uhhlius

iXtreme LT+ Plius

Rekomenduojami pranešimai

Yra tipo veike raso daug kas

alima irasyti i usbika arba CD-RW.

irasinejam papke $SystemUpdate

irasyti i cd arba i usb rakta

Toliau

1-idiegti Umpade1. isarchivuojam Umpade1.rar, irasome si folderi (tik $SystemUpdate ) i usb rakta [usb raktas turi buti suformatuotas FAT 32 formatu] kai tai apdarome dedame fleshiuka i xbox koncole (taip pat viskas vyksta ir su paprastu CD-RW disku )

2-antro update idiegimas istriname viska kas buvo flashiuke darant pirma update tada isarchyvuojam Umpade2.rar susirandam $SystemUpdate ir perasom papke i fleshiuka ir kisam i xbox koncole

3-idiegiant trecia update viska darome kaip dareme su antru tik siuo atveju isarchyvuojam update3

P.s. mums reikalinga tik $SystemUpdate papke auksciau esanciu papkiu nereikia

P.p.s idejus flashiuka arba diska xboxas turi iskart atpazinti kad i ji idejote update ir issoks langas aer norite daryti update spaudziat kad taip ir viskas

Likomanijoj taip parasyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gal cia tas fokusas su Kinect Adventures ir Animals update?

nu pazejau ta torrenta tai tikriausei tas ir yra nes reikalauja 9199 db versijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu toki klausima. Pas mane dabar yra idetas Samsung dvd rom'as, bet pries tai ORGINALUS buvo Lite-On.(Keciau kadangi dar nebuvo imanoma flashinti Lite-On'u.) Tai man galbut butu imanoma atkeisti Samsunga i Lite-On ir tada nuflashinti su LT+ (vezciau pas meistra)?

Beje, Dvd rom'a keiciau pas Edma, ir paprasiau, kad Lite-On'a man grazintu. Tai ji kap ir turiu, bet girdejau kazka, kad jau nelabai galima bus pakeisti atgal is Samsung i Lite-On?. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip ten yra su samsung rom pas juo veikia ta apsauga ar ne ? nes pas mane samsungas su LT ar reiks perflashint ar uzteks su ABGX ar isvis nereik ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ar yra koks nors budas ijungt keyboarda pre-boot? Nes mano atveju neimanoma to padaryt(pas mane stacioanaraus nera o pas drauga bandau, pas ji klavietura su labai daug funkciju ir nepasileidzia nei usb, nei pirihadniku.. Prasau jusu pagalbos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka reiskia "You cannot spoof a different model drive as that can now be detected. With this release of LT+ you HAVE to have an original Benq or Liteon."

Cia jeigu pakeisi drive is Lite-On i kita ar atvirksciai tai gali gauti flag? Ar aplamai neveiks zaidimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas realyzas nepasileistu su paprasta Ixtreme LT ? http://www.linkomanija.net/details?148544....NFO_XBOX360-iND

Jeigu net ir naujas db, ir neturi LT+, yra 40% sansas kad pasileist.

pas mane 12611 dashboardo versija (kinect db) ir deja fable 3 neveikia (-ė kol nereflashinau :D)

Kinect Dashai ant kuriu eina Fable3:

12408 - turi eiti

12413 - turi eiti

12416 - eina

12567 - eina

12581 - tikrai neveikia

12583 - tikrai neveikia

12603 - tikrai neveikia

12606 - tikrai neveikia

12607 - tikrai neveikia

12611 - tikrai neveikia

Tai kad eik i System settings > Console settings > System info ir ziurek kokia pas tave db versija. :D

tai kaip ten yra su samsung rom pas juo veikia ta apsauga ar ne ? nes pas mane samsungas su LT ar reiks perflashint ar uzteks su ABGX ar isvis nereik ?

Samsungai ir seni hitachi anksciau apeidavo ap 2.5, bet dabar jau nieko jiem nepasileidzia ir kolkas flashint neina, laukit naujienu.

Ka reiskia "You cannot spoof a different model drive as that can now be detected. With this release of LT+ you HAVE to have an original Benq or Liteon."

Cia jeigu pakeisi drive is Lite-On i kita ar atvirksciai tai gali gauti flag? Ar aplamai neveiks zaidimai?

Galesi zaist zaidimus, taciau po kazkurio updeito, jau pasidare pastebima, kad tu sukeitei dvd romus, tad kai tik pamatys kad ne tas dvd rom - banas.

Redagavo michiganaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Um yra koks tutorial kaip flashint BenQ 1.6 to LT+? (Aiskus ir detalus tutorial) :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Um yra koks tutorial kaip flashint BenQ 1.6 to LT+? (Aiskus ir detalus tutorial) :thumbsup4:

paprasciausiai dummy from ixtreme padarai gauni rakta isisaugai, dar geriau su markeriu uzrasyk ant dvd case kad atsimintum amziam, nes nuo lt jau dummy nepadarysi, o praradus key reiks mra daryt. kai turi jau key dedi i LT isisaugai, ir su dosflash nusiflashini. nk cia nereik moket visas intikas pilnas flashinimo gidu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki!!!!

Padekit isirasiau patcinta ACBrotherhood idejau i xboksa paprase atnaujinti paspaudziau ok.Niekas nebeveikia raso kad nepavyksta atnaujinti,neranda disko su atnaujinimu, idekite diska. Koda ismete 23EF-3080-B200-0700-C000-0013.Prasau padekit kas cia yra?

ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.