uhhlius

iXtreme LT+ Plius

Rekomenduojami pranešimai

O kas nors bandet zaisti ? Tyku ramu kolkas ?

Taip visi žaidžia ir problemų nemato, jau ankščiau buvo rašyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas nors bandet zaisti ? Tyku ramu kolkas ?

jei tylų ir ramų tai išvada viena, kad viskas kol kas ok. prisimink kas buvo čia prieš metus kai gavo bananus visi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau pasidomet del mano kosoles flago ar as ji gavau. Situacija tokia, kai pas mane buvo 1.6 fw as pabandziau isirasyti AC:brotherhood su tuo AP, aisku man nepasileido ir as instalinau tuos updeitus ir man pasikeite dashas i kiniect ir ten poto ismete errora, kad negaliu zaisiti to AC:B. Ir kai dbr nusiflesinau i LT+ fw, ar gauciau bana pasijungias i live ?

Gal kas nors girdeja tokiu situaciju, ir kaip baigesi pasijungiant i live ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norejau pasidomet del mano kosoles flago ar as ji gavau. Situacija tokia, kai pas mane buvo 1.6 fw as pabandziau isirasyti AC:brotherhood su tuo AP, aisku man nepasileido ir as instalinau tuos updeitus ir man pasikeite dashas i kiniect ir ten poto ismete errora, kad negaliu zaisiti to AC:B. Ir kai dbr nusiflesinau i LT+ fw, ar gauciau bana pasijungias i live ?

Ban'us gauna visi iš karto, ta prasme, kai būna banų banga, pasiskaitęs gali pamatyt, kad jos dar nebuvo, o ar flagas yra užmestas tai težino tik microsoft, ir niekas tau nepasakys, tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsakymas tau pamegink ir pamatysi. nes niekas tau nepasakys ka tu ten gavai ar ko negavai kai ana karta updeitinaisi.kas cia gali ta zinot.ir tuo labiau kas tay gali pasakyt kad junkis ,bus saugu,arba nesijung nes gausi bana.arba viena arba kita gausi ir bus ok viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir cia toks tupas klausimas, dbr pabandyciau patestuoti turiu isirases ta nauja AC:B ar reikia pries rasant ji i cd pereiti su ABGx ? nes as neperejau su juo. Ir isvis kam tas ABGx ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai paprastai.

Parisiųsk Xval aplikaciją iš čia: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/Ek...FluvBpsPeAC.php

Ir pasitikrink. Tai yra vienintelis šiai dienai žinomas būdas pasitikrinimui ar yra lokalus flag'as. Ar MS pas save neužsiflagino - niekas nežino.

Aš beveik garantuoju, kad Tu jau gavai flagą. Bent jau visi gavo tie, kurie su nauju DB ir senu FW bandė pasileisti AC:B.

Parašyk, ką rodo Xval. Bus nauda kitiems.

Sėkmės!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.