uhhlius

iXtreme LT+ Plius

Rekomenduojami pranešimai

JF manuale neradau info, kaip padaryti powercycle, prieš draivui pereinant į vendor mode. Su sąlyga, kad neturiu jokių CK3 ir pan. Tiesiog ištraukti maitinimą iš draivo ir vėl įkišti?

taip

Taip pat neradau info, ar saugu naudoti tą patį xbox'ą maitinimui.

tikrai nesaugu. nesakau kad tai daznai pasitaiko bet del to kad maitinimas pajungtas is X-o o sata PC, tai del skirtingu statiniu kruviu visko gali buti (nemuskit jei netiksliai issireiskiau)

Juk xbox'as tuo metu bus įjungtas be DVD data kabelio. Taip pat powercycle bus padarytas. Nepagalvos X'as, kad aš jį laužiu ir neužsiflagins kaip nors?

bent iki siol taip nebudavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

JF manuale neradau informacijos, kaip pajungti maitinimą. Nurodyk puslapį.

JF manuale neradau info, kaip padaryti powercycle, prieš draivui pereinant į vendor mode. Su sąlyga, kad neturiu jokių CK3 ir pan. Tiesiog ištraukti maitinimą iš draivo ir vėl įkišti?

Taip pat neradau info, ar saugu naudoti tą patį xbox'ą maitinimui. Juk xbox'as tuo metu bus įjungtas be DVD data kabelio. Taip pat powercycle bus padarytas. Nepagalvos X'as, kad aš jį laužiu ir neužsiflagins kaip nors?

Aiškus tas JF manualas. Bet šių atsakymų tai ir neradau.

Maitinimą jungti saugu nuo pačio xbox. Power cycle užtenka ir tiesiog išjungti/įjungti konsolę. Prieš įjungiant reikia palaukti, kol baigs skleisti bet kokį garsą. Šie atsakymai iš logikos išplaukti pačiam turėtų :mml:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aina šikti pirmą kartą pradedu gailėtis kad pardaviau dekstopą su satą ir turiu laptopą...

teks laukti wawe's downgrade su AP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aina šikti pirmą kartą pradedu gailėtis kad pardaviau dekstopą su satą ir turiu laptopą...

teks laukti wawe's downgrade su AP

Greitu metu bus išleistas "Xecuter X360 USB Pro" leidžiantis flash'inti visus DVD įrenginius per USB, jokio SATA, jokių VIA chipset'ų. Žinoma, kaina bus tokia, kad labiau apsimokėtų nunešti kam nors, kad atnaujintų, bet jei esi iš tų, kurie geriau viską pasidarys patys, tai vilties dar turi ir su laptopu :mml:

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū rlevinui ir trinčiui.

rlevin:

JF manualas nieko nesako apie Intro. Ar tikrai jis būtinas. Ten iš karto Erase->Cycle Power (po to, kai drive retuned status 0xD0 ir pradeda eiti taškiukai) ->Write (įsitikinus, kad drive yra in vendor mode) -> Outro/ATA.

Tai ar būtinas tas Intro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greitu metu bus išleistas "Xecuter X360 USB Pro" leidžiantis flash'inti visus DVD įrenginius per USB, jokio SATA, jokiu VIA chipset'ų. Žinoma, kaina bus tokia, kad labiau apsimokėtų nunešti kam nors, kad atnaujintų, bet jei esi iš tų, kurie geriau viską pasidarys patys, tai vilties dar turi ir su laptopu :mml:

yra šiaip būdų kaip sata per USB jungti, bet bbd ieškoti kažkur tuos perėjimus, o siusti iš kinijos tai laukti dar 1,5 mėn :D ir dar visi tie jungtuvai-lygintuvai usb mėgsta grybauti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greitu metu bus išleistas "Xecuter X360 USB Pro" leidžiantis flash'inti visus DVD įrenginius per USB, jokio SATA, jokių VIA chipset'ų. Žinoma, kaina bus tokia, kad labiau apsimokėtų nunešti kam nors, kad atnaujintų, bet jei esi iš tų, kurie geriau viską pasidarys patys, tai vilties dar turi ir su laptopu :mml:

Įverinus tai, kad flashinti paprastai reikia kelis kartus per gyvenimą - apsimoka nusipirkti ir darytis pačiam. Pvz aš meistram esu išleidęs iki 150Lt. Tad nutariau toliau darytis pats. Ir labiau ne dėl to, kad 30Lt kažką reiškia. Tiesiog dėl to, kad laiko gaila (kol susitari, kol nuveži, kol pasiimi ir t.t. ir pan.).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įverinus tai, kad flashinti paprastai reikia kelis kartus per gyvenimą - apsimoka nusipirkti ir darytis pačiam. Pvz aš meistram esu išleidęs iki 150Lt. Tad nutariau toliau darytis pats. Ir labiau ne dėl to, kad 30Lt kažką reiškia. Tiesiog dėl to, kad laiko gaila (kol susitari, kol nuveži, kol pasiimi ir t.t. ir pan.).

nėra sunku flashinti ir taip per sata, tik reikia turėti normalias rankas ir skaityti įdėmiai kiekvieną raidę. aišku su liteon modeliais po 2009/08 gal ir sunkiau (nežinau dėl to).

aš tai nunesčiau kam nors už 40litų, kur nors šalia, maksimum 3min peškom :mml: bet pagalvojus kai raktą aš pamėčiau, teks laukti wawe's patcher

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pavyzdžiui aš gavęs X360 rugsėjo mėn., flashinausi irgi po keliu dienų pas meistrą, tai nieko ir nenutuokiu apie tokius perflashinimus. Bet norėčiau pamėginti pasidaryti pats, juk čia ne vienas toks atvėjis bus. Taigi jeigu kas jau ir pasidarėt Lite-On iš LT į LT+, tai galėsit gal kokį Lietuvišką pamokėlę padaryti su foto ir failais, bei išsamiu paaiškinimu. Tikrai nepagailėčiau pliusų ir padėkoti tam, kuris tai padarytu (manau ne vienas aš toks atsirastu).

EDIT: Ir beje man nedavė jokio rakto, tai tikriausiai nieko ir nepavyks... :mml:

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nėra sunku flashinti ir taip per sata, tik reikia turėti normalias rankas ir skaityti įdėmiai kiekvieną raidę. aišku su liteon modeliais po 2009/08 gal ir sunkiau (nežinau dėl to).

aš tai nunesčiau kam nors už 40litų, kur nors šalia, maksimum 3min peškom :mml: bet pagalvojus kai raktą aš pamėčiau, teks laukti wawe's patcher

Na mano atveju - raktus turiu. Nunešimas flashinti irgi kelios minutės.

Bet kai pasidomėjau procesu, turint raktus, pats flashinimas taip pat kelios minutės ir niekur eiti nereikia. Nešti meistrui siūlyčiau naujokams tik pirmą kartą liteonus (litavimai, įrankiai, probe ir pan.). Na ir aišku susitarti, kad atsiųstų raktą, orig FW ir t.t.. Visus kitus kartus - namie per Via Sata kortą (kuri DX'e kainuoja iki 30Lt atrodo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra šiaip būdų kaip sata per USB jungti, bet bbd ieškoti kažkur tuos perėjimus, o siusti iš kinijos tai laukti dar 1,5 mėn :mml: ir dar visi tie jungtuvai-lygintuvai usb mėgsta grybauti

Tavo būdai neveikia su XBOX360 DVD įrenginiais. :D per USB>SATA adapterį gali tik su hitachi pažaisti :D

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip as ir lb noreciau kokio tutorial kaip perflashinti Lite-on is LT i LT+ :mml:

Na visą procesą panašu, kad jau išsiaiškinau :D (happy face).

Laukiu Via Sata kontrolerio. Tik nežinau ar labai jau norėsis darytis tuos screen'us ir aprašinėti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet pagalvojus kai raktą aš pamėčiau, teks laukti wawe's patcher

Meistram, kad atnaujinti nebūtinas raktas. Jei jo nėra - nesunku jį ištraukti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na visą procesą panašu, kad jau išsiaiškinau :mml: (happy face).

Laukiu Via Sata kontrolerio. Tik nežinau ar labai jau norėsis darytis tuos screen'us ir aprašinėti :D

Beja isleista nauja abgx360 1.4 versija :D idomu kuo ji padeda ? Gal paruosia zaidima, LT+ firmware'ui ? :D

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kvailas klausimas, bet ar sito fw reikia kanors papildomai daryti zaidimams? Ar irasymas toks pat kaip ir buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos