uhhlius

iXtreme LT+ Plius

Rekomenduojami pranešimai

Nieko sau kiek uz naujus dvd romus ima.. kur cia taip? lietuvoje? :DD

Seip kaina 160 uz nauja liteon, arba 90 uz panauduota.

Nu tai sakau apie ~200 mokejau uz dvd rom. Tai gal dabar ir mazesnes kainos, nes as keiciausi gal pries kokius 3 metus. :thumbup:

Redagavo Hancock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai vis del to, man norint pasileist zaidima su ap25 apsauga reikia kazkokio uodeito ar tiesiog kaip visada rasyt zaidimus pachinant i wave 2, o ar skaito wave3 negaliu pasakyt, visada rasydavau zaidimus ant wave2..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu zodziu.. pasake man kad nereikia jokiu dummy.bin ar jokiu kitu bin failu, jei turi rakta, tereikia istrint sena fw, ir su raktu idiegt naujaji LT+.. (ar tai isvis tiesa?)

Tik kaip viska padaryt tiksliai vis dar neaisku :) kas nors gal tiksliau galit paaiskint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

- PCI kontroleris nėra integruotas į motiną (jo pakibimas neturėtų įtakoti labai sistemos)

Deja, pakibus PCI kontroleriui taip pat pakimba ir visa sistema :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas mane Liteonas, bet man fleshino meistras, ir nieko nedave, ar galeciau pats paprasciausei atsinaujint LT y LT+?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit aiškiai atsakyt ar reiks to prakeikto porbe perrašant liteon 74580c ? ankstesne fw speju ix 1,6 ( tiksliai nežinau, bet reikedavo pachint i 3 wave)

p.s dvd rakto neturiu ir net nežinau kas freshino

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit aiškiai atsakyt ar reiks to prakeikto porbe perrašant liteon 74580c ? ankstesne fw speju ix 1,6 ( tiksliai nežinau, bet reikedavo pachint i 3 wave)

nieks cia nieko nesako p* visiem..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja, pakibus PCI kontroleriui taip pat pakimba ir visa sistema :)

Na bet vien tai, kad tą kontrolerį galiu atskirai disablinti/enablinti/keisti draiverius, nebijant prarasti ryšio su kitais SATA įrenginiais, prikabintais prie motinos, jau suteikia saugumo jausmą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p.s dvd rakto neturiu ir net nežinau kas freshino

jei 1,6 dabar tai per half open tray padarysi dummy from ixtreme ir nuskaitysi rakta. jei ixtremeLT tada reikes probe arba galima MRA. Siaip viskas labai aiskiai parasyta naujame JF tutoriale, ten kur su pasirinkimais koks tavo dvd rom, koks fw ir kaip ir ka daryti. Redagavo rlevin7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galit atsakyti į mano klausimą?

Ar jau galima naujuosius Xbox 360 S(lim) flash'inti į LT+?

Ne į temą

Minusų nesukraukim, ok?
Redagavo Gerardys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galit atsakyti į mano klausimą?

Ar jau galima naujuosius Xbox 360 S(lim) flash'inti į LT+?

Ne.

Dabar išleistas LT+ skirtas Xbox 360 Fat su Liteon ir BenQ DVDROM'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne.

Dabar išleistas LT+ skirtas Xbox 360 Fat su Liteon ir BenQ DVDROM'ais.

o tai persifleshinus konsole i Lt+ fw, saugu lost live (senus zaidimus ir su AP2.5)? ar cia ji padaryta tik tam kad paleist zaidimus su AP2.5, bet live negalima zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diskusija lyg ir buvo pradeta, bet galutinio atsakymo ir nebuvo, taigi klausimas:

Ar reikia tu raktiniu failu, jeigu tarkim turiu flashinta xbox'a su LT ir noriu perflashinti i LT+? (jokiu raktu neturiu, nes ne as flashinau pirma karta). Uzteks tik per sata prisijungti ir viska daryti pagal instrukcija? (dvd-rom: liteon)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.