ir kai bandau pajungt prie ps man jis vel pakimba, ka daryt kad nepakibtu ir ka toliau daryt kad perasutau cfw?

Gal padės šitie patarimai: http://www.playmanija.lt/forumas/t26291/ixtreme-lt-plius/page__view__findpost__p__201812

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip jau rase preis tai reikia istrint via draiverius jei naudoji aisku via korta. o pagal JF totuoriala via draiveriai trinami taip:

1. disable

2. istrini pats draiveri is Windows/System32/drivers/viamraid.** failiukas ji istrini. tada

3. eini atgal i control panel ir darai Enable ant to via irenginio.turi atsirast ant jo geltonas sauktukas.

4. restart pc.

5. vel eini i control panel ir tas via dabar turi but su geltonu sauktuku,reiskia disablinai teisingai.

megini vel daryt su JF ta ant ko pakibo. kiek taip dariau visad padedavo .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.