Jamolt

Kazkas spauzdintuvui

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nuotrauka viska pasako kokia cia beda pas mane.

gal zintot koks cia gedimas, ir kokia kaina kainuotu taisyt.

post-35855-1290624201_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar seniai keista rašalo kasete? Gal baigesi, arba pabandyk pravalyti kasete.

su pirstu ispaudi i rasalo kasetes ta kempenele palieka juodas pirstas, dazu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aiskesne nuotrauka... tiek astpauzdina toliau nebespauzdina kol neisiemu kasetes ir nepaspaudziu kempeneles kad prisiusrbtu, ir matot tas linijos?

post-35855-1291833501_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja kasetę pirk, nieko nebepadarysi. :) Nebent kekviena karta ištraukinėt. Man buvo taspats, problema išsprendžiau tik kasetę pakeitęs. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja kasetę pirk, nieko nebepadarysi. :D Nebent kekviena karta ištraukinėt. Man buvo taspats, problema išsprendžiau tik kasetę pakeitęs. :D

bet paziurek i tas baltas linijos per kurias isvis nespauzdina..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nebelieka daryt tik kasete keist juk. :) Jei neveiks ir negala spauzdintuvo (senas arba pigus ir yra galimybe kita nusipirk) tai pamegink išrinkt, bet nepatartina, tada nebeveikia išvis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nebelieka daryt tik kasete keist juk. :D Jei neveiks ir negala spauzdintuvo (senas arba pigus ir yra galimybe kita nusipirk) tai pamegink išrinkt, bet nepatartina, tada nebeveikia išvis.

man atrodo man cia viskas nutiko, kai uzstrigo lapas bespauzdinant, ir as ji tiesiog isroviau is spauzdintuvo....

o spauzdintuvas kainavo tikrai nemazai

modelis canon pixma mp510

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip milijoną kartų yra buvę, nieko neatsitikdavo. Kasetę keisk ir viskas, arba jai nenori keist kasetės nešk pas profesionalų meistrą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei paspaudus ten ta kempine veikia, tai vadinas problema bus toje kaseteje, o ne printeryje paciame.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei paspaudus ten ta kempine veikia, tai vadinas problema bus toje kaseteje, o ne printeryje paciame.

na bet linijos tos lieka baltos ant kuriu nespauzdina... manau ne kasete problema....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pro ta kempine rasalas normaliai neprateka?

na bet as netikiu kad del kasetos cia viskas, nes viskas kaip minejau pasikeite kai isroviau lapa is spauzdintuvo nes buvo uztriges ir dabar tarp pvz raiides A yra 3 baltos druzes tarkim per kurias nespauzdina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal istraukdamas pajudinai kazkoki suduka, cia ne nuo uzstrigimo kompo kaltes, o del lapo istraukimo per prievarta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.