uhhlius

iXtreme LT+ Plius

Rekomenduojami pranešimai

klausimas profams!!!!!!!!!!!!!!!

naudojant jungle flasheri paspaudus ant lo83info nieko negaunu paspaudus get key from DB taip pat

neina isgauti dvd key is liteon 83450c v1 flashintas LT1.1 patarimai kokie? kaip isgauti key?

MRA metodu - pjaustant takelius ir lituojant is kitos puses.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MRA metodu - pjaustant takelius ir lituojant is kitos puses.

dekui tau bet jau buvau issiaiskines biski durnai gaunasi kad is v1 pasidaro v2 arba 93450 modelis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi turiu savo liteon dvdrom rakta (32 simboliai). Kaip BUTENT ta rakta (tuos 32 simbolius) ikelti i jungleflasher programa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki pas mane xas nuflasintas i LT nezaidziu live bet turiu updeita kinecto pasidares per savo durnuma ir nezinau ka daryti kaip paleisti zaidimus su apsauga gal galit padeti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki pas mane xas nuflasintas i LT nezaidziu live bet turiu updeita kinecto pasidares per savo durnuma ir nezinau ka daryti kaip paleisti zaidimus su apsauga gal galit padeti ?

Viskas paprasta, reikia perflashinti i nauja LT+ :) ir zaisi be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spoof source to target ir sukels tavo rakta su nauju fw (jei turi JF kataloge FW pack'a)

Bet as noriu tik ikelti savo rakta i "Key Database", kad kai prijungsiu xbox dvd rom'a, su jungleflasher programa galeciau pratestuoti ar tas raktas yra teisingas ir jeigu teisingas - pagaminti dummy (firmware kataloge jau visi LT+ FW .bin faliukai).

Kaip KONKRECIAI ikelti ta rakta is 32 simboliu i jungleflasher "Key Database"?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vat tame ir problema kad esu uzsienyje ir cia niekas nemoka atristi tai ir noriu pagalbos gal be atrisimo galima kaip nors man paleisti zaidimus patchinti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vat tame ir problema kad esu uzsienyje ir cia niekas nemoka atristi tai ir noriu pagalbos gal be atrisimo galima kaip nors man paleisti zaidimus patchinti ?

na siaip tai tu ryskiai nusisneki cia dabar nes turbut butu sunkiau rasti kokia pasaulio saly kurioje niekas nemoka atristi xboxu nei tu kurios moka pagal tai kur tu gyveni garantuoju jog yra ne vienas ir ne du zmones kurie gali atristi xboxa juk kanada nemaza o pagooglines 5 min tikrai rasi kas flashina kanadoj xboxus adresas WWW.GOOGLE.COM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuriu biski pats svaigsti as ne kanadoje randuos :) jei sakau kad mano mieste neatrisineja tai as geriau zinau jei nezinai kaip kitaip paleisti zaidimus tai isvisa patylek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziuriu biski pats svaigsti as ne kanadoje randuos :) jei sakau kad mano mieste neatrisineja tai as geriau zinau jei nezinai kaip kitaip paleisti zaidimus tai isvisa patylek.

Kitaip tu niekaip nepaleisi! Yra ten visokios nesamonės su swapinimų ir t.t., bet ne tavo nosiai. Tai ką tau sunku į kitą miestą nuvažiuoti, jeigu pas tave mieste niekas neflashina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galit padet??

Ne į temą

Sory uz durna kalusyma bet noroi zinoti ar sita sata plokste tinka lite-one flashinimui? tik nedekit minusu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal komponentų išdėstymą ji labai panaši į tą, kurią užsisakiau aš: http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_4706_1.jpg

Susirask kokią detalesnę nuotrauką. Ir jei VIA mikroschemos numeris bus toks (VT6421) - ta Logilink tikrai bus tinkama.

PS: DX'e vos ne 2x pigiau ta korta.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as noriu tik ikelti savo rakta i "Key Database", kad kai prijungsiu xbox dvd rom'a, su jungleflasher programa galeciau pratestuoti ar tas raktas yra teisingas ir jeigu teisingas - pagaminti dummy (firmware kataloge jau visi LT+ FW .bin faliukai).

Kaip KONKRECIAI ikelti ta rakta is 32 simboliu i jungleflasher "Key Database"?

Tai niekas nezino?

Redagavo EDman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai niekas nezino?

tau nereikia kelti i ta database nieko - uzsikrauni nauja fw, tada darai MANUAL SPOOFING, irasai savo key ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.